Marys, Светослав на Ивелина и Симеон на veenii! Да сте много здрави и засмени!

Здравейте! Честито и на всички пропуснати рожденници!!!
Ние се завърнахме от Созопол. Много добре се отрази почивката на всички ни. Вики откри радостта от игра в пясъка с кофички и лопатки, къпане в морето, все нови за нея неща. Само когато имаше вълни, я беше страх да влиза във водата. Бях се заредила с бурканчета, които бяха изядени до шушка.
Едвам оправихме багажа с мъжа ми, толкова неща бяхме помъкнали. Някой беше питал за уокъра, ние имаме, но тя го бута с една ръка, не с двете. Още не е проходила стабилно, прави само няколко крачки сама. Днес пък, като излизахме на разходка, си купих бутер баница, която доста се услади на Вики, та се наложи да си купувам още една
Сега спи от 2 часа, явно е много уморена.Купих си списанието с Хари на лулова, страхотни сте, а и разказа беше супер. Много са сладки снимките, които разгледах за рожденните дни. Браво!
До скоро!

Всичко мина нормално,Румчо се държа добре,беше му интересно,мрънкаше на обличането и събличането,но не е нещо ново за него 

Проблемът й е, че продължава да стъпва само на пръсти. Само ако я някой я води за двете ръце естествено.... Но в парка ли е или на улицата, така хуква, че се налага да подтичвам
Иначе вкъщи си обикаля по мебели и стени, но уви... 
Така пищи,че аз вече няколко пъти се разревах,не мога да я успокоя
Има ли други деца,които се държат по подобен начин?
незнам откъде да започна...явно е , че ще си обръщам внимание главно на дечица, пък другото може да почака