И във Видин есен наближава, пак студено ще ни става - 9 част

• 18 090
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
16-то ОДЗ е до 7-мото точно, натам към панаира. Нали 7-мото беше онова там училище? newsm78
Моника е на 2-рия етаж при Филиповска.

# 76
Не ми говори за Мушанов, като ги събера двамата с филипов и ще ги замервам с ония стрелички за дарц да им е гадно. от 1 седмица малката ми е болна и изобщо не се оправя, оня па Филипов снощи ми вика - алергия.. и като взе да ме стряска.. още не мога да се осъзная кво става... ужас!

той все за алергии си мисли
Мушанов не го заменям за никой Peace

# 77
16-то ОДЗ е до 7-мото точно, натам към панаира. Нали 7-мото беше онова там училище? newsm78
Моника е на 2-рия етаж при Филиповска.

що не съм те засякла бре?
те с Любича са на едно Mr. Greenдано не я бие Crazy
Няма да съжаляваш....на мен от сега ми се свива сърцето,4е трябва да го местя напролет-тя Филиповска искаше още юли да го местим в детската,ама ми беше жал и категорично отказах Grinning

# 78
Вики, аз раждах в енда болница за която има дори специални теми тук и така я оплюват, че просто да ти настръхне косата какво става там.
Аз раждането не съм го усетила, беше сякаш отивам да си взема детето и че там ги раздават  Joy и съм страшно доволна .
Мнения ще чуеш най-различни за всеки един.Защо не се срещнеш лично с тези лекари на които си се спряла и да прецениш сама на кой ще имаш най-голямо доверие .
Успех!
А между другото заради Мушанов баба ми получи инфаркт преди време, без той да забележи признаците на няколко малки преди това. #2gunfire

# 79
Вики-винаги ще има някой недоволен и друг който е доволен...Аз затова не давам съвети,защото аз съм недоволна от еди  си кой,а друг пък е доволен от него...
Отиди при един и ако не останеш доволна,лесно си ловиш чантата и отиваш при друг Mr. Green

Абе,гледахте ли Пълна промяна снощи?Нашата лелка видинчанката,стана секси леля-много яка WinkАко не сте гледайте дове4ера,ще дават за нея и другата мацка/от предишния ден/,как им се е отразила промяната Laughing
Ехххх,искам и аз една такава промяна Crazy

# 80
Не съм го гледала.Същото ли е като истинското Пълна промяна?хайде няма нужда цяла България да ме гледа какъв съм целулитен шкембо  Mr. Green
Йо, и какво искаш да си оправяш?
А тази от Видин ли е най-възрастната?

# 81
Аз гледах. Направиха я мацката готина. Ама видяхте ли как я рязаха (бррррррр) Не искам да съм на нейно място. #Silly
Не знам, вие какво ще кажете? Мен нещо не ме кефи как ги облича тази Халваджиян  newsm78 Какво се е хванала за това червеното  ooooh! И ходи като рошава гарга  Sick Аз ли съм задръстена или и на вас не ви допада  newsm78

# 82
ТАзи Маги на мен не ми допада като цяло по принцип.
А инече за промяна, след като реша, че нама да раждам повече деца(искам 3  Praynig) ще си направя лична пълна промяна.Най-вече на бюста  4470 bombs

# 83
  • Видин
Кога е пълна промяна? По Нова Тв ли я дават?
Аз да се отчета, че днес бях на консултация. От изписването сме качили 1100гр. и сме пораснали с 5см. т.е. сега сме 4640гр. и 58см. И сме добре. Много послушни. Каза ако можем да махнем нощното ядене, т.е. да спи по 8-9ч. но не знам как ще го направя насила. Мисля да си го оставя той да си го махне сам.
Снимки ще пусна после като го снимам.
Айде че плаче

# 84
Ния, моята щерка сама си махна първо храненето в 3 през нощта , а после и това в 12.Насила хубост не става.Беше на 2-3 месеца.След 3тия месец се е будила само от колики и зъби.Ама то и аз и баща и сме поспаливи, може от това да е  Laughing

# 85
Браво на вас, много сте порасли  Hug
И аз не съм се опитвала да отуча Дидо от нощното хранене. Той сам си спря. Понякога все още се буди, но е рядко. То е по-лесно да го нахраниш нощем, отколкото да го дондуркаш и укротяваш да не плаче.

# 86
  • Видин
И аз така мисля за нощното хранене. И наистина по-добре да му давам да яде отколкото да плаче и да се дондуркаме, защото и бебо се тормози от това Peace
А ако е наследствено спането, ние и двамата с таткото обичаме да си поспиваме, а за дядото да не говорим Crazy. Но той и без това е много добричък. Нощем като се събуди и аз му давам да суче и той си заспива. Днес спахме до 8:30ч. Така че не мога да се оплаквам той си е добричък Heart Eyes

# 87
Фиона,циците и да ми махнат тумбака бе CryИскам циц,щот как се о4ертават още операции,хептем нищо няма да ми остане-ще викам,4е имам асансьорни коп4ета...
От 20 часа по Нова тв....
и аз тая не я харесвам,ебати гаргата малоумна Rolling EyesЛелката не бе лоша с роклята,ама преди това пробва един тоалет с бюстие и пола в златисто-е останаха ми о4ите Crazy

# 88
Фиона,циците и да ми махнат тумбака бе CryИскам циц,щот как се о4ертават още операции,хептем нищо няма да ми остане-ще викам,4е имам асансьорни коп4ета...
Joy Joy  Joy Joy
И аз искам така, ама ако може да не ме режат  Sick

И на мен ми хареса повече корсажчето с полата. А и й бяха направили такива свежи прическа и грим и с тази рокля нещо не ми се върза   newsm78

# 89
Kво искаш?Цици ли Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт