pebble, познавам още една жена, на която след раждането бюста й остана по- голям. На това аз му викам късмет, друго си е нещо да изкочи от сутиена

... малкия днес не спи изобщо ама сега съм го издебнала, че откърти и седнах веднага
...
май на баща си ще мяса
... днес особено много будува... от 5 сутринта до преди 30 мин 

Мислехме,а и той сам си казваше,4е ще спи с майка ми на село/4е нали пък и баща ми беше в болница,та децата ни станаха две 

Я по строго, той знаеш ли какъв ще стане след няколко години...Или бабата я мързи да го гледа или много си го разглезила.

Я по строго, той знаеш ли какъв ще стане след няколко години...Или бабата я мързи да го гледа или много си го разглезила.
Майка ми не я е виждал от 1г и нещо и сега изведнъж като го оставих за мен е нормално,знаех си 4е няма да изкарат
Единствено с брам ми се гледат,но той с него си е свикнал и няма ме проблем 
Иначе коликите намаляха значително (пу-пу)... заспива си самичак (пу-пу) аз само плюя бе

. храним си се
, гледаме си се и така всеки ден. Сега милия от 5ч. се опитва да се изака, и само се напъва и пръцка. Направо ми се къса сърцето като го слушам. Дано свърши работа. Ако ли не ще действаме с термометъра, не че знам как
. Иначе е много добър. Денем не спи кой знае колко, по 2-3 часа на няколко пъти, но нощем спи от 9-9:30ч до 6-7ч, понякога само с едно будене към 4ч., друг път към 2ч. и после към 5ч. Но се справяме. Най-много ме радва че си се гледаме сами. Е майка ми идва всеки ден, но аз си го къпя и оправям.
от преди да забременея, е ако искам да съм във форма трябва да махна 20кг.
, но и това ще стане.
.
Препоръчани теми