"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 17 921
  • 291
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Записвам се.
Ние нямаме зъби, даже няма зачервено или надуто, с една дума може би още месец няма да има, почти със сигурност.

# 31
Здравейте, мацки и бебешоци Simple Smile
Аз не съм влизала във форума от една камара време и днес реших да надникна да видя как я карате Simple Smile Ние имаме 6 зъбчета вече от един месец, избиха за 1 седмица някъде... 2 отдолу и 4 горе, но се е зачервил венеца горе та очаквам още някой да се покаже. Моника ми е много неспокойна, буди се по 4 пъти нощем и мрънка.. полудяла съм вече. Вечер и давам хексалгин с идея да се успокои ако нещо я боли,ама няма такива филми... пак си реве цяла нощ.
Вече прави опити да ходи, преди 1 седмица даже направи 3 крачки самичка Simple Smile обаче по и е готино да лази...
Искам да се оплача, че малката не иска да яде от детската кухня нищо Sad и да и готвя пак не иска... иска и пюретата и мръвкаа, може да яде пилешко месо цял ден.. голяма е мръвкарка Simple Smile
Днес излизах да и купя пижамка и гледах за якенца обаче няма.. ебаси смотания град... да иска човек да харчи пари и да не може да намери де ...
Ааа и от проходилката прави опити да излиза, вече не мога да я оставя сама и за 1 мин...
Аз май се се разписах повече от необходимото, съжалявам ако съм ви дотегнала Simple Smile  Peace
Пожелавам приятен ден на всички и да са много послушни бебоците.  Heart Eyes

# 32
  • Русе
esy първо добре дошла отново!Крайният продукт след сурови плодове и при нас е спаначен цвят!Мисля ,че няма от какво да се претисняваш,какво му е на цвета?Много си е хубав! Joy
Аз искам таткото ни вече да се прибира ,че скоро ще  newsm57 изкукуригам!И толкова много съм почнала да забравям!

# 33
  • Бургас
esy и нашия продукт след плодове /даже май не само след сурови/ е точно спаначено зелено. Последния път даже на таткото му направи впечатление, щото идва и ме пита дали съм давала на Петър спанак. Отговарям, че скоро не съм........, а той: абе ти не си давала, ама той е ял.......
Та аз честно да си кажа се притесних........даже мисля да се консултирам слекар......
Тини-Мини просо още не съм давала. Но мисля, че първо се вари, а после пасираш.
Ние тази нощ пак не сме спали......вече не издържам, уж почивни дни,  а почивка йок. Петър е суперкисел. И аз си искам моето детеееееее  Cry

# 34
Да кажа и аз,че крайния резултат след плодове е зеленикав.Че и след всеки различен плод е специфичен,според плода  Mr. Green Според мен е нормално,детския организъм не е претоварен като нашия с разни химии и т.н. и си изкарва ненужното в такова състояние.То на големите се променя,какво остава за децата Peace

Да попитам,че аз съм все наразбрала/и все забравям Wink/ Iva-bebe Пижулинка ли е?

# 35
  • сто акровата гора
Благодаря ви момичета за съчуствието, имаме си цицинка и е леко синьо, но след като вчера докато спа сложих на 2 пъти салфетка напоена със студена вода, днес вече изглежда много добре, отока е намалял и даже ме утешават че почти не се забелязва. Е аз си я забелязвам ама то така е, юнак/юначка де, без рана не може.
А за зъбите, все така нямаме, тази сутрин не съм проверявала защото не ми дава, а си мислех че може да има нещо, защото спа спокойно и вчера през деня беше по-спокойна в сравнение с предните дни, е докато не се изтърси де, после имахме утешавания   Crazy То ще се види ако има нещо и веднага ще се похФалим   Mr. Green
За крайния резултат от плодовете, всякакви цветове са, отначало се шашнах, ама доки каза че е нормално, сравнително нови били за детския организъм а и това за настинка и цвят на акото било бабина деветина, не е задължително да са свързани нещата. Сега само следя да няма някакви реакции като колика и т.н.
Хайде бягам че ни е време за пюре с месце  Hug

# 36
soceress, на дечковците много бързо им минава. Heart Eyes

А за спаначното зелено само от суровите плодове ли така се оцветява....защото при нас няма промяна в цвета.
И при нас това събуждане минимум по 2 пъти не знам кога ще свърши...сега я кърмя и тя си заспива, ами като не я кърмя вече.....или тя до тогава ще е спряла да се събужда. newsm78 Поне си спи в легълцето, тя почти е на нашето, защото няма решетка, ама ни е откъм главите и възглавниците й пречат нощем да стига до нас. Като спи де - като се събути, първата работа е да се намести при нас. Днес даже такава глава наби на баща си, докато той още спеше. Mr. Green  Banghead
А как сте със завиването? Аз Нора не мога да я завия - моментално или се отвива или се събужда и почва да мрънка...а става студено вече! Дидето, нали ти беше споменала за чорапчетата - и аз постоянно ги обувам, те падат, аз пак обувам..... #Crazy

Аз от дълга коса - минах на къса. hahaha

# 37
Честита нова тема!
Благодарим за пожеланията на всички  Hug

Ние сме все още съвсем беззъби, въпреки страхотното олигавяне и всичко още се пъха в устата, няма никакво намерение да прави нещо друго с играчките...Опитва се обаче да ходи и много обича да я водя за ръчички, стъпва доста добре!

И ние напазарувахме малко, то хем всичко й е умаляло, хем сезонът е нов...Купихме още един дюшек за кошарката, да й повдигне долното ниво, че е много ниско така и не ще да спи там, а и й е студено.

Смятаме да зачезнем за някоя и друга но, ама да видим.
Пазете се!

bouquet

# 38
Здравейте Hug
mamp21, БЛАГОДАРЯ ЗА ПОСРЕЩАНЕТО Wink
Никки, КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ТЕЗИ ДЕЧУРЛИГА С Т`ВА СПАНЕ ПРИ НАС??Как ще ги връщаме по леглата им не знам Shocked.Моята мишка освен всичко и не иска залъгалкаи ме ползва мен като такава.Аз вече супер се дразня, но вероятно сме алергични към казеина и ще търпя поне още малко млекце да си пийне детето Rolling Eyes
Имаше ли друго детенце с такава алергия???
Днес и ние поизлязохме малко на пазар ама нещо не си харесахме много неща и само с някоя и друга блузка се обзаведохме.
Хайде до скоро и не забравяйте да споделяте от къде пазарувате дрешки за бебоците Naughty
  bouquet

# 39
Шаменет, кажи за това дюшече / какво, от къде, какви пари/ ...., че аз съм подпъхнала едни одеяла  Embarassed
еси, аз съм се наточила  Wink за тази марка . Имат готини якенца и космонавти. За съжаление нямат магазин в София в момента, но ще им пиша мейл за интересуващите ме неща, да кажат имат ли наличност и цени. Склад имат в Овча Купел и с предварителна уговорка може да се пазарува от там - лошо е, че трябва предварително да си решил какво точно / аз гледам по сайта/  Peace
Nikki Ivanova - готин аватар  Grinning
liletka  и алексаторчето зачезнаха  Thinking

# 40
Здравейте,жени! Преди всичко сме ЖЕНИ ,нали ! ! ! За статистиката - нямаме никакъв зъб. Ама и аз след навършване на 1 год. съм се озъбила,така,че изобщо не съм притеснена,даже се радвам,щото още цокаме/сутрин и вечер/.
Попара,някои пюрета и киселите ги яде,ама тия пусти каши...все или се обрива или не му харесват.
От миналата седмица сме на кухня-много му харесва,само граха не може още да го прекара заради люспите-дори и пасирани остават.
Режима нещо не мога да го докарам ,като по книгите.В 12ч. яде попара,в 16.30ч. пюрето,в 19ч.кисел и вечеря чак към 21.30ч.Следобед много спи,като откърти към 14.00,та до 16.30.Как е при вас ?
От месец го слагам в проходилка,вече е много добър "шофьор", чувства се по-самостоятелен и движенията му стават все по-координирани.
От 2 дни се изправя от легнало в седнало положение и много се върти, тр.вече да го връзвам с коланите,ако искам да остане в количката.
Ами горе-долу това е при нас.

# 41
  • Vaudreuil Canada
Ей мацки гола вода ни е организацията ... изземвам нещата в свои ръце че ще дойде време да летя на обратно ...  Mr. Green
Какво ще кажете за среща другата седмица /10-14 септември/ в парка при Народния театър - има паркинг от по-централните райони е достъпно и пеша ... а като гледам времето май ще трябва да е следобяд и ако има навити може да боднеме и датата.

# 42
  • Русе
 Публикувана от: EASpirit
Да попитам,че аз съм все наразбрала/и все забравям Wink/ Iva-bebe Пижулинка ли е?
EASpirit горното е вярно! Grinning Peace
Ние за сега дрешки си имаме ,но определено ще трябва да купя това-онова!Не ,че в Русе има кой знае какъв избор ,но се намират!
Днес си направихме страхотна и дълга разходка ,чак краката ми затуптяха ,а римлянчето Бойко стоя през цялото време прав на колесницата!Закача се с хората ,смее им се и вика "Ей-ей"!Трябваше да е капнал и да поспи  ,но няма!Сега ще го подържа буден до 20h и после направо го преспивам за лека нощ!

# 43
  • Бургас
Nikki Ivanova - готин аватар  Grinning

а мерси, мерси и на мен ми харесва....

Никки, КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ ТЕЗИ ДЕЧУРЛИГА С Т`ВА СПАНЕ ПРИ НАС??Как ще ги връщаме по леглата им не знам Shocked.Моята мишка освен всичко и не иска залъгалкаи ме ползва мен като

Еси какво да ти кажа, преди пет месеца едва успях да върна Петър в неговото си легло и си мислех, че повече никога няма да спи при нас, обаче преди седмица дивачето се настани най-нахално отново. Мен въобще не ме притеснява факта, че спи при мен и, че щял така да спи до 3 години, че колко може да издържи при мен? 3, 5, 7 години? Това, което ми е неприятно от цялата работа, е че аз не мога да се наспивам и ми е некомфортно..... та съм се замислила и аз да махаме решетката и да му доближа леглото до нашето. Само незнам как да стане, като отпред леглото има шкафчета, които ползвам  newsm78
Пеш тотално отказа биба-залъгалка - сега тя си ни е сувенир от бебешките месеци. Пу-пу, че аз и за спането при нас така казвах, пък ко ми дойде до главата

# 44
Като стана въпрос за решетки, Ники, ти нали си с леглото на Бертони? Имам чувството, че Алекс ще падне от това легло. Да се таковам в тъпата......аре да не казвам. Гледах, търсих, точих се, и накрая купих най-голямата глупост......щото има чекмеджета и шкаф. Как може да е толкова плитко това легло  Confused Дали няма начин да сменя решетката  Rolling Eyes

А, и да не забравя.....нЕма зъби, нема и половин даже, па и не мисля, че скоро ще има. Ама май така ми е по-добре, щом с венци хапе зверски и ме боли адски много, какво ли е ако хапе със зъби  Simple Smile

Ха, вие търсите зимни дрехи, аз все още летни купувам.....пратете малко студен вятър насам....моляяяяяяя.....

За желаещите да далаверстват с моя син обявявам, че вдигам тарифата, па ако не щете, вие губите  Laughing Имаме нови умения.....като чуем звънеца на вратата и тичаме да отворим  Sunglasses

Исках още да пиша, то всъщност само глупости дрънкам......не помня вече, изкуках тотално  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт