И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 063
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
хей,тази баба Калина да не е случайно д-р newsm78

О неееееееееее.,то затова паднаха така температурите Mr. Greenче ти си решила да пишеш Joy hahaha

# 136
да познавам я ,водих сина ми при нея

# 137
  • Видин
Пак съм тук. Как сте? Ние след малко излизаме, защото времето е супер. Но вие знаете Joy
Айде навън мами  bouquet

# 138
  • Хасково
Здравейте момичета!
Подариха ни зимно яке на една фирма от Видин "Катрина" - розово с полаче отвътре и пухчета на ръкавите и отпед покрай ципа.
На външен вид якето е чудесно! Малко ме притесняват пухчетата!
Моля, споделете впечатленията си от техните дрехи и какво друго предлагат?
С поздрав Надя!

# 139
Pyrwo-izwinqwam se za latinicata , no do dowe4era sym bez kirilica.

Sega za Katrina- ne znam dali towa e sy6tata firma-wlizala sym w edin magazin , kojto se namira na gyrba na edin blok do u-6te Ljuben Karawelow.PO edni stylbi4ki na parter.kupih edna bluzka, koqto mi ocweti cqlata peralnq s drehi!!W magazina be6e zadimeno i miri6e6e na cigari- ujasno wpe4atlenie mi naprawi towa.Kakto i da e , towa sigurno ne e mnogo wajno.No towa , `e bluzkata puska , naprawo m erazo4aarowa mnogo.Ina4 kato ceni ne sa skypi, no i nqmat koj znae kakwi interesni ne6ta.Malko sa hubawite na wyn6en wid dre6ki.

Neka nqkoq maika , jiwee6ta tam da spodeli da li towa e sy6tata firma, za6toto ne si spomnqm imeto , a etiketite gi izrqzwam na wsi4ki drehi.

# 140
Аз купих един гащеризон от магазина на гърба на промкомбината. Не зная това ли е въпросната фирма (изхвърлих етикета), но доколкото знам дрешките, които продават се шият във Видин, та е възможно да е тя  newsm78 Ако някой знае да подсказва. Отзивите ми са добри.

# 141
Tozi magazin, za koito az goworq e firmen na syotwetnata 6iwa4ka.ama kato ne se se6tam kak se kazwa....  Rolling Eyes

# 142
  • Видин
За съжаление, нямам никаква информация, за тези дрешки, но мога да поразпитам и пак ще пиша.
Фиона, това че дрешката е пуснала е много гадно Close. Аз много се страхувам да не ми пусне някоя, но за сега нямам проблеми Praynig

# 143
Магазина го знам,но никога не съм влизала или купувала нещо тяхно Grinning
Абе мацки,как се справяте със студа бре,аз сутрин треперя като лист ooooh!

# 144
Намерих етикета на гащеризона, не е на Катрина.
Ами аз пускам радиатор заради малкия и като работи цяла нощ (защото нощем така и не се събуждам да го угася) на сутринта имам чувството, че съм в парник   Crazy

# 145
  • Видин
Аз нощем като малкия се събужда пускам духалка, но той понеже си вади ръцете са си все ледени. ooooh! Вече се чудя дали да не му слагам ръкавици нощем. Вие какво ще кажете?

# 146
АКо на малчо му е студено нослето-това е показател, че му е студено.ДЪщеря ми сега спи на 21', миналата зима преди да пуснат парното само затолпчх стаята и после изключвах печката.Обаче сега си е доста студено.Ния, ами може да му слагаш ръкавички, ако мислиш , че е студено на бебока.Аз направих грешка милата година, когато пуснаха парното хубаво затоплях стаите (26'-28')и малката боледува 3 пъти , сега тази година мисля да не повтарям тази грешка.

# 147
Ния,ами слагай му щом са му студенички...Аз на Люби между другото никога не съм му слагала.

Аз нямах в предвид в къщи как се справяте...Ама не съобразих,4е вие спинкате и не ставате рано...Мен сутрин като тръгна за работа и да караме детето,направо умирам от студ...Май тая зима няма да карам на тънки блузки,а ще вадя пуловерите Rolling Eyes

# 148
моля ви- нека да ми пише на лични някой от движението на българските майки- в момента съм във Видин и имаме проходилки и дрешки за подаряване Laughing

# 149
  • Видин
Фиона, Йо Hug Hug Hug
Ще помисля още малко и ще реша какво да правя.
Тази зима го дават студено за декември, топло-януари и нормално за февруари с много сняг. А дано Praynig да има сняг

Общи условия

Активация на акаунт