"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 17 925
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и аз гласувах за Всички -Петьофито на Ники,семейството на Клеми и ЗА Ноела на Мама Мария.
Аз съм служител на Германос и знам че конкурса е реален т.е. не е нагласен.

Ние вече искаме само да ходим но естесвено някой го държи за ръчичките и умира от кеф,особено на вън при другите деца мисли си че е като тях.
Вержи това с млякото много кофти аз давах Верея 2% и нямаше проблем вътре слагам плод-пресен,вчера дадох и кисел и много му  хареса.

Специални благодарности на Ники Иванова за снимката на Алекс.

# 61
Здравейте Hug
Гласчета и от нас за всички Peace
Магеста, много добри дрешки и аз си харесах доста неща, но ще чакам да кажеш как стоят нещата с пазаруването като ходиш PeaceВидях, че си пуснала и темичка ще следя и нея Simple Smile
Вчера докато се разхождах видях на едно място, че ще откриват аутлет на Зара кидс като го отворят ще ви пиша ако харесвате тази марка Wink
На Лорка бързо да се възстанови  bouquetИ аз така пробвах едно, друго, домашно и не става и сега се отказах явно си имаме проблем отложих го за по-натам във времето, пак ще пробваме Confused
Аз това със спането при нас то не ми пречи, по-скоро ми пречи това, че като е до мен и иска непрекъснато цицата да и е в устата, а аз се поизнервям от това да съм залъгалка цяла нощ Rolling Eyes
Знаете ли какво ми дойде на ума докато се чудех днес какво да готвя на Инес всеки ден като се включваме с един ред накрая да си споделяме какво ще храним бебоците WinkАко не възразявате разбира се така ще си бъдем от полза с менюто PeaceЗнам, че има такава тема в захранване, но тя е за всички възрасти и малко трудно...
И една молба PraynigПреди уж си свалих рецептите от Муунлейди на д-р. Антонова, но сега ги търся и не си ги откривам, та ако не ви затруднявам дали някой би могъл да ми ги даде  bouquet
И последно  Outta Joint обещавам Peace
Скоро май обсъждахте, но аз много не вникнах във темата Embarassed
Сега като свършат тези 315 платени дни трябва ли да подаваме пак някакви молби и декларации на работодателят или някъде другаде или не?
Няма друг кого да питам та ако знаете....
Целувки от мен и Инес Heart Eyes

# 62
След тежка и безсънна нощ за дамите от нашето семейство вече можем да се похвалим с второ зъбче.Милото ми детенце,толкова рев удари,то сополки текнаха,задъха се от рев,яде 4 пъти-абе голям зор.Не очаквах два зъба на веднъж,с разлика 18 ч.Пожелавам на всички бебоци безпроблемно никнене на зъбчетата.

Вержи,бързо възстановяване на Лорчето,хайде стига проблемации при вас.

Еси,днес ще правя пюре от картоф+морков+броколи+карфиол

За всички участници в конкурси си пуснах гласчето.По този повод Мимина,аз веднага ви забелязах,нали съм редовен читател на това списание. Blush

Отивам да дремна малко,че оставих малката на майка ми,щото както е почнало и тази нощ няма да се спи.

Хайде приятен ден и дано другата седмица огрее слънце и се разщъкаме навън. Heart Eyes

# 63
Аз току що наготвих супичка на Влади, сложих пипер,картоф,морков,лук,магданоз,грах,доматки и фиденце след като малко повря извадих зеленчуците пасирах ги и пак ги върнах във водата разбърках, добавих малко сол и готовооооо!
За слетобяда мисля да направя бисквитена тортичка!
 Сега ще обядваме така че и на вас приятен обяд!

# 64
Ето ни и нас вече вкъщи! То беше една почивка Sad. Цяла година я чакам, а накрая - поне времето да беше хубаво....
Но стига мрънкане, няма да ви досаждам.
Муун, и ние имаме такова боди - това при изпълнението на тарамбука  Joy.
Шаменет, честита годишнина, на патерица! Също и честит имен ден на Еличка! Всички да сте живи и здрави!
За кърменето - и аз обичам много! Що се отнася до нощното будене и кърменето - и аз не знам как ще се успокояваме нощем след отбиването.  Баткото ми се будеше до 3 годинки, а бебка засега няма изгледи да почне да спи по-добре. Минимум по 2-3 пъти се буди!
И Венета си събува непрекъснато чорапите. За дрешките - аз имам някакви запаси, от баткото. Но трябва и новички малко да купим.
Невена, аз съм давала супа от пиле - просто отделям за бебка и след това слагаме подправките. Пилето беше домашно, да отбележа.
Вержи, ужасни премеждия! За храненето и аз не разбрах кога минахме на 4 дневни. На морето май стана - отказа да яде кашите и плодовите пюрета, май писах за това. Сега вкъщи вече ще я пробвам пак с плодове, сурови, много ги обичаше преди. Само ги настъргвам, или пасирам и така ги хапваше.  Давала съм и малко кисело мляко с ябълка и бисквитка.
Сега Венета ходи зад мен - обула съм й едни гуменки писукащи и чувам всяка крачка - докарва ги до 6-7, понякога и по-малко и се друсва на дупе. Тия дни ще пусна клипче, че сега съм зарязала къщата нагоре с краката. Днес само пуснах една пералня и правих пюре на бебка. Успях да изчета всичко писано!
Магеста, не се крия бе! Просто уж бях на почивка! Сега сме си вкъщи и сме на линия за среща другата седмица, когато кажете. Градинката на Народния звучи добре, но нека е 14.00 часа, че ще стане пак като миналия път - ще си тръгнем без време! И ако е възможно четвъртък-петък да е!
Ка_тя, май само ние засега сме в отбора на "ходещите". Ужасно вълнуващо е, поне за мен беше, въпреки че вече съм го изживяла с баткото този момент!
И за анкетата - Венета има 5 зъбчета и много сладко се усмихва с тях!
Приятна вечер на всички!
И, Шру, как можа да не се обадиш - ние всички чакахме да ви видим с Алекс, пък вие..... Wink

# 65
  • Бургас
Петър следобяд ще яде: безмлечна оризова каша на Нестле приготвена с кърма и настъргана ябълка.
На обяд яде готово пюре пуйка с картофи и домати.

# 66
Ние днес ядохме попара,зеленчукова крем супа +настъргана круша,и към 6 часа - каша бананова

Момичета вие като гледате "такъв е живота " по БТВ поплаквате ли си ? Tired

# 67
  • София
Привет мили мамчета  Hug

За анкетата - 2 зъбчета!

Ние уж бяхме на Говедарци, но днес се прибрахме, много студ там, а аз не бях подготвена със зимни дрехи за Нели. А на всичкото отгоре тази сутрин имаше СНЯГ  Shocked! Мъжът ми не ми повярва като му го честитих  Laughing Та първия сняг за този сезон го видяхме Simple Smile

Сега ще дочитам и гласувам  bowuu

# 68

Момичета вие като гледате "такъв е живота " по БТВ поплаквате ли си ? Tired

Поплаквам си...то на мен съвсееем малко ми трЕбе!  smile3518

Гледам пишете си менютата...днес пред нашата кухня имаше огромнаАаАа опашка ,че и прикапа и аз срам,не срам ще си призная,че толкова се разбързах,че не прочетох менюто за деня!  Blush Разпознах в супичката тиквички,а в основното пиперче! Десерта обаче си остана мистерия!  smile3506 Важното,че всичко си излапа чедото! Иначе сутринта си хапна попарка! Сега си играе в кошарата,крещи,хили се и т.н. ... картинката ви е позната! Ето това  newsm32 го изпълнява с лекота нашата мома,а до това  1crib още не е задобряла!
Приятен следобед на всички! Аз отивам в дестката да се правя на маймуна с дятито! А това  Stuck Out Tongue Winking Eye е много смешно!  smile3503
verolina ,гласувай ,че всеки глас е ценен! Благодаря! newsm03

# 69
ketka днес почти през цялото предаване плаках. Grinning
Е,сълзи от щастие,малко носталгия и спомени от назабравимите емоции тогава Crazy

# 70
  • Варна
ох биха ни инжекция Урбазон пак, и ни подложиха на диета за една седмица.
Докторката каза ако пак се обрине да си хващаме багажа и да отиваме в Терапията на системи  Sad
за сега има ефект, обрива изчезна,да чукна на дърво  Praynig

shrew първия път се изприщи със големи червени петна в гънките на крачетата и под мишниците и ситни пъпчици по тялото и лицето. снощи стана на кръгли червени петна по цялото тяло, сякаш съм я горила с цигара  Shocked интересното е че не я сърбяха нито бяха отекли.просто като нарисувана беше newsm78

# 71
  • Бургас
Ох, Вержи вий тегоба след тегоба, ай дано да не се наложи да ходите на системи...... Praynig

А на мен трети път ми се сбозва линийката  #Cussing out омръзна ми да я правя.....

# 72
Вержи успех в борбата с алергията, дано отшуми без повече  проблеми.

И ние си напазарувахме топли дрешки, то и без това всичко лятно ни беше малко вече. Купих поло - 2 бр., боди с дълъг ръкав - 6 бр., обувки, че няма вече буйки с размер подходящ за нашето краче, джинси, едно панталонче и жилетка. Да ви кажа купувам размер за 2 год., че иначе са възтесни и къси-е и аз имам своя принос при някои от тях или по-точно сушилнята ги нагажда в подходящ размер..... Остана ни яке и някой и друг пуловер.

До Захи не успях да отида, но якето е много готино и ще се пробвам през седмицата, преди време от там взех джинси за 15 лв. също много хубави. Premaman получиха новата колекция и цените са доста прилични този път, чак ме учудиха. В mothercare дрешките са супер готини, но там ще чакаме намаление Simple Smile.

Ние така и никъде не ходихме, че всеки ден чакахме да се стопли, а температурите падаха...днес даже извадих чувалчето на количката и влезе пак в употреба.

Лека от мен, дано всички спят спокойно...ние поне спим откакто и той си спи при нас, само от време на време проверява в кое легло е и като се увери, че е на точното място пак си заспива.

# 73
  • Варна
и ние изкарахме топлите дрешки и съответно се сблъскахме със същия проблем, като всички останали - нищо не ни става  ooooh!
само 2 комплектчета горни дрешки,но им давам макс. до 1-2 месеца да отидат в историята  Rolling Eyes
другите са ни големи все още и сега се чудя да купувам ли дрехи от 9-12 или да навивам ръкави и крачоли Thinking а,да и дънките ни стават и 2-3 пуловера , но за отдолу нямаме нищо,само 2 чорапогащника  Confused

# 74
добро утро.тук времето отново е кофти и пак засега поне ще сме си вкъщи. #Crazy ще изкрейзвамеее

Общи условия

Активация на акаунт