МелоМа(да)ми - 8

• 12 935
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА VERTE!

PARTY MUSIC?

# 166
# 167
Драго ми е, че те зарадвах. За филма... допада ми класиката. Харесвам екранизациите на ВВС.

Ето я във варианта на Beyoncé

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 14:38 от jj okocha

# 168
  • под дъгата
Честит рожден ден, verte!     

Let celebrate!

# 169
Спри до меееен, спри до мееен, засвири ми пак със звънката китара.........мммммммммммм Heart Eyes Joy

Еййййййййй, откъде ги намирам тия, идея си нямам, страшна е. Hug

Аааааааа, Verte, специално за теб!  bouquet  bouquet  bouquet

# 170
# 171
  • под дъгата
Аз тази много харесвам - Би Трябвало Да Имам Два Живота

# 172
здравейте....нещо на бг вълна сте гледам Simple Smile
а аз съм на кафе и радио Нова

Хайде кой каквото си хареса за него си еееее  Laughing

малко музичка за настроение към кафенцето

# 173
  • под дъгата
Пу за мен това в средата с многото сметана  Twisted Evil

Айде още малко Дони

# 174
    Ауууууууу, от глад умирамммммм.....       Grinning Grinning Grinning

Бг вълната продължава Wink

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 14:21 от Мечо Пух

# 175
Готина БГ-вълна  Sunglasses
и кафетата са разкошни!! Не мога да си избера направо. Хайде да е това долу бялото, мммм....

# 176
# 177
Цепя се от колектива... Обичам българска музика, но като влязох в темата, импулсивно ми се дослуша Depeche Mode - Barrel Of A Gun. Поздрав!

# 178
# 179
Извинявам ви се предварително, приемете огромните ми извинения. Praynig Praynig Praynig Искам да ви помоля, да подпишете петицията. Ще съм ви безкрайно благодарна. нарочно направих текста ситен, за да не товаря темата, въпреки, че въпроса заслужава. Махнах и линка към филма, много е тежък. Текста в цитат на моя пост, ще можете да го прочетете човешки.

ПРЕДИ ГОДИНА ЖУРНАЛИСТКА ОТ ББС СНИМА ФИЛМ В ДОМА ЗА ДЕЦА В С.МОГИЛИНО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 9 МЕСЕЦА
НАСКОРО ФИЛМА БЕШЕ ИЗЛЪЧЕН ПО ББС-ПОТРЕСАВАЩ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ,КЪДЕТО 75 ДЕЦА СЪЩЕСТВУВАТ В НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ-НИКОГА НА НАПУСКАТ ПРЕДЕЛИТЕ НА СГРАДАТА,ПРЕКАРВАТ ДНИТЕ СИ В КЛАТЕНЕ НА СТОЛА ИЛИ БИЕНЕ НА ГЛАВА В СТЕНАТА...ДОКАТО НЕ СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ МЪКИТЕ СИ-....САМО ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИТЕ СА ПОЧИНАЛИ 3 ДЕЦА....И ТОВА Е В БЪЛГАРИЯ В 21 ВЕК

ЕТО-ВИЖТЕ ФИЛМА-АКО ИМАТЕ СИЛИ
..........................................................................................

ОТ НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" И ОТ ИМЕТО НА МНОГО ПОТРЕСЕНИ И ЗАГРИЖЕНИ ГРАЖДАНИ СЪСТАВИХМЕ ПЕТИЦИЯ-МОЛЯ ПОДПИШЕТЕ Я
http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html

ВСЯКА ОТ НАС,КОЯТО ГЛЕДА ФИЛМА НЕ МОЖЕ ДА ЗАСПИ БЕЗ ДА СЪНУВА ТЕЗИ СКЕЛЕТИ,НАПОДОБЯВАЩИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРИМИРИМ ДОКАТО ТОВА НЕ СЕ ПРОМЕНИ,ДОКАТО НЕ БЪДЕ НАКАЗАН ВИНОВНИКА ЗА ТОЗИ ГЕНОЦИД-А ТОВА Е САМО ЕДИН ОТ ДОМОВЕТЕ С ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ У НАС....ИМА ОЩЕ МНОГО...СЪЩО ТАКА СКРИТИ ОТ ОЧИТЕ НА ХОРАТА,НО НАТЪПАНИ С ОБЕЗОБРАЗЕНИ ОТ ЛИПСАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ГРИЖА ДЕЧИЦА,КОИТО ЧАКАТ С НАДЕЖДА ДА УМРАТ,ЗА ДА СВЪРШАТ МЪКИТЕ ИМ

ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС,ВСЕКИ ЕДИН,КОЙТО Е СПОСОБЕН ДА МИСЛИ НЕ САМО ЗА СОБСТЕНОТО СИ АЗ,ВСЕКИ ЕДИН,КОЙТО ОСЪЗНАВА,ЧЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА ЦЯЛАТА НИ СТРАНА,НА ВСЕКИ ОТ НАС ЛИЧНО,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТОИМ БЕЗУЧАСТНО КОГАТО ОБРИЧАТ НА СМЪРТ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-МОЛЯ ВИ-ВИЖТЕ ФИЛМА И ЕЛАТЕ С НАС НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-ДО НЯКОЛКО ДНИ ЩЕ ВИ НАПИША ТУК ТОЧНА ДАТА,ЧАС И МЯСТО КЪДЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕТЕ ПРОТЕСТА С ВРЪЧВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА
САМО АКО СМЕ МНОГО,АКО СМЕ ЕДИННИ-МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СЪДБИТЕ НА ТЕЗИ НЕВИННИ ДЕЦА!!!

Ето песента, която смятам, че е подходяща, освен това ми е и любима. Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Под дъгата!

Общи условия

Активация на акаунт