Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 918
  • 332
  •   1
Отговори
# 165
  • По света и У нас
Предполагам, че тържеството за рождения ден + пътя отиване и връщане не би трябвало да отмене повече от 2-3 часа  Peace /слагам около 30 мин.път във всяка посока  Peace/

Току-що говорих с Домакинката отново  Mr. Green , за съжаление  Sad по молба на сестрата, биха предпочели деца да не идват ... имало някаква грипна епидемия в града .... помолиха освен това, ако има някой от нас дори с леки намеци на разболяване да отложи посещението за някой друг път  Peace ... както писах и по-рано децата живеят в доста затворено общество и едно да се разболее, другите бързо прихващат  Sad

Що се отнася до свидетелството за дарение ... в събота ще ни подготвят протокол  Peace, но тъй като не всички членове на Комисията ще присъстват, самото свидетелство за дарение ще ни бъде издадено през седмицата подпечатано и подписано от Директорката  Peace ... Не мисля, че това ще е проблем за нас  Thinking, в крайна сметка ние отиваме в официалното им извън работно време, а свидетелството дали по пощата или по-късно някой ще мине да го вземе - ще го получим при всички случаи  Peace

Другото, което също е под ? е дали ще ни позволят да снимаме  Thinking ... Нали знаете в Домовете като цяло има строги ограничения по отношение на снимането  Sad ... Аз все пак поисках отново разрешение /нали миналия път ни дадоха/, отново обясних ситуацията: че след това ще изпратим изрично снимки на рожденниците + тържеството; снимките ще се разглеждат с ограничен достъп; и на последно място, но не по важност - не всички майчета ще успеят да дойдат и все пак по някакъв начин и ние трябва да се отчетем, че сме свършили работа и най-вече зарадвали децата Grinning Окончателно инфо се надявам да мога да ви дам в петък  Peace

Ками - успя ли вчера да поръчаш тортите  newsm78

petia_5a - пращам ти мобилния ми на ЛС за връзка

Момичета, във връзка с организацията, надявам се, че до петък горе-долу ще имаме представа кой ще успее да дойде и кой не  Thinking

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 13:37 от lucyl30

# 166
Аз напазарувах учебни пособия. И тъй-като с  GJK се виждаме често в парка, ще й ги дам на нея, както и скромна сума. Имам огромно желание да дойда в събота, но в петък имам личен празник, който ще продължи и в събота, затова няма да мога да дойда. Но следващия път съм на линия барабар със семейното МПС.

До склада зад Старата поща се стига, ако се застане към съда с лице и се поеме по улицата вляво, нагоре. Първата пряка вляво се свива и веднага на следващата пряка вдясно е склада.
Работното време е от 9,00-17,00, събота-9,00-13,00, неделя е почивен ден. Трябва да имате под ръка химикал и лист, за да записвате кодовете на играчките и съответната бройка. Наистина цените са много добри и има разнообразие, поне когато аз ходих.

# 167
  • По света и У нас
Анe -   bouquet за инфото  Hug
Аз също знам един склад на едро за играчки, сувенири и учебни пособия ... но там определено се ходи с кола, намира се в Комлука, недалеч от шоурума на Шкода и офиса на Еконт Експрес .... единственият проблем е, че има минимална бройка, която е отбелязана върху всяка стока ... под тази бройка не може да се вземе  Rolling Eyes ... по-скъпите са по мин.2, а по-евтините по 3 или по 5 .... в редки случаи по 10  Peace
За Нова година, ако решите и от там може да вземем нещо  Peace

Днес взех от бубичко - 25 лв. дадени й от tanya75    bouquet , освен това бубичко /тъй като няма да има възможност да се присъедини за празника/ ми даде парички да закупя допълнителна украса, която утре ще поръчам  Peace

# 168
...... За Нова година, ако решите и от там може да вземем нещо  Peace

аз лично нямам нищо против да направим колективно посещение на този склад в Комлука  Mr. Green

Тортите са поръчани  Peace  2 бр. * 28 лв.
в събота сутринта ще са на линия

Люси, фирмата от която поръчваш украсата има ли сайт? как се казваше  newsm78

# 169
 lucyl30 aко искаш мога да взема малко шапки свирки и маски само кажи брйка Hug

# 170
Момичета аз все още незнам дали ще идвам. Ако няма - ще дам нещата на GJK. Добре дошла на  petia_5a Hug

# 171
ЗДР. МОМИЧЕТА
 ЗА РОЖДЕНИЯТ ДЕН НЯМА ДА МОГА ДА ДОЙДА, НА КОГО И КОГА ДА СИ ДАМ ПОДЪКА НА МАЯТА РОЖДЕНИЧКА.
ЗА КОЛЕДНИЯ ПРАЗДНИК ,КАКВО СЪМ СВЪРШИЛА
1. Г-Н ПАМУКОВ МЕ ЗАСТРЕЛЯ С ЦЕНА 250,00ЛВ. НЕ КОМЕНТИРАМ.
2. ОТ КУКЛЕНИЯ ТЕАТЪР 2-МА АРТИСТИ 15,12,07 -17 ЧАСА ,ЦЕНА 160,00ЛВ.ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА САМО ПРОГРАМА И РАЗДАВАНЕ НА ПОДЪРЪЦИ, ГОРИВОТО ОТДЕЛНО С ТЕХЕН ТРАНСПОРТ, НЯМАТ ОПИТ С ТАКИВА ДЕЦА.
3. СЕМ.ХАНДЖИЕВИ -2 -МА АРТИСТИ 15,12,07 10,30-11,00ЧАСА ЦЕНА 100,00 ЛВ. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ПРОГРАМА +РАЗДАВАНЕ НА ПОДЪРЪЦИ , ГОРИВОТО ОТДЕЛНО СЪС ТЕХЕН ТРАНСПОРТ.
4. КРИГЕЯ 2-МА АРТИСТИ 15,12,07 НЯМА УТОЧНЕН ЧАС ЗА СЕГА, ЦЕНАТА 120-150 ЛВ. ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ПРОГРАМА+РАЗДАВАНЕ НА ПОДАЦИ + ГОРИВО С ТЕХЕН ТРАНСПОРТ.
5. ПАЛАВНИЦИ -2-МА АРТИСТИ 15,12,07, НЯМА УТОЧНЕН ЧАС ЗА СЕГА , ЦЕНАТА 200,00 ЛВ. ВКЛЮЧВА ГОРИВО + УКРАСА И АРТИСТИТЕ
6. СМАРТИ ПАРТИ 15,12,07 НЯМА УТОЧНЕН ЧАС ЗА СЕГА, ЦЕНАТА 150-200 ЛВ. ВКЛЮЧВА 2 -МА АРТИСТИ +2 -МА КЛОУНИ ,ГОРИВО С ТЕХЕН ТРАНСПОРТ , УКРАСА-ГИРЛЯНДИ БЕЗ БАЛОНИ , МУЗИКА.

МОЛЯ ВСИЧКИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ И ДАДАТ СВОЕ МНЕНИЕ НА КОЕ ДА СЕ СПРЕМ ЗА ДА МОГА ДА ПУСНА ОКОНЧАТЕЛНА ЗАЯВКА . АЗ ЛИЧНО СЪМ ЗА СМАРТИ ПАРТИ.

# 172
тез направо ме разбиха с цени

ми да вземем да си ушием костюми - по-добре

Mr. Green аз Снежанка, сина ми джудже, само остана Дядо Коледа /мъжа ми не става, че мн слаб  Mr. Green/ и без пари

направо не ми се коментира "инфлацията" и при тях ....  #2gunfire

# 173
Може наистина да купим костюми или да си ушием и да се спретнем на артисти . Някои има ли позната директорка на детска градина да ни дадат назаем костюми .
Амелия е права да се замислим по въпроса.
Всички артисти са решили за две седмици около коледа да станат милионери.
Дали в дома нямат костюми.

# 174
ми някой ако има познат артист в театъра също може да свърши работа

# 175
Смарти Парти както са казали 150-200 така като му дойде времето - ще кажат 200

newsm78 не знам - аз харесвам Веско Ханджиев, а и неговата оферта май е най- ниската
та - или съм за него или да мислим друго

# 176
Цените са направо Shocked. viva31 май аз съм ти наблизо.

# 177
попи, днес след 17 часа къде мога да те намеря

цената на сем.Ханджиеви е най приемлива и имат опит точно с тези деца, преди 2 години са им правили новогодишен праздник, но мен ме съблазни това че от смарти парти ще има още 2 клоуна освен Дядо Коледа и Снежанка и ще има възможност да се обръща повече внимание на децата все пак са 60 деца.

даваите още мнения.......

# 178
  • Бургас
здравейте и от мен  :hug

цените наистина са доста високи- но е нормално, все пак по това време на годината им е "жътвата"  Tired
Аз лично съм за сем. Ханджиеви  Peace
Но да уточня, че не съм гледала програмата на никой от изброените, така че водещо за мен е цената  Blush
попи , Анe ако се наложи, звънете ми, няма проблеми  Hug

# 179
Момичета аз имам костюм на дядо Коледа и ако някой татко е съгласен направо ще е супер! Няма зна4ение дали е слаб или не! Grinning
За Снежанка може да жертваме някоя булчинска рокля! Хем емоцията ще е по-голяма като участваме ние- но не визирам себе си!

Според мен не си заслужават и 100-те лева за 30мин-1ч емоция на децата! Може толкова много работи да им вземем за 100лв. Визирам най-евтения вариант!

А какво стана с мъжът и жената дето първо се говори с тях и жената казала 4е няма да вземе пари щом е за дома и беше останало да се пита само мъжа?!

Общи условия

Активация на акаунт