И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 089
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Ако искате може да ви дам малко от моите hahaha Joy  И без това са ми в повече Whistling. И вече с нетърпение чакам да спра да кърмя, след няколко месеца, та да ми намалеят циците, че вече много ми тежат. Та мисълта ми е, че с удоволствие ще ви дам Heart Eyes

# 91
Искам да ми преместят излишъка от корема в циците  Mr. Green

# 92
Искам да ми преместят излишъка от корема в циците  Mr. Green
Ако може и от ръцете малко и от "баджачетата" ми  Joy
Аз не знам дали ще си сложа, но ако сложа ще е много малко.

# 93
Аз съм бъзла  Sick Колкото и да ми се иска, не бих се навила, ако ще най-готините цици да ми сложат.  Crazy

# 94
моми4ета,залудя ми главата Rolling Eyes ooooh!

# 95
# 96
Аз не бих се подложила на такива процедури ако ще пари да ми дават. Ще си нося килата и това е. аз цици си имам, даже са ми в повечко и се чудя няма ли да се смалят вече  newsm78

# 97
Аз не бих се подложила на такива процедури ако ще пари да ми дават. Ще си нося килата и това е. аз цици си имам, даже са ми в повечко и се чудя няма ли да се смалят вече  newsm78
Ти кърмиш ли още?

# 98
не, от близо 5 месеца

# 99
  • Видин
Здравейте на всички видинлиики и от мен Simple Smile!  Аз искам да ви попитам ако можете да ми препоръчате добър гинеколог във Видин,ама наистина добър,защото вече не знам при кой да ида,преди 2 месеца направих спонтанен аборт,уж за сега всичко е наред и мисля пак да пробваме за бебе и този път не искам да се повтаря,така че ще ви бъда много благодарна ако ми препоръчате някой който наистина си разбира от работата.Мерси предварително!

Аз не съм доволна въобще от Панов. Имам два спонтанни аборта, като първата бременност ми я водеше Панов, ако може да се каже. Никакво внимание от негова страна и заинтересесованост когато получих болки, даже прегледа след това си го платих макар че бях с направление. Доволна съм като лекар от д-р Йосифова но не работи със касата.

# 100
Може ли и аз да се присъединя към темата за Панов!Не ми се иска6е да се връ6там назад към ло6и спомени,тъй като всеки момент о4аквам то4но обратното да ми се слу4и,бебата ми да се роди и затова до сега само 4етях,но ми се иска и аз да си кажа мойто...И аз имам спонтанен аборт от бременност водена от него,първото зацапване бях полу4ила о6те докато бях на един от прегледите в кабинета му(казвам го,за6тото се слу4и пред  него,а той не реагира по никакъв на4ин,нито ми изписа не6то,нито ми каза,4е запо4вам да правя аборт!!!)Така изкарах няколко дни с леко кървене,бях притеснена и му звънях 4есто,а той пак ни6то не казва!Накрая като се слу4и най-неприятното и ме приеха в бърза помо6т,там се у4удиха,4е не съм взела мерки като съм искала да задържа детето!Ве4е не си спомням името на жената,която ми прави кйуртажа(бе6е преди 3 години)Но когато казах в болницата,4е той ми е водел консултаций не бяха много о4аровани!От тогава6ния ми престой в болницата знам от други ве4е родили мамета,4е когато 4уят,4е си ходила при него отно6ението към теб е по-разли4но,нямам база за сравнения,за6тото съм изпадала само в тази ситуация и незнам дали е вярно,но ако е се дължи на някакви изострени колегиални отно6ения предполагам!Де да знам дали допринасям с не6то с разказа на мойта преживелица,но се надявам поне да не съм досадила на някой!

# 101
Аничка,съжалявам за това,което си преживяла...
Аз имам чувството,че този човек,кара по учебник-от 2 години ходя да ме гледа на ехограф,4е имам проблем с гърдите/както вече знаете/,е той ми говори все едно и също...Даже последния път му казах,да не ми разтяга локуми-4е сигурно знам пове4е и от него за тези работи и да пише там квото има да пише и по живом,по здравом CrazyНе му стана много приятно,ама ми писна да ми говори все едно и също и да ми отваря учебници CrazyДа не казвам,4е от толкоз ходения вече само като си видя снимките и ми е ясно имам или нямам проблем.

# 102
Ноел,моля те кажи за какво беше родителската и по колко пари искаха?Аз не можах да остана,защото баща ми е зле и в болницата Cryа много искаше да види детето Sad

# 103
  • Видин
Ето малко нови снимки на Марти
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169239&photo=5

# 104
пу-пу много е сладък,май си прили4а на теб/поне на мен така ми се вижда/ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт