Септемврийските ни палави душички вече духат три свещички!!!

• 23 822
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Джу не може да бъде .... появи се най-после Hug
Ей момиче, намери време  Praynig и драсни 5 реда как сте, слуша ли снахата, съвсем ни залипсва толкоз време    love001

Миме, вие с това темпо до 1-ви клас ще се возите  newsm62

# 241
  • София
Здравейте и от нас!
Бяхме няколко дни в София... свикваме по малко.

HOLY,
радвам се,че си намерила работа. Сега нали няма да зарежеш училището!
Късмет и прегръдки!

Честит празник и на рожденничката...на патерици!
Здраве и щастие ти желая,мила!
  bouquet

Прочетох,че за колички нещо разговаряте... Laughing
По западен маниер,Мими,Жорж може да се вози до 4-годишна възраст. Щом не му се ходи на детето не го тормози.
Тано слезе от количката,когато беше на 1г.  и 8 месеца и повече не пожела да се вози. Продадох я и така и не купихме лятна,просто защото нямаше кой да возя в нея.

А от витамините давах на змея Апетон с пчелно млечице,после 1 месец почивка.Сега пие Саностол...след месец почивка ще му взема пак Апетон...и така...

Хайде целувки на всички и лека нощ!

# 242

Най накрая свърши тая стачка, ей....  ooooh!

Емили днес беше много щастлива, 4е отива на градинка  newsm44
Даже забравила на кое легло спеше, та се повъртя докат се сети къде да остави пижамата  newsm62

# 243
И ние сме на градина от днес Laughing
Пак ревове, пак чудесий........ Rolling Eyes тия големи почивки така ни се отразяват Confused

А за количката знам,че може до 4 г., никога не ми е пукало на мене, воза си го и това е, по-добре отколкото да ме боли кръста Blush

# 244
Здравейте и от мен   bouquet
И Калоян от днес е на ДГ  Peace УРА  newsm44
Сутринта влезе без рев  Mr. Green за моя изненада  Rolling Eyes само дето се криеше с ръка от госпожата  Joy
Ще видим довечера в какво настроение ще го прибера  newsm78

# 245
Абе как ги обличате вече децата, аз започнах да слагам за у дома под блузата потник+ тенеска+ и отгоре  блузката по-плътна.За през ноща му обличам даже тениска с дълъг ръкав тъй като едното спално чувалче, му е без ръкави.Ние нали нямаме парно, греем се на ток с една духалка и за това така се обличаме повече.
А пък в градината е по-топло имат парно, госпожата каза,че бела доста топло  Rolling Eyes Аз сутринта го облякох на голо тениска с дълъг ръкав и средна на дебелина блузка и незнам, хвана ме страх под блузката да е само по потник ,а и нали скоро беше с ангина  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Незнам и аз, дали не трябваше само по потник да е отдолу  newsm78 ....нещо не мога да преценявам така, у нас хладно ,там жега  Rolling Eyes

# 246
  • Стара Загора
Ники тръгна с такъв рев за градината тази сутрин, хем  и миналата седмица ходи 3 дни.
Мимис, аз я обличам с потник и тънка блузка, тънко долнище с тънки чорапи. Гого, щом спи в чувал е доста разбран, Ники преди 2 година, сама си го събличаше и отказа да спи в чувалче.
Ставам че бебето днес иска да е нон стоп гушнато.

# 247
Да, само в чувалчета спи от както се е родил, пу пу нямаме проблеми в това отношение .Все пак това си е неговата "няня" Laughing и не я оставя за нищо на света Crazy

# 248
Здравейте, майчета!
Радвам се, че стачката приключи и дечицата ви пак са по градините. При мен нещо заваляха оферти за работа, но за сега не ми се иска нищо целодневно. От този месец почвам почасово, че ще видим как всички ще се нагодим на новия ритъм. То в къщи си е една малка лудница. Не мога да разбера защо цялата рода се изсипва, а и на уроците по такт май са отсъствали. Ама ще видим кога ще ми избият балансите. Ама да не ви тормозя с проблемите си, ако мога така да ги нарека.
Юли си я обличам с потниче, тънка блузка с дълъг ръкав и още нещо, било то горнище на анцунг или друга блузка, понякога слагам и елече. В нас също сме на ток, че си я обличам да не ми се разболява. Просто като на мен ми е студено обличам и децата.
Лека вечер!

# 249
  • София
И Стела спи в чувалче Laughing.Даже гледам че и е въз малко,та се чудя после какво ще правя.Мисля да питам на едно място дали може по-голямо да ми ушият Wink

# 250
И Стела спи в чувалче Laughing.Даже гледам че и е въз малко,та се чудя после какво ще правя.Мисля да питам на едно място дали може по-голямо да ми ушият Wink
Аз знаеш ли какво правих с летните чувалчета на Жорко- имах само едно купено от магазина и гледах от него и му уших още две летни по-дългички,а едното му стана късо и го удължих с парче плат с 20 см надолу.Тъкмо ще му стават още няколко години Crazy
Зимни има 2, с дълъг и без ръкав,имам една олекотена завивка единична от която ще му ушия още едно, но като идем на Дупница, че там ми е машината.
Ако имаш познат нека ти направят, а за окъсялото ако искаш кажи да ти го удължат, пак ще спестиш някой лев и няма да купуваш още едно Grinning
Давам ти просто една идея, пък ти както си решиш Peace

# 251
Писах , писах и ми избяга писането  #Silly

Емили не я слагам в 4увал4е, спиме с поларено одеяло. И ве4ер ако се отвие и и стане студено , пристига под нашата завивка  Wink

Сутринта тръгваме на градина, и се заси4аме с комшийката. На тях от днес им по4ва градината и малката крещи на Емили  "Емили , Емили отивам на градината"  newsm62 Попиках ме се от смях  rotfImbo Измъ4иха децата с тия ста4ки да им се невиди #2gunfire

# 252
Здравейте! Да се представя и тука. Казвам се Радост. Големият ми син Нестор е роден на 09 Септември. Велика дата. Joy. Ходи на градина с голям кеф. Постоянно повтаря колко е голям, че е батко и колко е добричък - сигурно е заради наближаващия дядо Коледа. Е това е засега. Надявам се, да ме впишете във вашите редици.

# 253
Добре дошли в бандата   bouquet

Ей порасписали сте се  Peace не може да бъде  newsm78

Моя змей от "мръвка" не понася чувалчета  Sick и по цяла нощ се преследваме с одеалата  Joy когато и да се събудя всу му стърчи нещо или завивките са направо на земята  Mr. Green а той е порядъчно "охладен"  hahaha поради липса на парно и у нас  Rolling Eyes

Иначе в къщи ходи по потник/фланелка и отгоре анцуг който непрекъснато търси повод да свали   Grinning и на него все му е жега както и на брат му  bowuu
На ДГ го пращам с потник, блуза с дълъг ръкав и отгоре горно  newsm78 че поне в яслата така ги искаха, за да могат да им свалят анцуга като тичат  Peace а тука още не ми е много ясно какви са порядките ....ще видим като походи по-сериозно  hahaha

# 254
Добре дошла на новата мама! Нашите деца са с близка разлика, но аз Юли си я гледам. Мисля на лято да я пробвам с градина, но да видим дали ще ни огрее. При нас се подават молби в началото на календарната година за прием.
Много ми е чуствителна и се разстройва от най-дребните забележки, че не знам как ще и понесе атмосферата в градината. Но за мен всяко дете трябва да мине от там, а и вече всичко разбира и ще ми докладва. Направо на моменти ме изумява като се върне баща и от работа как с подробности му казва как е минал денят й.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт