ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 099
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Маминки,
забравих да попитам - искам да продупча ушичките на Мия..Къде го правят добре,бързо и адекватно за малки момиченца? Знам,че си имаме вече красавици с обечки.Споделете моля  Heart Eyes а кажете и как се държаха малките дами след това..Пипаха ли много ушичките и т.н.?

# 271
Здравейте!
Честит празник на всички празнуващи ,а именния ден Вяра Надежда и Любов ми навява неприятни асоциации с онези 3 кикимори от Биг Брадър.За съжаление!
Румчо беше на консултацуя днес-3 дена преди да стане на годинка е с мерки 9300г и 79 см.

Ние от няколко дена взимаме кухня-една частна,понеже с държавната нямаше да се справя-до 12 часа още се оправяме и туткаме..Взимам кухня силно казано-носят ни я в 10 30 SunglassesПоръчали сме за цялата седмица.За мое огромно щастие Румчо яде-супичките са повечето крем-супи,ядененето ми го пасират-по мое желание а и те попитаха дали искаме.Засега нямам оплавания.Цената е на 100 гр-аз взимам по 100 супа и 100 ядене и го изяжда на обяд.Кремове и кисели неискам-предпочитам кашичките,все си мисля че са по-хранителни и полезни от нишесте със захар и съмнително кличество мляко.За киселите-те пък нищо кой знае какво не съдържат.

Моят хубавец ,като слушам как се оплаквате,май е сравнително кротък-пак вършее из къщи,но нестава голяма кочина,а може и аз да не се дразня толкова..все пак не претендирам че съм от най-подредените Embarassed

И Румчо се ядосва като го прибирам в количката и се извива-това е т.нар хистерична дъга-при болни от хистерия е характерно,но при децата е нормално

Наскоро четох за периодите,през които минават децата и се оказва че всъщност "най-лошото" предстои-периода 2год-2,5 бил върха на тръшкането,"не"-кането,въоще пълен негативизъм от страна на детето.Това бил момент на преход бебе-дете,нещо такова обясняваха.Ще видим

# 272
Скъпи ми септемврийки,

Наближава краят на дългото ни отсъствие. Днес е чудесен празник и искам да честитя на всички именички и най-вече на Софи. И моята майка има имен ден. И тя е София. Моите родители днес празнуват и 40 години от сватбата си. Въобще, избиваме го на купонясване.

Весана, благодаря за вниманието – права си – за петък ще сме на линия за среща.   bouquet

Днес Сашко е направил първите си самостоятелни крачки – за съжаление в наше отсъствие – ние с татко му буквално покорявахме върхове на Витоша.

Честити ходещи крачета и на Хари!

Честити християнчета на Веселка, Стели и Цвети! Да растат живи, здрави и целеустремени!

Още нямам време да кача снимки в албумчетата ни и не съм имала възможност да разгледам снимките там, но скоро ще го направя с най-голямо удоволствие. Цвети, в петък ще ти дам паричките за общия рожден ден.

Болничките бързо да оздравяват! Много целувки и лека нощ на всички!

# 273
 Слава богу не съм сама..... моя - трактор, терминатор, разрушител и т.н е направо непоносим понякога, днес дойде с мен до счетоводителя и за 10 мин обърна офиса му нагоре с краката, а той вика.. леле, кво ли е у вас...хихих добре, че е с чувство за хумор. после го оставих на майка ми ,че имах работа....и познайте какво намерих - тя с очите в точка, направо незнае къде се намира, а той целия в олио.. Shocked забравила съм шкафа с олиото откючен, той го отворил взел шишето и го тръшнал едно хубаво на пода ooooh! ooooh! ooooh! Няма да ви описвам повече... сигурно си предтавяте! А майка ми скромно вика "Ох, май ме поумори малко" ... а тя милата едвам гледа Crazy
Незнам това с ината дъга ли е какво ли , ама че го борим!!! иначе на къде с такъв дзвер.. все ми се иска да устоявам и на се държа адекватно, но и на мен понякога ми изпушва и незнам какво си мислят съседите. Ама и при нас е хубаво, че спи по цяла нощ, а на обед може би 1-2 часа, а пуст компютър аз вместо да си почина или да свърша нещо полезно.. hit   хехех
Бон есперанс, остави ги тея емоции на някой друг , лошите имам предвид, аз винаги се успокоявам като си излея мъката на някой на когото не му пука, а пък ние нали сме си наши ... ще се чуем. Аз вярвам , че Бог всичко вижда и който прави нещо неправилно ще си получи заслуженото все някога... Мани я!
Денис, нашата баня е много малка и не става номера, мислила съм да го държа в стола за хранене пред вратата и да се къпя внимателно без много да пръскам ... ама ще видим, а за кръста ти е много гадно, дано бързо се оправиш, мен страхотно ме боли гърба и незнам и аз кога няма да мога да стана ама за сега кретам..ама много ме боли, мъжа ми вика да ходя на масаж веднъж седмично, а на въпроса за Лаци казва да го взимам с мен, той щял да си щъка Shocked....... представям си го!
За срещата ако решите петък ще се моля да не сме заминали пак, че моя пътешественик пак прави някакви планове, ама да видим....

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 22:01 от mama_meggie

# 274
Честит първи рожден ден на Ванеса на мама Мила84, Ян на мама Чочи, Виктор на мама Дилипили, Даная на мама Кузманка, Кристиан на  мама Плами, Симеон на мама Каролина, Емилиян на мама Галя, Неда на мама кукумявка под прикритие, Ралица на мама Пики!

Да пораснете здрави, жизнерадостни, умни и красиви!

Много целувки от нас със Сашко!

newsm51

# 275
     Добрютро!
     Леле, че много рожденици днес: Виктор на Дилипили, Даная на Кузманка, Ян на Чочи, Ванеса на Мила84, Мони на Каролина, Криси на Плами, Ралица на Пики и Неда на Кукумявка под прикритие!

Желаем ви много здраве, късмет, приказно детство и весел празник днес!

А сега малко за нас, ами ние май се отбихме. Беше останало само вечерното кърмене и на рождения си ден Ники просто нямаше какво да суче, защото мама за целия ден беше опитала само торта на детското му парти. Слагам го аз на гърдата , засука уж детето и след малко като се дръпна като му удари един рев, леле, леле, да не ви говоря! Добре, че имах кисело мляко. Направих му 200 мл, от които той изпи само 60-70 и отказа повече, но заспа. Снощи пробвам аз пак. Обаче Ники не иска и това е, рев и чудо. Предлагам кисело мляко, пак не иска, отново рев. Накрая реших да му предложа супата от кухнята и малко картофено пюре от нашето. Елате ни вижте, с такъв огромен апетит си ги хапна, взе си бибата и взе да ме гуши доволен. Та, така с нашето кърмене. Днес ще купувам АМ и довечера се надявам да му хареса. Ако ли не ще видим как ще го пие млякото, много е малък  да го отказва нацяло.
   Пищим, отивам да правя попара и после ще дописвам.

# 276
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Даная на мама Кузманка, Ванеса на мама Мила84, Ян на мама Чочи, Кристиан на  мама Плами, Симеон на мама Каролина, Емилиян на мама Галя, Неда на мама кукумявка под прикритие, Ралица на мама Пики! Да са живи, здрави, усмихнати и малки съкровища!
Специални поздрави за нашия приятел Виктор на мама Дилипили!

Лек и усмихнат ден на всички!

# 277
Честит 1-ви Рожден ден на Виктор, Ванеса, Симеон, Даная, Ян и Кристиан! Много усмивки, блеснали от щастие очички и палави детски игрички!

# 278
Честит първи рожден ден на
-прекрасната принцеса Неси на Мила84- гоооорещи съседски целувки на избраницата на Хари!
-великолепният Ян на мама Чочи- ехоо, липсва ми вашето свежо "присъствие"
-принц Виктор на Дилипили-прегръщам те и дано да си добре
-феноменалната Даная на Кузманка- много свежи емоции днес
-сладкият Кристиан на  Плами
-великият Симеон на Каролина
-милият Емилиян на Галя
-красивата Неда на кукумявка под прикритие
-чаровната Ралица на Пики

Да растат много щастливи и здрави!

Денис, притесних се с твоята история с кръста и краката. Нали е нещо спорадично, от тежкия Арен и преумора? Дано не ти се случва никога повече и бързо да отшуми! Прегръщам те!

Весана, аз така си ходя и гледам през хората и не ги виждам. Мозъкът ми все е зает с нещо и мисловно съм другаде. Извнявай!

Относно трактора и пискливия инат- оооооооооо, същата работа. А ако иска нещо и аз не му разрешавам ..... ооооооооооооо, страшна работа. "Подрежда" всичко, до което има достъп. Извива се като дъга назад, тръшка се .... Ето току-що се замислих, че е много тихо в детската стая и надникнах. Беше започнал да си "подрежда" гардероба.
През по-голямата част от времето успявам да говоря бавно и спокойно и да обеснявам кое е редно и нередно. Ревът при прахусмукачка и пасатор е покъртителен. Къпането- вечер като заспи (аз съм си така винаги, смятам, че преди да легна трябва да съм измила дневната пот и мръсотия).
Не иска да ходи сам в къщи. Явно на по-тесните пространства (за разлика от парка), където няма стотици деца, кучета и гълъби не му е предизвикателно.

Целувам ви!

# 279
ехааа колко много рожденици си имаме днес

Честит рожден ден на Ванеса, Даная, Ян, Кристиан, Симеон и Виктор. Да растат здрави и слънчеви дечица  Hug

Авииии  Hug И честити ходещи крачета на Сашко

marys, явно леко ви е минало отбиването, Ники ще си покаже, може пък детето ще мине направо на Пържоли Simple Smile
Денис, а ти дано го сбориш този кръст, че мъка ми става само като чета  Sad

ех тази мама Меги с тази сладка приказлива уста, как съм се смяла само  Laughing И Боян изсипа преди време едно олио при баба и дядо, а брат му и братовчеда помогнали с размазването, мазалото за всички е ясно какво беше... дрехите и отидоха на боклука Simple Smile

Мацки ние отпадаме за всички видове мероприятия до 13.10, защото утре заминавамееее... изобщо за ужас на всички организирани мами при нас нещата стават от днес за утре  Mr. Green

Желая ви весело изкарване на общото РД и да не ни забравяте еййй.... въпреки, че сигурно ще ви понаглеждам де  Mr. Green

lovekiss

# 280
Честит Рожден Ден на Даная на мама Кузманка, Ванеса на мама Мила84, Ян на мама Чочи, Кристиан на  мама Плами, Симеон на мама Каролина, , Неда на мама кукумявка под прикритие, Ралица на мама Пики,Виктор на Дилипили!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,УСМИХНАТИ И ОБГРАДЕНИ ОТ ЛЮБОВ, СЛАДКИ СЕПТЕМВРИЙЧЕТА.

За срещата в петък - ще се опитам да се класирам и, Цвети, тогава ще ти дам парите за партито. За мен е без значение дали сме в Южния парк или Борисовата градина. Мамо меги, дано успееш да дойдеш и ти!
За храненето - аз готвя на Спаси. Никак не ми тежи и всеки ден човекът се храни разнообразн ои пълноценно. Само закуските сутрин са ми малко скучни - попара, кус-кус. Овесени ядки отказва да яде от известно време и приемам идеи за разнообразяване на старта на деня.  Flutter
marys , честито ти отбиване. Чудесно е когато нещата стават от само себе си и без напън  Hug

Аз напоследък съм доста ангажирана с разни служебни и лични дела и някак съзнаниет оми работи на друга честота, затова да ни извините за лаконичните включвания.
Следя си ви редовно.  Peace

предложения за ново заглавие на темата ни???:

# 281
  • Пловдив
Честит 1-ви  РОЖДЕН ДЕН на Виктор, Ванеса, Симеон, Даная, Ян и Кристиан!

Желая им слънчево и безгрижно детство!

Честито и на щастливите им мами!

# 282
  • гр.Русе
Здравейте,мили майчета и дечица!  Hug
Влизам набързо да ви почерпя,докато рожденника подремва след първата вълна от подаръци

Честит Първи Рожден Ден и на Ванеса,Ян,Симеон,Даная и Виктор!!!

Мили дечица,от сърце ви желая здраве,палави игри и вълшебно,приказно детство!Целувам ви всички!
Честит празник и на техните майки!   bouquet
Днес ни чакат много забавления,така че изчезвам...
Чао и целувки на всички!  Heart Eyes

# 283
 Рениииииииииии, не ни оставяй!!!!! защо, как , къде??? какъв празник без вас, и аз се посмях за олиото, още повече като си представих нашто в троен размер ... Joy.. ама вие съвсем ли веднага заминавате, няма ли поне петък да се разпишеш..
 Честит рожден ден на сладката ни приятелка Неси, много ни липсва и Ян, естествено Даная , Вики, Симеон... Извинете но не се сещам кои са Кристиян и Ралица, сигурно не пишат, НО , ЖЕЛАЯ им много щастие ,бурно детсво и мили спомени за цял живот..
 Ние имахме горе долу спокойна нощ, сега изчакваме да стане време за кухнята , взимаме манджата и айдеее по задачи..
 Приятен ден на всички и до скоро

# 284
Еййй, много рожденници днес! Да са ни живи и здрави и да радват мама и тати!
Нас ве4е ни завъртя ежедневието - баткото се върба предоволен и с богати впе4атления от Гърция в събота и от в4ера е на у4илище, та имам ангажименти покрай него. Денем децата са изцяло моя грижа и по4ти нямам минута свободно време, а така ми се иска да се отпусна за малко с книжка в ръка...В4ера за пръв път взехме детска кухня, прие зе отли4но! Яна си похапна с апетит, хареса й. За Разлика от Ирини, аз не съм въодушевена да готвя всеки ден разли4но...нямам време и сили, незнам дали ще мога да взимам кухня всеки ден, но засега ще пробваме.
Ирини, все си мисля за вас и хемоглобина на Спаси - как е сега? Нашият е ниси4ък - 108 и може би ще наблегна на яйцето и месото.
Щастливка, айде приятно прекарване, където и да сте! И ние ги оби4аме тези номера - от днес за утре, много е гот така импровизирано Joy
Денис, как си , мила! Как са болкитве в кръста, отшумяват ли? Дано си по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт