Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 930
  • 332
  •   1
Отговори
# 135
  • на правилното място, в точното време

разбира се  Hug
дори можем някоя събота или неделя да се съберем и да доопаковаме закупените от общите пари новогодишни подаръчета
  Аз също искам да изпратя някои неща за подаръците, но трябва да знам до кога да изпратя нещата.Следя темата,но все пак ,моля някой да ме уведоми предварително, Люси-  Praynig

# 136
  • Бургас
Ако има някое дете с рожден ден за Октомври без подарък, аз с радост ще му приготвя. Само дано не е късно.

# 137
Ако има някое дете с рожден ден за Октомври без подарък, аз с радост ще му приготвя. Само дано не е късно.
за октомврийските рожденици подаръците са осигурени
може да се включиш с учебни пособия /до 13.10/ или с подарък за ноемврийско дете, или с подарък от Дядо Коледа  Hug

# 138
  • На морето!
Как може за първи път да виждам темата  ooooh!
Амелия,като се видим ще ти дам парички за касичката-няма да са много,една хилядна от това което ми се иска да дам,но както се казва "капка по капка..."
Също ще отидем с мъжа ми да вземем тетрадки,химикали и нещо друго от списъка на 1ва страница
Включвам се и за подарък на някое детенце,за Коледно парти...абе ще чета да съм информирана къде и от какво има нужда,дано да мога да помогна поне малко.
А какво стана с протеста?Аз със сигурност ще дойда.Мадлен,Валентина и още една мама също ще дойдат,сигурна съм. Peace

# 139
А какво стана с протеста?Аз със сигурност ще дойда.Мадлен,Валентина и още една мама също ще дойдат,сигурна съм. Peace

Очакваната от нас подкрепа, от организаторите на протеста в София е да разпространяваме ето този линк: http://www.bgpetition.com/izostaveni_deca/index.html
Поне това ми стана ясно от мнение в темата.
Може би наистина това ще е достатъчно...моля се и се надявам да е така!А и така или иначе нямаше да успеем да направим организацията в толкова кратки срокове.
Само за разрешение от Общината ще ни трябват 24 часа, т.е. ако подадем молба понеделник, евентуално ще получим  отговор ДА  най-рано вторник сутринта(деня в който е протеста в София).За няколко часа е невъзможно да направим каквото и да било Sad
Незнам......ако някой има по-оптимистичен поглед над ситуацията да даде идея! Peace

# 140
Аз, от лични съображения, в този протест не мога да се включа, иначе ще ви подкрепям духом и с каквото мога да помогна съм насреща.
Рени, добре дошла в отбора.
Ми подаръците за коледа предлагам, първо да разпределим, да видим, дали ще останат деца без подарък, пък ако има мами желаещи може и на повече от едно дете да осигурят подарък. Непременно трябва да пишем и по другите бургаски темички. Предлагам за таван на подарък да е 10лв, но всяка мама може да си прецени и да е по-малко от 10, примерно ако купува повече от един подарък. Убедена съм, че няма голяма разлика между играчка за 7 и 10 лева и децата няма да обърнат внимание на това.

# 141
  • На морето!
Ми подаръците за коледа предлагам, първо да разпределим, да видим, дали ще останат деца без подарък, пък ако има мами желаещи може и на повече от едно дете да осигурят подарък. Непременно трябва да пишем и по другите бургаски темички.
Съгласна съм Peace

# 142
Аз също се включвам с коледен подарък  Peace

# 143
за събота 13.10 в 16ч. ли остава Рождения ден в Средец ???
/питам, за да огранизирам и нашия, ще гледам да не съвпаднат/

А с тортите какво стана?
Аз ще ходя понеделник, най-късно вторник за да поръчам за дъщеря ми и мога да ги съчетая и да поръчам и за Дома

Люси, оторизирай ме на skype  Praynig

# 144
  • Бургас
Аз също се включвам с подарък за Коледа, може и за повече от 1 дете  Peace

Вчера минаваха от някаква фондация да събират пари за децата в Средец. В предната тема, мисля че  беше споменато, че няма оторизирана такава фондация, или аз греша  newsm78

# 145
Здравейте страхотна тема и мисия правите  Hug  bouquet ,ако мога и аз нещо да помогна кажете /нямах време да прочета цялата тема Embarassed/
Относно протеста за изоставените деца предполагам ,че сте съгласни щом помагате отдавна на тези мили дечица   bouquet

Някоя мам ако е правила или участвала в подобни протести да даде информация или идея ,защото аз си няма и идея ,но все пак ще действам ако нямам инф.
благодаря ви предварително и ще чакам да кажете да се включа към списъка   bouquet

# 146
Вчера минаваха от някаква фондация да събират пари за децата в Средец. В предната тема, мисля че  беше споменато, че няма оторизирана такава фондация, или аз греша  newsm78
#2gunfire Следващия път ако минат през нас вече ще извикам полиция!  #2gunfire

За протеста: Жалко че явно няма да се организира, макар че аз от 13ч нямаше да мога да дойда!

За Коледното тържество и аз ще се включа с подарък!

# 147
#2gunfire Следващия път ако минат през нас вече ще извикам полиция!                                    аз им тръшнах вратата под носа Mr. Green

# 148
...
За протеста: Жалко че явно няма да се организира, макар че аз от 13ч нямаше да мога да дойда!
...

е, защо може да стане , макар и не на 9-ти
той и без това доколкото разбрах няма да е един ден протеста
може в някой от следващите и Бургас да се включи, за да окаже подкрепата си

# 149
  • По света и У нас
krakundel , Райна и sisa g - радвам се, че се присъденивате към нас  Hug
Колкото повече толкова по-добре и повече добрини се надявам, че ще успеем да извършим  Grinning

Относно тържеството в събота, току-що потвърдих  Peace много се зарадваха  Hug
Предположих, че ще сме поне с 2 коли  Grinning, нали не бъркам  newsm78
Питах за дечицата, Домакинката се отнесе малко претеснено, но обеща да говори със сестрата и утре ще се чуем ... проблема при тях е, както тя обясни, че децата живеят в едно затворено общество и когато едно от тях се разболее, доста бързо и останалите се разболяват  Sad ... Затова е мнооого важно както ние, така и евентуално децата, които ще дойдат да сме абсолютно здрави  Peace
Ками, тортите още не са поръчани  Sad Не бях в кондиция тези дни и затова не успях да се видя със Снежи .... но за да се разберем нещо, по-скоро ще ти звънна  Grinning, по-лесно е  Wink

ЩО се отнася до Коледното тържество, насочиха ме да говяря с Директорката след 20ти ... но като цяло предположи, че Директорката няма да има нищо против  Peace и това ще се отрази много добре на дечицата  Hug Така че може би за подаръците, както и за клоуна ще е по-добре след 20ти, след като получим официално потвърждение  да се задействаме  Peace
Подкрепям предложението на бубичко за таван на цената на подарък от 10 лв. ... в крайна сметка една и съща играчка в различни магазини, може да се намери на различна цена  Wink
Ками, предварително   bouquet за пункта ... за опаковките освен тези кутии, които RAVIA ни е пуснала ...  в случай, че има недоопаковани подаръци .... ще ги оправим  Peace някой уикенд към края на Ноември, началото на Декември  Peace .. това да ни е проблема  Wink нека 1во осигурим подаръците  Grinning
Може би трябва да помислим и за някаква украса  newsm78
За писането в други Теми, то е ясно  Wink

RAVIA - веднага щом имаме яснота за Коледното тържество и ти ще разбереш  Wink  и вече ще можеш да прецениш с какво и как ще участваш  Hug

GJK
- правилно си спомняш  Wink Няма оторизирана организация да събира средства за Дома в Средец  Naughty, а за тези които събират мога да кажа само  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Asya_ - благодаря за инфото относно протеста  Peace Линка и аз ще гледам да го разпространя където мога  Hug ... А за бъдещи протести, то е ясно, че от по-рано трябва да се организираме  Wink, сега просто време не остана  Sad ... Но НАЙ-ВАЖНОТО Е В КРАЙНА СМЕТКА ДА НЕ ПРЕСТАВАМЕ ДА ПОМАГАМЕ НА ДЕЦАТА В ЗАТРУДНЕНО ПОЛОЖЕНИЕ, И НАЙ-ВЕЧЕ НА ТЕЗИ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ, ПОНЕ ДОКАТО ГИ ИМА.ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ НАС   Hug Все се надявам, че колкото и да е малка помощта ни и вниманието, поне с малко можем да облекчим ежедневните им нужди, но най-вече да им внесем малко радост в живота /да им останат и малко хубави, незабравими спомени[/color]  Grinning/
Относно протеста ... като цяло става, не ни пречи и да е друг ден  Peace , но все ми се струва, че би имал по-голям ефект и влияние ако е в няколко града по едно и също време  Thinking

Пак се отплеснах  ooooh!, ама въобще не ми се отдава да бъда кратка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт