И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 068
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
Уххххххххх  Sad И аз излудявам вече от скука  #Cussing out
Така се радвах не временцето ...  Crossing Arms
Няма как май ще трябва да свиквам, но пък е много подтискащо само в къщи да си стоиш  #Cussing out

# 121
  • Видин
Йо, май наистина така ще е най-добре.
Фиона, благодаря за съветите, но не се наложи да ги изпослзвам. Той сам успя преди малко. Иначе аз всяка вечер след баня му правя масаж на коремчето и други. И хапвам круши точно за да го разхлабва и мен също Embarassed.

# 122
# 123
Ния,следващия път ще викна майка ми у нас
Ами така поне ще се наспите всички.

Ние така или иначе не сме спали по това време,та затова казвам,4е не ни пре4еше да идем да си го приберем Wink

# 124
Мацки, някой има ли спомен кога беше Димитров ден. Знам, че беше есента, но кога точно  newsm78 Чудя се, защото обикновено тогава правят изложението пред филхармонията, ама кога беше  newsm78

# 125
  • Видин
На 26 този месец. Тогава е и празника на Видиннали. Ако е хубаво времето и ще идваш насам се обади да се видим Peace

# 126
Благодаря Ния  Hug
Ще се обадя.
Аз ходя честичко до Видин, но без детенце и все си бързам да се прибера  Crossing Arms
Обикновено ходя със списък за пазар и като го изпълня я останало време за кафе, я не  Crossing Arms

# 127
  • Видин
Леле мацки, край с хубавото време Cry Cry Cry. До края на седмицата го дават дъжд и даже студ Close. Искам слънце Praynig

# 128
Защо не сиправите детски партита у дома?Ние така правихме с познати с деца миналата година.Събирате се майките на "седянка" и споделяне на опит, бебетата риткат , риткат и заспят(че бяха още много малки бебоци) и после клю-клю на кафенце в хола Wink

# 129
Момичета,може ли някой да ми каже къде около 7-то има пункт за вземане на детска кухня?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 130
  • Видин
Велиса, много съжалявам но на този етап не мога да ти помогна. Да се включат по вещите от мен Hug

# 131
Защо не сиправите детски партита у дома?Ние така правихме с познати с деца миналата година.Събирате се майките на "седянка" и споделяне на опит, бебетата риткат , риткат и заспят(че бяха още много малки бебоци) и после клю-клю на кафенце в хола Wink
Ами защото за момента не живея във Видин   Crossing Arms
Иначе тук с комшийката го правим само, че нейното хлапе  не е вече бебе и не спинка, и то май само аз си пия кафе, тя си хвърчи на сам на там  Crazy

# 132
  • Видин
Фиона, тепърва ще се събираме. Но моята приятелка, с която децата имат 2 седмици разлика, като види Марти после той се скъсва да плаче. Сигурно го урочасва, знам ли newsm78. Но се случва вече няколко пъти. Е ще се събираме цяла зима, все ще намеря с кой Hug.
Ето ни и нас, да ни видите колко сме порасли http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181770
Вижте това мацки. http://www.youtube.com/watch?v=6D24ki-GuYk&NR=1

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 15:42 от Niya_Petrova

# 133
хей,тази баба Калина да не е случайно д-р newsm78

# 134
  • Видин
Да. Доктор е. Да не би да я познаваш?

Общи условия

Активация на акаунт