Срам не срам ще стискам кълки до Октомври - аз си знам!

• 17 681
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Привет и от мен!!!

Аз да питам на лекцията утре в София кой ще ходи?

# 256
Здравейте,
видях, че си препоръчвте някаква лекция в четвъртък - може ли да кажете нещо повече - къде се провежда, по кое време, какъв е реда за да се присъства и нещо друго важно ако има (особено дали е в София  Wink 

# 257
Здравейте!

Тази нощ доста се замислих дали няма вече да раждам, но ми се размина (засега). Цяла нощ имах болки ниско долу, подобни на предменструалните и коремът ми беше на камък. А сутринта, към 5.30 започна да ми се гади. Бебка се мяташе като птиче в кафез и аз си мислех, че се започва. Гмуpнах се за 40 мин. във ваната и всичко отмина, сега пак съм кукуряк. То уж искам да раждам скоро, ама малко се поуплаших...Не че ще ми се размине раждането, ама...

# 258
  • София
Бързам , че чакам свеки.
Булечка аз съм на линия утре  Hug
 Margarit_aЛекцията е в Мис Каприз зад хотел Плиска от 0930часа
Тел за записване 9461369
СОФИЯЯЯЯЯ

# 259
Бързам , че чакам свеки.
Булечка аз съм на линия утре  Hug
 Margarit_aЛекцията е в Мис Каприз зад хотел Плиска от 0930часа
Тел за записване 9461369
СОФИЯЯЯЯЯ

ОК и аз ще дойда!!! Който отиде по-рано да пази мястоооо!!! До утрееееее! Hug

# 260
Здравейте и от мен Simple Smile
Най накрая вече мога спокойно да заседна пред компютъра и да изчета всичко Simple Smile
Свършихме ремонта най-накрая  newsm44 добре че тати дойде от Бугас да помага че иначе нямаше да се справим толкова бързо Simple Smile Горкичките с мъжо побърках ги туй не ми харесва онуй не ми харесва ха сега като сте си изцапали почистете си че чупките в кръста са мисията невъзможна при мен.
Много съм доволна Simple Smile Сега ми е едно чистичко и хубавичко Simple Smile
 Вече ще ходим за кошарата на бебо Simple Smile Че ония ден мъжо се събужда и вика мило давай да ходим за кошарата че сънувах че си родила и нищо не сме подготвили и се побърках какво да правя по-напред  newsm47 голям базик Simple Smile
И аз да се отчета ходих на преглед бебчо е около 2 кг малко по-голям бил според доки ама.... Но нашия сладур нещо мързелив се пише и още не се е обърнал  newsm12 доки вика че май-май ако не се обърне скоро няма хич да го направи и тогава.......секцио  doh а на мен хич не ми се иска и така ме е страх от това секциооооооооо Cry
И отгорето на  всичко  доктора при който смятам да раждам е в командировка до 3 октомври Shocked ужас не че смятам да раждам по-рано ама сега това ме притеснява ако хукна да раждам кой ще ме изроди? та на 21 пак съм на лекар и смятам да се размрънкам че ако се наложи ще си сменя и екипа за раждане, не мога аз така да се притеснявам............
Поли според мен това кръвно е високичко, на мен ми изписаха да пия Дупегит за кръвното. По принцип високото кръвно е опасно както за бебето така и за майката. Ако системно бременната поддържа високо кръвно това може да доведе до преждевременно узряване на плацентата и до забавяне на развитието на бебо  #Shocked това последното като ми го казаха щях да припадна ама май не е точно така. Важното е да се контролира. Ако няколко дни под ред кръвното ти е над 90/120 най добре отиди при доки те знаят какво да правят. Аз сега с хапчетата съм добре и бебо си расте плацентата си е както трябва Simple Smile
За лекцията утре и аз съм на линия Simple Smile ще бъде доста интересна а лекторката е много обаятелен човек и много интересно разказва Simple Smile Много ме е яд че изтървах срещата вчера. Влизам аз към 16 часа и гледам че е имало среща  newsm45 хайде наистина ако искате да се разберем пак да се срещнем Simple Smile

# 261
Здравей Mpulle!Аз съм нова във вашия форум и досега не съм писала на никой,а само съм чела какво си говорите Simple SmileНо доколкото си спомням ти беше тази,която ще ражда при д-р Диков в Токуда ако не се лъжа,нали?Питам те,защото се бях записала за преглед днес при него и ми се обадиха да ми кажат че го няма,че е в чужбина и ме записаха при друг лекар за 17.09

# 262
Привет и от нас
Mpulle и нашия дребсън беше 2 кг миналата седмица така предполагам че е нормално - с един термин сме с теб  Hug Браво за ремонта, и аз съм голямо мрънкало като стане въпрос за ремонти
Гале, утре ме бройте и мен. Ще се видим там  Hug
Ивон, Меги, Наде браво за хубавите резултати, нека да растат душичките че не знае кога ще се родят
Тонито стискай кълки мамче  Hug
Честито на Мечето - да са живи и здрави малките душици и да радват много мама и тати   bouquet
Мирама разбира се че не досаждаш на никого. Вярно че емоциите са малко по различни но всички сме с теб и се радваме когато ни носиш хубави новини от Калина. Целувки за теб и малката  Hug Hug Hug
Абе определено голям шаш с раждането ще е, дано всички се разминем леко и бързо  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 13:43 от mimeto_iv

# 263
И аз съм ходила на лекциите на 9 мес.,но като не познавам никой ми е скучно малко SadВие поне си се познавате и ви е весело,а аз малко късничко се сетих да почна да пиша с мамите Thinking,но до скоро ход Thinkingих на работа,а и нямах в новия ни апартамент интернет и затова LaughingНа мен иначе терминът ми е на 10.10 и засега се чувствам добре с моята мишонка Confused Simple SmileНямам и аз търпение вече да родя и започнах да стягам нещата за мен и за бебето newsm53Е вече ще мога да се включвам във вашите диспути Hug

# 264
Nadin 79 i Mpulle,
Аз също съм се засилила да раждам при д-р Диков от Токуда. Ходих при него на предродилна консултация преди 2 седмици, но беше рано и той ми каза при телмин 16 октомври да се запиша за предродилна максимум 2-3 седмици по- рано. Та записах се аз за 26 септември, но сега като прочетох че няма да го има взех в малък ужас да изпадам. Нямам идея от другите екипи как са! А незнам това - 3 октомври да не е много късно Cry

# 265
Здравейте отново Simple Smile
Леле колко много сме се събрали за Диков Simple Smile
Надин 79 - да аз смятам да раждам при Диков и аз имах за днес час но ми се обадиха да ми го преместят за 3-то до тогава щял със сигурност да се е върнал.............. Теб при кой лекар са те записали? Аз имам добри впечатления за д-р Димитров и Колева но вече съм се настроила за Диков и хич не ми се иска да го сменям, а и термина ми е 23 октомври все се надявам бебо да не тръгне по-рано. Но така или иначе аз съм на ЖК в Токуда и на 21 ще говоря с водещата ми ЖК какво да направя.
А относно лекцията на 9 месеца идвай много е забавно:) е аз не съм от най редовните но все пак на по-интересните ходя Simple Smile Виж ни добре снимките и утре направо ни заговаряй Simple Smile Тъй като вече почти нищо не мистава утре сигурно ще съм с бежова блуза с пеперуди Simple Smile така може да ме познаеш Simple Smile
Габи на теб сигурно още не са ти се обадили защото е възможно е все пак Диков да се върне до 26-ти Simple Smile
Хехе колко много сме се събрали сега остана и заедно да родим Simple Smile Laughing

# 266
Мен ме записаха за д-р Димитров,но аз така или иначе не познавах и Диков,но ми го препоръчаха и затова Rolling EyesАз досега ходих при друга лекарка към Правителствена б-ца,но тя лятото беше в ремонт и не можаха да я отворят CryИ в последния момент хаиде при друг,ама всяко зло за добро Simple SmileСега и аз ще се запиша за лекцията утре и ще дойда да се запозная с всички вас Grinning

# 267
Мен ме записаха за д-р Димитров,но аз така или иначе не познавах и Диков,но ми го препоръчаха и затова Rolling EyesАз досега ходих при друга лекарка към Правителствена б-ца,но тя лятото беше в ремонт и не можаха да я отворят CryИ в последния момент хаиде при друг,ама всяко зло за добро Simple SmileСега и аз ще се запиша за лекцията утре и ще дойда да се запозная с всички вас Grinning
Nadin, Аз нямам възможност да дойда на лекцията на 9 месеца, пийте едно и заради мен, надявам се на следващите да се включа! Моля те пиши на 17 как е минало и какви са ти отзивите за Димитров. И аз ходя другаде на ЖК, но моят доктор ми препоръча Диков. Дано наистина до 26 ти се върне!

# 268
Като сте отворили тази тема, аз също бях записана при Диков и днес трябваше да съм на предродилна консултация, но ми я отмениха  Confused
Записах се за Димитров на 17-ти, дано нещо да не се прецака до тогава, че не знам вече ooooh!
Вчера се обаждам на онези кукли от Токуда да ги питам мога ли да си платя избор на екип преди предродилната консултация, та ако тръгна да раждам преди 17-ти, да има кой да ме приеме (Който и да е!).
Тя ми казва "Ама доктор Диков го няма, нали ви записах за 17-ти, тогава ще говорите с д-р Димитров".
Аз пак и повтарям, че ако всичко е наред, ще си имам консултация на 17-ти, но искам да си платя преди това, в случай, че раждането тръгне преди тази дата.
Онази мисли мисли и пак взе да ми повтаря как часът ми бил за 17-ти и тогава съм щяла да говоря с доктора и така. Направо ми идваше да й хлопна телефона по главата. Или не ме разбра какво я питам или се правеше на дръж ми шапката, кой знае защо  newsm78

Така че сега ще трябва да стискам до 17-ти, защото нямам уговорка и просто не знам дали ще ме приемат в Токуда просто така, без да съм избирала екип. Чувала съм, че връщали, а при мен е много сложно положението, че да се разкарвам по болниците, ако започне раждането.

Вече започнах да пия антибиотиците за листериозата. Трябва да ги пия 10 дни и ако бебето не се роди преди това, би трябвало да сме здрави и всичко да е наред  Praynig

Утре ако се чувствам добре, ще дойда и аз на лекцията. Напоследък имам много контракции и гледам да не прекалявам с разкарването насам-натам. Ако се съберем толкова народ ще се поберем ли на една маса, а и дали ще се разпознаем всички?
Някой май спомена за чакане отпред в някакъв час, може би не е зле за тези, които не се познаваме с другите. При толкова бременни на едно място, коремът просто не е разпознавателен белег  Joy

# 269
Ох, не ми дава да си редактирам горното мнение  Close

Исках да добавя благодарности за Тонито, че ми каза за сайта, поръчах си доста неща от там. Няколко комплекта чаршафи, обиколници, олекотена завивка и спално чувалче, много са им готини десените, надявам се и материята да е по-хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт