"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 18 072
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  Hug
Велито вече е ок, много се радвам  Grinning И да ви кажа, че като почнах да й давам ISOPRINOSINE , и след втората доза се оправи Hug
Венетка е  супер  Party
На mutsanka и аз завидях Embarassed, Велито се буди по хиляда пъти и не помня вече кога се наспах за последно  Rolling Eyes
И аз може би ще трябва да си променя вота в анкетата - четвъртия зъб вече прозира  Laughing

# 211
Бети Венетка е невероятна направо!!!!!Как върви само смело напред Hug

Хехе,това за кошарата не е никак трудно,тя нашата е една много голяма такава,тъй че има достъчно място за двама ни Mr. Green Тази нощ пропуснах,защото таткото ме отменяше,ама явно когато е нощна смята така ще я караме  Crazy

di_ браво на Велито!!!Айде като сега като е здравичка да дойдете насам Wink
Magesta трябва и ти да пуснеш някое клипче на Жижо,да го видим тоя юнак,като гледам и той напредва с бясна скорост Joy

# 212
  • София
Ники тази сутрин и на мен Евката ми спретна изненадка с паяка- само един крак остана и щеше да тупне.
Опитва се и от стола за кола да се измъкне изпод коланите(аз още за хранене не съм купила и там се храним).
Нашите нови маймунджулъци са да покажем колко голяма ще порасне и освен това като не иска повече да яде почва да маха с ръчички(преди просто стискаше устата).Като подавам нещо в устата с ръка се опитва тя да го вземе,явно иска сама да се храни.
Не знам при толкова неспящи дечица дали е уместно да се похваля,че тази нощ спахме от 22.30 до 7ч. без прекъсване(бая отдавна не беше се случвало #Crazy),но за сметка на това през деня беше спала около час и половина общо,ако има такава зависимост изобщо newsm78.
Венетка да е жива и здрава,мн и се радвам Hug

# 213
BettyL,браво на Венета! Направо не мога да повярвам колко е смела- пу-пу Laughing!
Честити 9 месеца на Елисавета на шамЕнет- да расте жива и здрава, да радва повече мама и тате!
За срещата- пишете ни дошли, но към 2.30, че тя яде към 1.30 и докато изцедя после... сещате се. Ще звънна на шамЕнет да видя къде сте.

# 214
Здравейте, малко на верев чета, щото 100 задачи ме гонят...
Лорчето - дано е за последно, че се измъчи и то и майка му.... Praynig
Понтесче, какво да ти кажа - кураж! Всичко ще се оправи!
Четох за задавени бебенца...Мда... Опасна работа. Ако случайно погълне дребен твърд предмет и се задави - навеждане напред и силен удар между плешките с длан! За целофанчета и пр. - най добре да повърне - така излиза и залепналото парченце... Ако е нужно бърката с пръст в гърлото за помощ... Сигурно вече си знаете, де, ама е много опасно - реших и аз да си кажа... Нали съм - кво беше там - Вселенската царица майка ли кво беше newsm78...

# 215
Охааааа, Дивата ирландка дойде и започна да става интересно  hahaha
Ама ти за каквото се сетиш казвай, щото едно време ако те бях послушала сега нямаше да се чудя к'во да правя с красивото, но плитко легло Simple Smile

# 216
Получавам от Спиди днес някаква пратка с подарък - бебешки козметики и списание "Бон Апети". Чудя се откъде, кой, що така ги праща? Отварям списанието - ко да гледам, изтипосали са Виктория вътре в рубриката за детското хранене  Sunglasses
Не съм много сигурна, но най-вероятно тук съм пратила снимки:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206043.0 (макар че тук иде реч за фотосесия)  Та - участвайте и вие!

По тоя повод черпя парола за достъп:

www.bonapeti.tv
e-mail:     mdm_magic@abv.bg       - с долна черта
parola:     1234

# 217
  • Vaudreuil Canada
BettyL Венетка е страхотна - много и се кефя.
tini-mini Честита медийна проява Simple Smile и благодаря за паролата - ще се възползвам Simple Smile
Аз все още съм доста зле, така че за съжаление няма да идваме утре  Cry , за което много ме е яд.

# 218
Да, опита си казва думата, веднъж като си се прецакал и вече си по-внимателен, Srew за второто определено ще си вземе по-дълбоко легло, а всички ние останалите, дето децата им не щат да си спят сами ще си предвидим голяма спалня с решетки Simple Smile Ние откакто увеличихме спалната площ, придърпвайки неговото легло и лишавайки се от затворническите атрибути спим без проблем - оставям няколко шишета с мляко и вода в леглото и той при пробуждане, проверява наличността на родителите, грабва някое шише и си зацоква заспивайки отново. Към 9:30 е готов със спането, свършва работа в пампата и чака за закуска.

Трябвало да минаваме на 4 хранения вече, ама не виждам как ще стане...вчера като си говорехме с майка по въпроса той сякаш схвана опасността и взе да джумоли па-па, па-па...пък да видим как ще го държа гладен.

Пък аз си мислех, че прохождането на 9 месеца е мит някакъв, но явно Венетка ме обори, здрав кръст на майка й пожелавам.

# 219
М-М-м да когато кошарата е залепена до нас спим цяла нощ иначе- йок,буди се поне по 5 пъти .От 3-4 месеца всяка нощ я дърпаме до нас и всичко е ок ,реших обаче аз да го поизолирам малко и 3-4 дни ни разказа играта ставахме по 5-6 пъти минимум,така че още мисля да се поглезим и да спи залепен до нашето легло.

Дивата пешеходка на мен ми е много поезна ,и се възползвам постоянно от съветите й bowuu  bouquet.
 Това с тупването по плешките не го знаех Rolling Eyes

Сили и здраве на Лорката. Hug
Браво на ВЕНЕТКА много много да ви радва, Бети!!!!

ПОЗДРАВИ НА ЕЛИТО на шаменет за месечинката и на ВИКИТО на тини-мини за конкурса .

# 220
Я и ние да се отчетем с мерки 8100кг и 70см. Малката май се разболява.. текна и нослето, но температура няма за щастие  Praynig
Идеята "кой какво е ял днес" е много полезна. Ще се възползвам от рецептите на Magesta и Nikki, че ние сме само на готови пюрета и каши.. да взема се развихрям в кухнята стига съм мързелувала  Crazy
Стаси, преди малко се разминахме с тебе. Ти се беше замечтала на някъде и не ме чу явно  Wink

# 221
Днес бях на доктор пак, за да видим друг спец какво ще каже за синуса ми....и той потвърди, че сигурно няма да ми се размине операция.....напълниха ми се очите...но поне каза, че не е толкова спещно и иска да отида пак след месец и половина....
Ще трябва да спра да кърмя май, пък белким взема да отслабна!!!
Момичета, вие как свалихте килограмите? Аз качих доста и това е проблема, но след първата бременност отслабнах без усилия и диети, а сега нещо не се получава, макар, че съм намалила храненето, гледам да не ям хляб и сладко....ужас. Чувствам се зле вече с 20 кг отгоре.....дайте съвет!
утре ще се срещаме ли последно? Аз ще дойда към 15 или 15:30...май ще е късно, освен ако не измисля как да преместя прегледте на дъщеря ми за по-късно....
Иначе аз пък вчера се изумих от ДК - имаше таратор, който горчеше и татарско кюфте със салата.....Ники изяде кюфтето и гриса само. дне се по-добра храната, макар и малко солена. Но какво да правям, това е най-близката ми кухня и като няма кой да ми помага май там ще ходя. В заключение мога да кажа, че в Ловеч ДК е много по-добра и съобразена с възрастта на децата!

# 222
  • СОФИЯ
 Шехерезина извинявай не съм те чула,нито видяла.Преди 2часа ми откраднаха протмонето от бебешката количка. Пари вътре нямах много,но там ми беше личната карта,дебитната карта и банковата сметка. И ходих до банката да ми блокират сметката и до полицията да обява личната карта за открадната. Бях полудяла....мина ми вече. Добре,че  телефона ми беше в джоба,сигурно и него щяха да вземат.

# 223
Не знам какво да кажа за отслабването ама аз съм напълняла в дупето и баджаците.Най лошото е,че панталоните дето ги носех зимата,след раждането ги обувах,а сега не мога да ги закопчая ConfusedЕ как стана това!Сега нови трябва да купувам.

smile3501 на Венетка,Вики,и на всички дечица,за да няма сърдити.И наште премеждия продължават-вчера налапа един билет от БДЖ-то.Кога и как го е откраднала-незнам-само днам,че ме нямаше за 4 сек.излезнах от стаята в коридора,връщайки се виждам Лори папа хартия.Бъркам в устата,вадя парче около 2 см.За щастие извадих всичко,което беше откъснала.Е незнам как ще я вършим за на пред.Явно постоянно трябва да се движим ръка за ръка.А забравих да кажа,че билета сама си го е взела от шкафа,а тя беше вързана в столчето за хранене.Явно докато съм чистила с прахосмукачката,е литнало право в нея.

А и да не забравя:много ми пада косата,немога да разбера оплешивявам ли или е дошъл момента за смяна на козината newsm78 Вкъщи ми казаха да слагам шапка  umnikuu

А стерилизирате ли още шишетата и бибероните?Аз подарих моя стерилизатор на мойта позната с едномес.бебче и сега останах без тази джаджа.Та незнам какво да правя,да спирам ли вече или да си купя препарати за студ. стерилизация?Я споделете?

Аспайче,много жалко.

Лорка не се буди нощно време,само сега за водичка,но много рядко.

Хайде лек ден!

# 224
Стаси, много неприятно. Дано да се намерят документите  Praynig И аз като теб си нося всичко в портмонето /лична, шофьорска, дебитна../ и веднъж беше изпаднало от количката. Добре, че един съвестен гражданин с който се разминахме ми каза.   

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 17:29 от Шехерезина

Общи условия

Активация на акаунт