Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 928
  • 332
  •   1
Отговори
# 150
Подготовката трябваше да започне по-рано, за да имаме готовност утре.

Вчера минаваха от някаква фондация да събират пари за децата в Средец. В предната тема, мисля че  беше споменато, че няма оторизирана такава фондация, или аз греша  newsm78

по повод това, имам идеята в моя район / Славейков - 55/, да разлепя във входовете инфо за тази ''фондация'' или там както го наричат. скоро не са ни чукали на вратата, като освен това са извадили  късмет, че не са попаднали на мен. преди време се оказа, че в рамките на седмица, тези ''женици'' минали 2 пъти.

Наистина това трябва да се спре. Изглежда са най-активни в Славейков.

Ако са събрани достатъчно ученически пособия, да не купувам, а да прибавя парички в касата за др. нужди, или ?

Ще участвам с коледен подарък. Да ви кажа, че зад Старата поща, на мястото на някогашния ресторант Стария елен или нещо подобно има склад с мн. евтини играчки.  А може би вече знаете.

За първи път се включвам тук за съжаление. искам да участвам в чудесните ви благотворителни идеи.

# 151
  • По света и У нас
Ани - добре дошла  Hug
Радвам се, че и ти се включваш тук вече  Hug

Относно фондацията - вече направо нямам думи  Confused Много нагли хора  #2gunfire

Относно ученическите пособия, наистина не знам какво да посъветват .... по простата причина, че не знам какво би било достатъчното количество  newsm78

За Коледните подаръци - тепърва ще правим списък  Peace
За склада за играчки -   bouquet за инфото ... Определено ще ни бъде полезно  Wink

# 152
Момичета, аз за съжаление няма да мога отново да присъствам на детския рожден ден. Преди малко научих, че от четвъртък до неделя съм в командировка. Не съм забравила, че имам да взимам украса, само ми кажете с кой мога да се видя в сряда следобед, да я предам. Люси, ако тогава имаш идване към мен, обади се да пием кафенце и да ти дам украсата, а и парички имам да ти давам. До тогава ще намеря време да я купя

# 153
  • По света и У нас
Момичета, аз за съжаление няма да мога отново да присъствам на детския рожден ден. Преди малко научих, че от четвъртък до неделя съм в командировка. Не съм забравила, че имам да взимам украса, само ми кажете с кой мога да се видя в сряда следобед, да я предам. Люси, ако тогава имаш идване към мен, обади се да пием кафенце и да ти дам украсата, а и парички имам да ти давам. До тогава ще намеря време да я купя

Жалко, че няма да имаш възможност да дойдеш  Sad ... Но със сигурност ще има и други пъти, когато ще можеш да се включиш  Grinning
Ще ти звънна да се видим, но по всяка вероятност утре, най-късно в сряда  Peace

# 154
  • Бургас
Относно тържеството в събота, току-що потвърдих  Peace много се зарадваха  Hug
Предположих, че ще сме поне с 2 коли  Grinning, нали не бъркам  newsm78

Да! Мъж ми ми отпусна колата и пое детето за събота  Mr. Green

# 155
Анe Добре дошла  Hug

GJK браво, че си се "уредила" за тържеството

За склада за играчки -    bouquet  за инфото ... Определено ще ни бъде полезно 

да   bouquet  , и аз не го знаех

Люси писах ти на skype, забравила съм си телефона в къщи  Embarassed

# 156
Ще участвам с коледен подарък. Да ви кажа, че зад Старата поща, на мястото на някогашния ресторант Стария елен или нещо подобно има склад с мн. евтини играчки.  А може би вече знаете.
Аз неразбрах къде точно се е намирал този ресторант?

# 157
Браво, момичета!!! Това, което правите е чудесно! Искам и аз да се включа с каквото мога  Peace

# 158
  • По света и У нас
petia_5a - Добре дошла  Hug
Радвам се, че искаш и ти да се присъединиш към малката ни агидка  Grinning

Към момента имаме запланувано ходене за тържеството на рожденниците в Дома в Средец /дечица на възраст 3-7 г./, датата е 13ти октомври /събота/, ще ни очакват след 16 ч. Ще се радваме, ако успееш да дойдеш  Hug
Подаръци за рожденниците, почерпката, както и 59 спални комплекта са осигурени  Peace Ако имаш желание може да вземеш някакви ученически пособия, списъка е на 1ва стр, а сборния пункт при Amelia ...
Ако прецениш, че би участвала с парички, касата е в мен  Peace, а отчета на 1ва стр.   Grinning

Иначе за Декември месец сме запланували да организираме на децата Коледно тържество /но преди това очакваме одобрението от страна на Директорката  Peace/, за тогава определено ще имаме нужда от помощ както с подарък за някое детенце, така и с някакви парички за евентуалната почерпка  Grinning

# 159
lucyl30  в колко 6те е рожде ния ден newsm78

# 160
  • По света и У нас
lucyl30  в колко 6те е рожде ния ден newsm78

Предложиха да отидем след 16 ч. /т.е. следстанат децата от сън и се оправят/ ... ние може и малко по-рано да отидем, ако има нужда да помогнем с украсата  Peace или да оправим някакви документи  Peace

# 161
а място за мен има ли Thinking

# 162
  • По света и У нас
а място за мен има ли Thinking

Ще намерим  Grinning
Към момента сме поне 2 коли + доста багаж  Mr. Green
За момента желание да дойдат имат : GJK, моя милост  bowuu, Amelia, tadela, sneji20 ? и  евентуално попи? Някой друг да съм пропуснала  newsm78

# 163
Благодаря ви, че ме приехте  Hug
lucyl30,
и аз искам да дойда, но ми кажете горе-долу колко време ще бъде РДен в Средец /тр. да осигуря гледач за малката/. И евентуално мога ли да доведа голямата си дъщеря /11г/.
Няма да е зле и някаква връзка да имам с вас, освен форума. Пробвах да се свържа с lucyl30, дала си е кюто.

# 164
Ако се събирате преди съботата за последни доуточнения, пратете ми на лични съобщение Hug

Общи условия

Активация на акаунт