Ела при нас с кълбо и кука - плетаческият клуб е тука!

• 256 533
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
уф, че ме хвана яд, гледахте ли Сблъсък? Скучен тъп сив космат шал с ресни, нищо и никакъв, обаче плетен от Соня Васи, струва 280 долара  Sick
Аз пък се учудих,че го изплитала за 5-6 часа.Аз със сигурност ще плета подобен поне една седмица. EmbarassedНай-ми е скучно да плета шал.

# 196
ами с дебели куки наистина се плете за толкова време. Шалът е прост. Питаш ли ме, почти винаги плета на куки 2-2,5 и се бавя....

не, летяща, и сега не се отваря, но ги разгледах през албума. Зарежи го този виртуален магазин, открий истински и ни наеми да подбием бизнеса на Соня Васи.

# 197
И аз я гледах Соня-Васи с двата парцала, които показа.  Rolling Eyes

Да не коментирам повече, че може да се изтълкува като злобна завист.

Много скъпо да развия истински магазин. Във виртуалния има хляб, но както виждаш съм го зарязала в момента. Ако се включите, да разнообразим асортимента, може да се наложи. Пазар си имаме, кикиморите от Красива мама ще се възползват вероятно.

# 198
Летяща страхотни са ти нещата. Като показа схемичката даже не и се загледах, но сега на изплетено е много впечатляващо. И толкова неща накуп направо не мога да определя кое ми харесва най-много.

Не съм я гледала Соня Васи сега, ама преди съм виждала нейни неща. Ами аз пък не харесвам плетено на дебели игли иначе е постижимо за 5-6 часа да стане.

# 199
И на мен ми изглеждат простички тия шалове на Соня Васи за тия пари, но хората на запад дават луди пари за плетено. Аз плета към една фирма, дъщеря и подържа сайта от чужбина, а тя тук ги плете с екип от плетачки. Плащат по 580 $, на мен ми дават около 350 лв. а аз естествено съм доволна.

# 200
350 лева на шал???  Shocked

Можеш ли да ни опишеш горе долу за каква сложност на модела плащат толкова.

# 201
а може би 350 лв на месец?
Не разбрах чия дъщеря, коя тя......

# 202
Боже каква глупост съм написала! Не за шал естествено, а за едни костюми специално за пригодени за експедиции. Имах предвид това, че на запад дават луди пари за плетиво. Извинявайте!

# 203
  • в баира
Здравейте отново от мен. Разглеждам си тия дни снимки в плетаческите групи на Flickr и там попаднах на много красиви чорапи. Не знам дали вече сте обсъждали техниката на плетене на чорапи, но ако някой знае нека сподели как става. Знам само, че се плетат на 4 игли. А ето ги и чорапките - http://www.flickr.com/photos/tiennieknits/628412336/in/set-72157600290072627/

# 204
Здравейте успях да оплета елечето на  Snejana_G. Стана много хубаво. Благодаря за схемата.

# 205
Здравейте успях да оплета елечето на  Snejana_G. Стана много хубаво. Благодаря за схемата.

имаш ли как да го покажеш?

Фифундрела и аз искам да се уча да плета чорапи, даже и игли купих (5 игли), ама тия са ми сложни. Аз с нещо по-просто бих се захванала, само лицево може би. Някъде имаше описание на плетенето на чорапи, ама дали в нашата библиотека или в някой друг сайт съм срещала  newsm78 .

# 206
  • Габрово

И аз плета него, но само предницата е готова и много красиво стана наистина само, че плетох с много тънка бебешка прежда с тънък обръч и доста се окьоравих затова другата половина ще я довърша след ден два почивка, а междувременно довършвам една жилетка и ако ми хареса крайният резултат ще я снимам тия дни.

Пусни снимки да видим елечето де Wink

# 207
Влизам да ви разкажа за Соня Васи Wink, но съм закъсняла...

Във виртуалния има хляб, но както виждаш съм го зарязала в момента. Ако се включите, да разнообразим асортимента, може да се наложи. Пазар си имаме, кикиморите от Красива мама ще се възползват вероятно.
Laughing

Аз изобщо не плета на последък, така че не знам изобщо да пиша ли.... newsm78

# 208
  • София
  bouquet
Момичета, нали приемате абсолютни новобранци?

Записването тук ми е първата крачка, втората - следобед, отивам за прежда и обръч и сядам да се уча. Толкова списания свалих, толкова много има на 1вата ви страница, толкова обичам плетени неща, че вече е грехота само да цъкам и въздишам.  Crossing Arms

# 209
Здравейте отново от мен. Разглеждам си тия дни снимки в плетаческите групи на Flickr и там попаднах на много красиви чорапи. Не знам дали вече сте обсъждали техниката на плетене на чорапи, но ако някой знае нека сподели как става. Знам само, че се плетат на 4 игли. А ето ги и чорапките - http://www.flickr.com/photos/tiennieknits/628412336/in/set-72157600290072627/

е как се плетат,моля за обяснение като за начинаещ... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт