Мънички завездички, през ДЕКЕМВРИ ще си гушнем всички!

• 16 368
  • 287
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден Peoopi!
Днес и ние с мъжо имаме празник,4 години брак.

# 76
Честита годишнина! Още много безоблачни дни заедно ви пожелавам!

# 77
  • Sofia
Dix6, аз съм , а това е самоедчето ми, което на тази снимка е на няколко месеца,а сега вече е порастнало магаре  на година и половина Wink Много е добричко

# 78
Яни , честита годишнина и безоблачен семеен живот   bouquet

# 79
  • Бургас
Добро утро на всички!Честит рожден ден на пеопи.да е жива и здрава и живо и здраво бебе й пожелавам!честита годешнина на мамам Яни.много любов и семейно щастие!
Аз съм добре.само където много ми е тежко.корема ми не е никак малък.продължаваме с ремонта.
Изследване за токсоплазмоза и аз си правих.защото свекърва ми имаха две котки.сега вече една.но отрицателно беше.а на другата ни снаха положителни.Оказа се .че тя е имала стара зараза.тоест преди да забременее се е разболяла.което не е опасно и си е създала имунитет.а ако се е заразила когато  е забремемяла тогава  е опасно за  плода!За да се разбере каква е заразата се изледва показател А. кръвни изследвания.този показател отчита дали се е разболяла по време на бременността!Изследва се в института по паразитология в София САМО!
Тя си прави бхс.ходи  и при Димитрова всичко е нормално!Дано ме разбрахте!
Приятен ден!

# 80
Добро утро момичета...
На мама Яни честит празник с малко закъснение  bouquet Да сте здрави и да се разбирате, а прекрасната кака д аси има едно здраво братче или сестриче  bouquet
По повод коментарите ни за обзавеждането вчера отидох до АИКО и ЛАБИРИНТ да видя какви детски стая има и по скоро двуетажните им решения smile3511 Ако ви кажа че нямаше нито едно нещо което да беше както трябва.Или няма достатъчно високи парапети за безопасност, или стълбата едн адето аз не мога да се кача а камо ли дъщеря ми...Абе #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И на всичкото отгоре се оказа че не можели да се правят промени по леглата ако искам да си купя...само цветове.
Хареса ми само едно легло на което нямаше за какво да се хвана...
http://www.carlodanielli.com/show_product.php?id=324
Естествено на Карло Даниел, но пък н аетикета на леглото пишеше КИТАЙ #Crazy #Crazy #Crazy На всичко отгоре това легло идва голямо за нашата стая... Tired
Днес мисля да отида до АРОН, дано харесам нещо.
Дани Мъжа ми е завършил академията а аз така и не пожелах да уча там...СУ съм завършила - муз.педагогика, но пък всички спец.предмети ми бяха в Академията от където се познавам и с мъжа ми Mr. Green
Лек ден на всчики и дано не вали като вчера.

# 81
  • София
Добро утро:)
Да честитя на peoopi и mamaYanni празниците на патерици и да се включа и аз с 6-тата ни годишнина като бракувани.
Ние не го приемаме като голям празник, защото и подписването и тържеството го направихме заради роднините, но все пак смятам да се поглезим днес. Като се замисля за 6 години нищо не се е променило особено. Аз съм бременна (както и тогава), улисана съм в учене и писане (сутринта преди сватбата се явих на 2 изпита, а сега завършвам дисертация), къщата ни през всичките тези години е в голям творчески хаос и май си се обичаме все така-не особено романтично, но с много смях и пръцкане под одеялото.
Това с пръцкането е един от заветите на моята мъдра майка. Когато прохождах в любовта (и пубертета) я попитах пламенно: "Майко, какво е истинската любов?", а тя ми рече "Любовта е, когато си пръцкате заедно под одеялото и ви е хубаво".  luvbed
Така че пръцкайте си на воля и се обичайте в любовната мараня.  Laughing

# 82
 Здравейте мами!
Не пиша доста често,но пък затова ви чета редовно!Досега ходех на работа и все не намирах време,но си взех болнични и ще е обаждам по-често.
  Преди писах,че терминът ми е 10.Декември,а сега малко подробности:на 34г. съм,това ми е втора бременност и докторът каза,че ще е момиче.Така че,може да ми сложите розова количка!Много се радвам,понеже имам син,който е вече на 8г. и тази година ще бъде второкласник.
  Това е засега от мен.
  ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!!! smile3525

# 83
  • София
Честито от мен на всичкизаедноживущитепрезгодините  bouquet Laughing
БабаТонка,бих добавила и още някои елементи,присъщи на любовта,но ме е срам Laughing
Обичайте се и бъдете щастливи! Hug

# 84
  • София
С оглед на предидущия ми постинг няма как да не ви споделя това:
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-09-08&article=202933
 Joy Joy Joy

# 85
Ей бабе да сте живи и здрави и много да се обичате и попръцквате още дълги години   bouquet
Ама как ме разсмя с тая статия  Laughing

Незнам при вас как е ,ама тук си вали и е едно скапано време. Нито да излезеш, нито да си седиш у дома. Много ми е смотано днес. И мъжо заминава за Варна за 2 дни и съвсем ще си изкукам вкъщи сама. Изтеглих си 3 филмчета за довечера(за след мача), едното е малко хорор ,ама предвид че не спя много ,няма как да сънувам кошмари после  Grinning пък и още не са се родили сценаристите и режисьорите на филма който може да ме уплаши или ужаси. Та с това ще се занимавам довечера. Валка по Стивън Кинг е ,сниман 2007 ,участва Самюел Джаксън и се казва 1408 , ако си го гледала сподели дали си заслужава. Или пък ако някой друг го е гледал, да каже.

# 86
  • София
dari76, аз обожавам да гледам страшни и ужасни филми. Обаче след това не спя с дни (и нощи), не смея да ида до тоалетната по нощите, стряскам се при най-малкия шум и въобще съм страшно впечатлителна. Мъж ми ми е забранил да гледам такива филми, особено след като преди няколко години, когато гледах някакъв вамприски филм, в продължение на седмици се паникьосвах всеки път, в който решаваше да ме целуне по врата.  Crazy
Щях да забравя - biska-piska  welcome

# 87
baba Tonka, честита годишнина, да сте живи и здрави и винаги да ви е топло под юрганчето!

# 88
  • Sofia
Бабо, честита годишнина и от нас!
Да си пръцкате още поне 100 годинки и да си винаги в това прекрасно състояние на духа, което виждам тук  Hug
И нека всичките ви мечти се сбъднат!

# 89
   ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА baba Tonka и благодаря за посрещането!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт