"ДЕКЕМВРИйчетата палави растат и неусетно зъбчета редят"

• 17 937
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Virginity, дано ви изпишат по- бързо и всичко да е наред с Лорка Praynig- така ме е яд, такова готино дете...
shrew, имам една идея от брат ми- същия проблем, набирал се е през решетката и се е мятал на земята.. Та- баща ми заковал една 10 см. дъска  върху самата решетка- така че става по- висока.Пробвайте!  bouquet

# 91
Вержи,бързо оправяне на Лорка  Praynig

# 92
Вержи, дано се оправи бързо Лорка!  Hug Praynig Hug

# 93
Тъкмо исках да споделя с вас мойте тревоги и протечох за Лори.Вержи Hug дано всичко мине ок.Желая бързо оздравяване Praynig

Мили мамчета,гледайте дечицата с какво си играя.На няколко метра от мен е кошарка,а в нея Лори,играе си с играчките и изведнъж писък и яко задъхване.Скачам на едни скок,гушкам детенце,а дъх не може да си поеме.Леле милото ущипало се с щипката за биберона/залъгалката/.Как е успяла незнам,много е стегната-дори за мен.Отне ми около 40 мин. да поеме въздух,да заплаче и после да я утеша.Гърдите и главата ми направо ще се взривят,още треперя.Като капак пералнята ми протече ooooh!Та детенце ли да гушкам,вода ли да попивам,абе пълна лудница....ще се побъркам #Crazy newsm45 smile3514

# 94
Вержи стискам палци бързичко да се оправите, знам как е по болници нали и ние бяхме там за 5 дена като беше на 5месеца. Върнахме се стресирани от писъци и крясаци на деца бодящи ги с инжекции.
ina_nk- за съжаление и моята пералня протече и незнам кога ще я оправи мъжо сигурно чака да ме фрасне тока, та да се оттърве от едно бръмчящо същество в къщи.
И нашия го бях забелязала че си играе със щипката на биберона залъгалка, само че той я лапаше цялата, тя е от тези на КАМЕРА, един път-два пъти я вадех от устата му докато накрая я изхвърлих.Наистина колкото са полезни толкова и опасни.
Момичета много съжалявам че нямам камера да снимам малкия как върви из нас и да ви го покажа.
Ходи като пияно пате, а аз естествено след него с обгърнати около него ръце чакаща всеки момент да залитне и да тупне. Само ме е страх за главата да не си удари.
Това е засега от нас.
Betty L.- Венетка как се справя? Залита ли много?

# 95
  • Бургас
Нашите дълги, неспокойни нощи, съпроводени с непрестанно хленчене и будене, дадоха резултат - имаме трето зъбче. Да се отчета за анкетата  Peace

# 96
Вержи дано бързо се възстанови малката и да ви изпишат скоро здравички.

Ники честито зъбче! 

E почивката свърши, потапяме се...както се казва в един известен виц. Макар и с лошо време добре си прекарах с децата тези дни, но уви всичко хубаво си има своя край.

Момичета като си гледам момчето облечено с връхни дрешки, с обувки... направо детенце си имаме, а не бебе, кога мина това време просто не знам, скоро ще станат на годинка дребните въшки.

Да ви споделя какво стана снощи-приспивам го с вечерното мляко, обикновено давам домашно козе, но нямах доставка още от баба и не исках да дам купено, та си казах ще го пробвам с Aptamil AR (той това си пиеше преди) с бисквитки, да ама не, хич и не искаше да го помирише. В две еднакви шишета приготвих аптамила и киселото, в тъмното си казах няма да се усети, къде ти - без да се колебае изхвърли аптамила и си зацока киселото мляко. Не мога да резбера как го познава, нито мирише нито нищо. Хитрец, какво ще го правя като порасне не ми е ясно. newsm78

Днес успях да му дам домашно приготвено пюре тиква с картоф, лук и пилешко  chef - хапна го с кеф, даже не повярвах, ама то щото поръчах кухня за утре и се е стреснал.

# 97
Куку,ето ме.Само да се запиша,досега се опитвах да изчета всичко,което сте написали в мое отсътствие Hug

# 98
Честито зъбче на Петър tooth
Аз уж дадох идея да пишем дневното меню, а още не съм се разписала Embarassed та днес хапнахме пюре от дом.пуйка с картоф, морков , праз и малко круша за вкус вместо захар, че обичаме по-сладичко WinkТози трик ми го каза една мама от градинката Mr. Green
Сега се завъртя и друг въпрос newsm78Защо само бялото месо на пуйката трябва да давам?Ние едвам намерихме едно малко пуйче и то е толкова крехко, дали не мога да давам и от бутчетата newsm78
nevena131313, НАИСТИНА ВРЕМЕТО МИНАВА ТОЛКОВА БЪРЗО И НИЕ СИ ИМАМЕ ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА Simple Smile
ХАЙДЕ ЛЕКА НОЩ  bouquet

# 99
  • София
И ние се завърнахме, изкарахме страхотно, особено аз Blush
Да са ни живи и здрави първите две проходили дечица Hug

Тази вечер като се прибрахме вкъщи и сложих Алекси в леглото и той моменталически се хвана за решетката и се изправи Shocked Heart Eyes Край със спокойствието ooooh!

Вержи, кураж, миличка Praynig Дано бързо да се оправи, Лорка, откъде ви дойде пък сега това на главата Cry

# 100
Момичета, аз ще полудея. Все по-лошо става - вече заспива вечер сааамо на цица. До 10.30 не мога да се откъсна, след като цял ден, ама цял ден нищо не мога да свърша от беба. Иска да я държа за ръчичките и да я разхождам, опитва се да ходи...Не мога да приготвя храна, не мога да се храня, не мога да поддържам чисто. Мъжа ми е изтънял дотолкова, че след като няколко пъти му пада халката ей така, днес вече окончателно трябваше да я свали, а му беше станала тясна, докато бях бременна. Чувствам се толкова изтощена. Купихме допълнителен дюшек за кошарата, за да й повдигнем долното ниво, та да стане по-високо и да не ни е толкова трудно да я вдигаме през нощта като гракне за цица, но тя отказва вече да спи там, само при нас. Врата, раменете и гърдите ми са постоянно отвити, съответно аз съм схваната и се нося като парцал. Нямам време изобщо да се погледна, косата ми е за боядисване, но къде ти...И сега вместо да седна да се видим мъжа ми, аз идвам във форума, за да потърся утеха и съвет, щото от него само тишина и мълчание - хич го няма да съчувства и успокоява. А утре почва пак работната седмица и кога ще правим секс, пак не остана време. Чувствам се толкова зле, просто не мога да спра да рева, извинете ама, писна ми да съм парцал.

На всичкото отгоре, тая господарка през деня отказва да яде. Цоцва по мъничко само... и съответно гърдите ми ту са празни, ту - от усилия от моя страна с чайове, цедене и пр., са препълнени и се пръскат. Като реша да се изцедя, то пък за вечеря не остава много и експлоататорчето му недно ме цоца по 2-3 часа...и ме привиква от кухнята/тоалетната през 1-2 часа за доцоцване.  През нощта се буди 2-3 пъти до сутринта...Пюрета също не яде вече - само по 10тина лъжички...само попарата признава, но нали не мога да й давам само това всеки ден.

Зъби още няма. Казват, че като избиели, щяло май да престане нощното кърмене...Но дотогава вече съвсем ще трябва да извърлим кошарата от вкъщи като ненужно заемаща място вещ, а направо да си купим по-голяма спалня за трима ни, с переспектива за растящата гъбка... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 23:18 от шамЕнет

# 101
А ние все още сме на лечебни храни-Хумана,Милупа.Давам Ентерол,смекта,хидросек.Не може да се оправи това пусто разстроиство.

Иначе сме 8100. Wink

# 102
шамЕнет, това ти ли го писа или аз Shocked
От кога се каня да се оплача и аз ама много дълго за оплакване и нямам толкова време ConfusedОт петият месец до ден днешен сме на този хал.Ивече съм изгубила всякакви надежди, че нещата ще се върнат по старо му.
Да ти кажа вече като, че ли свикнах с това положение и така. Peace
Кураж и ще се надяваме, че и ние един ден ще се почувстваме като хора Hug

# 103
  • София
Ей момичета ама аз да не съм в друга темичка?
Къде отидоха веселите и щастливи мами и техните усмихнати и доволни бебчета?
Мн се надявам скоро всички да са по-добре, болните да оздравяват скоро.
На тези с липсата на време за себе си пожелавам веднага да си осигурят 1 брой баба или детегледачка и да зачезнат някъде дори и за 1 ден.
Върнахме се днес от Ловеч,отидохме за 1 нощ хем да видим една сватба,хем да се затъжим за беба(с баба си се гледаха).
Мн хубава екскурзийка се получи,а иначе и нас ни мъчат зъбите,злояди сме и се приспиваме до 00-01ч.
Мн ще се радвам да осъществим срещата Wink

# 104
  • Vaudreuil Canada
Зъби още няма. Казват, че като избиели, щяло май да престане нощното кърмене...
Няма такъв филм  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт