Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 4 ....

• 18 916
  • 332
  •   1
Отговори
# 180
viva31 по принцип съм в Славейков. Ако искаш да се уговорим на лични.

# 181
Но да уточня, че не съм гледала програмата на никой от изброените, така че водещо за мен е цената  Blush
То няма значение, според мен. Аз лично мисля, че децата ще си имат подготвена програма, те за РД имат сценарий...та мисля, че и за Дядо коледа ще имат нещо - песни, танци, сценки и т.н.
Така е в градините, така е в яслите. Бих се изненадала, ако нямат репертоар и чакат на клоуни

Моята рокля става за Снежанка - затова се предложих Mr. Green

# 182
То и моята става, ако някой иска да се облече като снежанка я преотстъпвам, щото намен бая ще ми е малка
Ми намери се костюм на Дядо Коледа, сега остава да намерим по-голям татко, да се навие да го облече, че и моят е кльощав. Мисля че е добра идеята ние да си го направим, те децата като им подарява дядо коледа подарък ще кажат кой стихче кой песничка и няма да се ограничаваме в 30 мин и няма да ни трябва програма специална. Ако сте съгласни предлагам Люси /защото тя е пуснала темата/ да пусне и една анкета и да гласуваме. Но аз определено съм ЗА Peace да не даваме парички за това, а да облечем някой тати като дядо Коледа и Камито примерно Снежанка, че може и на Митко да му изнамерим един костюм на джудже

# 183

А какво стана с мъжът и жената дето първо се говори с тях и жената казала 4е няма да вземе пари щом е за дома и беше останало да се пита само мъжа?!
[/quote]
 веднага отговарям : жената е мениджърка на Памуков и моя позната ноооо въпросният велик артист Памуков ме застреля с цена от 250 лв. така че тя е безсилна и нейната добрина участие без хонорар се стопява. съжалявам.

# 184
Момичета, забравих да ви информирам, че ни преместиха офиса.
Вече през работните дни съм в Славейков от 9.00 до 17.30ч. в сградата на Стандартизация
А през останалото време съм на разположение в центъра  Hug

# 185
То и моята става, ако някой иска да се облече като снежанка я преотстъпвам, щото намен бая ще ми е малка
Ми намери се костюм на Дядо Коледа, сега остава да намерим по-голям татко, да се навие да го облече, че и моят е кльощав. Мисля че е добра идеята ние да си го направим, те децата като им подарява дядо коледа подарък ще кажат кой стихче кой песничка и няма да се ограничаваме в 30 мин и няма да ни трябва програма специална. Ако сте съгласни предлагам Люси /защото тя е пуснала темата/ да пусне и една анкета и да гласуваме. Но аз определено съм ЗА Peace да не даваме парички за това, а да облечем някой тати като дядо Коледа и Камито примерно Снежанка, че може и на Митко да му изнамерим един костюм на джудже
Може би някои нещо не е разбрал или аз не съм обяснила правилно та само пояснявам няма такова ограничение от  30 мин. това 10,30-11,00 не е продължителност на празника , а приблизителен час за начало.

# 186
е значи аз не съм разбрала, аз останах с впечатление, че ще е само 30мин. в крайна сметка, каквото решим всички, аз естествено ще дам парички, ако решите да се доверим на фирмите. но за да има все пак някакво решение, предлагам да гласуваме

# 187
ами да
нека Люси като се включи да прецени дали да вмъкне анкета Peace

# 188
  • По света и У нас
Аз фигурирах постоянно в Темата, но дефакто скитосвах, затова до сега не се включих  Mr. Green

Ками, браво за тортите   bouquet
За отстъпка нещо говорила ли си? ако трябва аз да се пробвам  Grinning
За събота, може би ще е най-удачно да ги вземе малко преди тръгване, защото иначе не знам къде може да ги съхраняваме  ooooh!

Относно подаръците за рожденниците, готови ли сте  Mr. Green
Аз днес взех моят - Батман ... а получих и този на RAVIA /кукла/ + кутиите ... пиша ги само за инфо, да не се дублираме много-много  Grinning ... Направи ми впечатление, че в магазините за "1 лв." има доста приличен избор на играчки до 10 лв. /кукли, камиончета, коли, автобуси, пистолети, автомати, войници ....../ - така че напълно може да се вместим в решения бюджет, друг въпрос е качеството  ooooh!

tadela - относно украсата, мисля че поръчахме за момента достатъчно  Peace
ето и сайта на фирмата: http://pegas.bgcatalog.com/parti.html ... за съжаление цени няма, но аз от преди това имам малък каталог с цени Peace
днес /от името на бубичко    bouquet/ поръчах шапки, свирки, маски, гирлянди ... има както с Мечо Пух, така и със Спайдърмен, Барби, Пирати ..... предвидено е за всяко детенце да има по нещичко. Утре трябва да мина да ги взема от куриера  Peace
Иначе ние и миналият път им занесохме  Hug .... сега по-скоро предстои коледна украса  Peace

viva31
- страхотна работа си свършила и   bouquet за полезното инфо, въпреки че определено цените ме  Shocked  ooooh! Shocked
Та сега по най-наболелият въпрос, какво да правим  newsm78
Първо, предлагам да се говори с Директорката, защото все още нямаме одобрение за Коледно тържество  Peace ... а трябва да имаме и дата  Peace Може и да е формалност, но едва след това според мен ще е подходящо да се пусне анкета в рамките напр. на 1 седмица  Peace /тъй като и времето ще ни притисне ... особено ако се наложи да събираме средства  Thinking/
Децата в Домовете винаги имат програма  Peace ... но все пак за тях би било разнообразие, ако някой им изнесе програма на тях /в крайна сметка може да помислиме и по този въпрос/....
Мен тъй като цените също ме  #Crazy, може би бих клонила към вариента ние да си го организираме  Grinning
Предложението за Ками като Снежанка ми звучи  Thinking .... добре  Mr. Green , а и Митко би бил точно попадение  Peace
За дядо Коледа ще видя дали няма да мога да навия моята половинка, че си пада малко едричък  тамън подходящ за ролята  Mr. Green
Относно костюмите за Снежанка и дядо Коледа - гледам има подсигурени костюми  Thinking ... а за джуджето - предполагам, че може да се наеме  newsm78 /мисля че съм виждала Кригея да предлагат  Thinking/ ... а дори и да не успеем да намерим всички костюми .... все ще успеем да се подготвим и поушием нещичко  newsm78
Иначе относно това ако ангажираме някой ... тъй като нито едно от имената ми говори нещо  Blush, бих сде спряла или на сем.Ханджиеви като най-изгоден вариант  Peace /защото и финансирането не е маловажно  ooooh! или на Смарти Парти /тъй като наистана ще са 4ма + да не забравяме и украсата  Grinning/
viva31 - а случайно да си питала за колко време е този ангажимент, т.е. колко време ще останат при децата  Thinking

# 189
Не бързайте, момичета, да правите заявки за коледно парти. Утре имаме среща с lucyl30 и нещо ще й предложа  Peace

# 190
За отстъпка нещо говорила ли си? ако трябва аз да се пробвам  Grinning

Ами дълго време си приказвахме, а и тя се сети за предната ни поръчка /поне така каза/
Но за отстъпка добронамеро ми каза че няма стане, убеждаваше ме че почти е невъзможно да си издействаме някакъв %
По принцип в тази сладкарница били цените на едро, магазини, сладкарници и др.заведения се зареждали оттам на тия цени. И на големи вериги с големи редовни поръчки пак такива им били доставните цени, нямало никой ползващ отстъпка...
А и благотвотителността в случая едва ли щяла да извоюва отстъпка, тъй като той по принцип шефа когато си реши директно правел дарения. Каза, "ако искате да му се обадя, но казвам ви откровено няма да стане, отдавна работя тук и "...бля бля...
Люси, ако искаш пробвай и ти, аз не успях  Sad
newsm78 или ако успеем да се докопаме до него във вид за преговори може и да се получи нещо - направо той да си ги дарява всеки месец

# 191
eй влизам само да кажа, че бързам да тръгвам за София, утре вечер обаче се връщам и събота съм с вас на линия. мн се радвам, че ще мога да дойда, че нали и предният път пропуснах, ама ето провървя ми отложиха ни съботно неделното обучение

# 192
Момичета според мен не е необходимо непременно да има джудже,т.е да правим още разходи за костюми и т.н ! Най-важно е според мен да има дядо Коледа и Снежанка! Или както миналата година, когато присъствахме на Новогодишно тържество в Патиланци, имаше Дядо Коледа и две жени- Новата и Старата Година! И много интересно се получи за децата! Имаха си репертоар там и децата изпратиха Старата Година и посрещнаха Новата! И без това разполагаме с две рокли. Може и ние да направим така, т.е без Снежанка! Само да има още някоя мама навита да участва с роклята на Дидка! Пък до Коледа има още време Диде, може и да ти стане, като ти гледам лентичката! То и аз действам по този случай, ама...засега без успех! Confused
Според мен наистина ще е добре да се говори с шефа на /забравих фирмата как се казваше за тортите/! Ако прави благотворителност той самия да се включва с даряване на тортите за рожденните дни! И без това Амелия е подходила като за начало... Люси ако решиш да преговаряш с шефа и имаш нужда, аз може да дойда за подкрепа! Peace

Аз също съм готова с подаръка за моята рожденничка и също ще бъда на линия в събота! Как и къде ще се уговаряме и къде ще е събирателния пункт!
GJK ти къде живееш? Ако искаш пиши ми на лични!

Люси можеш ли да публикуваш цените на каталога?

# 193
за всики оферти които пуснах важи условиета не по малко от 2 часа т.е програма от страна на децата и раздаване на подаръците .

# 194
за всики оферти които пуснах важи условиета не по малко от 2 часа т.е програма от страна на децата и раздаване на подаръците .
да разбирам ли, че за 2ч. след като ще се включи и програма от страна на децата, тия пари ги искат само за да изгледат програмата, изслушат децата и раздадат подаръците. Толкова пари само за едно посещение, дето ще имат 15-20мин работа да прочетат имената от подаръците и ще си изгубят 2-3часа  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт