И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 069
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
Тия лекари, голяма обърквация Crazy
pebble, познавам още една жена, на която след раждането бюста й остана по- голям. На това аз му викам късмет, друго си е нещо да изкочи от сутиена Mr. Green

# 106
Тия лекари, голяма обърквация Crazy
pebble, познавам още една жена, на която след раждането бюста й остана по- голям. На това аз му викам късмет, друго си е нещо да изкочи от сутиена Mr. Green
Абе и на мен ми станаха големи в началото , ама сега са си същите  Cry

# 107
ох,да имам и аз този късмет да ми станат по-големи Praynig ,ама ето а не се забелязва такова развитие Rolling Eyes Аз още си нося бебата и ве4е губя търпение...искам ве4е да си я гушкам... smile3506 baby

# 108
  • Видин
Ани, кога ти е термина? Ти така и не каза къде живееш във Видин, може да се познаваме. Peace

# 109
  • UK
 Хей здравейте банда  Hug
 Аз най- после намерих време да седна да ви пиша  #Crazy... малкия днес не спи изобщо ама сега съм го издебнала, че откърти и седнах веднага  Crazy...
 Ако знаете с какъв характер сме  Shocked проклето до безобразие  Close май на баща си ще мяса  Twisted Evil... ама и самичка си го гледам и съм направо като мумия... баща му както винаги го няма и няма кой да ме отмени дори за да измия чинии и да въведа къщата в ред  Tired... днес особено много будува... от 5 сутринта до преди 30 мин  ooooh!
 Ох ставам, че имам работа да върша докато не се е събудил
 Чао и целувки на всички   bouquet Hug

# 110
Megita,zздрасти мила Hug
Що така викаш на детето-проклетия Mr. GreenАз като ти казвах преди,4е Люби е чвор и темерут,ти ми викаше-стига говори така на детето Mr. GreenАма сега май дойде на моя хал Joy
Как сте иначе,защо пак си сама-да не би скъпия да си е тук на Видин?

А пък вие другите,каква е таз тема дето пак сте подхванали за циците Mr. GreenКой,колкото има-толкова Crazy

# 111
  • Видин
Ехоооо!
Как сте в това ........ време? Искам навън. Вече свикнах всеки ден на разходка и ми е гадно.
Какво ново при вас?

# 112
Добър ден Laughing
Аз сега се излюпвам и по4вам да 4истя и да готвя Crazy
Новото при мен е,4е почнах работа,понеже ми свърши неплатеното ве4е и ща не ща се върнах 4е ме викнаха....Ве4е една седмица как съм по къщите на хората,та ако ме видите да ви идвам у дома,да не се 4удите,понеже не съм на район,ами сменявам колежките дето излизат отпуска Twisted Evil
Да си призная малко ми е трудно,4е едвам съ4етаваме с Орлин прибирането на Люби,но се надявам 4е другия месец всичко ще се нормализира и ще се справяме,ако ли пък не ще търся 4овек да го гледа по 2 4аса след ясла.А и сега е болен и е едно прехвърляне на този и онзи,4е не е за ясла SickМислехме,а и той сам си казваше,4е ще спи с майка ми на село/4е нали пък и баща ми беше в болница,та децата ни станаха две Rolling Eyes/,да ама не-нощес ходехме да си го прибираме в 3 #Crazy

# 113
,да ама не-нощес ходехме да си го прибираме в 3 #Crazy

Квоооо???? Какви са тея филми бе???Много си го разглезила май  Naughty Я по строго, той знаеш ли какъв ще стане след няколко години...Или бабата я мързи да го гледа или много си го разглезила.
Как пък не в 3 ще ходя до село да го взимам.като е там да се оправят.Ако не могат повече не им го даваш и това е.Ай стига бе толкова ли едно дете не може да се укроти  newsm78

# 114
,да ама не-нощес ходехме да си го прибираме в 3 #Crazy

Квоооо???? Какви са тея филми бе???Много си го разглезила май  Naughty Я по строго, той знаеш ли какъв ще стане след няколко години...Или бабата я мързи да го гледа или много си го разглезила.
Как пък не в 3 ще ходя до село да го взимам.като е там да се оправят.Ако не могат повече не им го даваш и това е.Ай стига бе толкова ли едно дете не може да се укроти  newsm78

Фиона,имай на предвид 4е той не е гледан от баби CrazyМайка ми не я е виждал от 1г и нещо и сега изведнъж като го оставих за мен е нормално,знаех си 4е няма да изкарат WinkЕдинствено с брам ми се гледат,но той с него си е свикнал и няма ме проблем Grinning
Глезен не глезен мой си е,и като си е свикнал смен си е нормално...така или ина4е не съм спала,та що да не ида да си го взема

# 115
  • UK
 Йо ще свикне детето... ти наистина си го стресирала  Rolling Eyes трябвало е замалко да го оставиш а не за нощувка...  Rolling Eyes
 За нас то ми е послушно зверчето ама като започне да плаче и аз подир него надавам вой и ела ни виж двамата как се надпяваме   Crazy Иначе коликите намаляха значително (пу-пу)... заспива си самичак (пу-пу) аз само плюя бе  Laughing
 Айде бягам, че ще се събужда да манджори  Wink

# 116
Йо, аз съм много твърда в това отношение.
При мен майка ми  я е гледала 2-3 пъти за по няколко дена, като само 2 пъти не сме били  и ние там.няма такива филми не може да спи и реве.Като реве майка ми я гушва и така.Лятото дори я оставих на леля ми тук в СФ, ние заминахме на море, а на следващия ден леля ми я заведе при нашите във Видин.Всъщност и да е имало такива циркове майка ми няма да ми се обади , защото ако ми се обади  за мен означава че тя не може да се справя с детето и съответно повече няма да и се случи да я гледа.
Всеки си възпитава детето както знае.Ти си знаеш по твоя начин ,аз по моя.Дано в края на краищата станат добри хора.

# 117
  • Видин
Привет от мен мацки newsm18
Аз вече ще изкукам 3-ти ден вкъщи, но трябва да се свиква, зима иде все пак.
Йо, малкия в опасен Twisted Evil, да те кара в 3ч. да си го прибираш. Сигурно не му е било ден. Но споко следващия път ще е ок.
Иначе ние сме добре. Коликите ни почти не се усещат, те не че са били кой знае к'во Praynig. храним си се breastfeeding, гледаме си се и така всеки ден. Сега милия от 5ч. се опитва да се изака, и само се напъва и пръцка. Направо ми се къса сърцето като го слушам. Дано свърши работа. Ако ли не ще действаме с термометъра, не че знам как newsm12. Иначе  е много добър. Денем не спи кой знае колко, по 2-3 часа на няколко пъти, но нощем спи от 9-9:30ч до 6-7ч, понякога само с едно будене към 4ч., друг път към 2ч. и после към 5ч. Но се справяме. Най-много ме радва че си се гледаме сами. Е майка ми идва всеки ден, но аз си го къпя и оправям.
От килограмите ми останаха само 7 да сваля goodscale от преди да забременея, е ако искам да съм във форма трябва да махна 20кг. badscale, но и това ще стане. newsm17 smile3521.
Е айде това от мен засега wavey

# 118
Ния,следващия път ще викна майка ми у нас,тука нямаме проблеми,ама като се има в предвид,4е за първи път спи на 4уждо място без нас Mr. Greenсе о4акваше Crazy

# 119
Ния,следващия път ще викна майка ми у нас
Ами така поне ще се наспите всички.
Ния , не дей с терометъра ,ти кърмиш ли го?Ако да хапни някаква храна, която рахлабва.АКо е на АМ -направи млякото малко по-топло от обикновенно, но така че да може да го пие, да не е врящи и ще има ефект.Също така като му свалиш памперса му направи масажче под пъпчето, където му е стомахчето, и правете упражнения със свиване на крачетата.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт