ПрАзНиЧнАтА тема Е тОва - СеПтЕмВрИйЧе сТаВа на една!

• 17 114
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит 1 рожден ден на Никол на Тонита, Ники на
Marys, Светослав на Ивелина и Симеон на  veenii!
Да сте много здрави и засмени!   bouquet

Здравейте! Честито и на всички пропуснати рожденници!!!
Ние се завърнахме от Созопол. Много добре се отрази почивката на всички ни. Вики откри радостта от игра в пясъка с кофички и лопатки, къпане в морето, все нови за нея неща. Само когато имаше вълни, я беше страх да влиза във водата. Бях се заредила с бурканчета, които бяха изядени до шушка.
Едвам оправихме багажа с мъжа ми, толкова неща бяхме помъкнали. Някой беше питал за уокъра, ние имаме, но тя го бута с една ръка, не с двете. Още не е проходила стабилно, прави само няколко крачки сама. Днес пък, като излизахме на разходка, си купих бутер баница, която доста се услади на Вики, та се наложи да си купувам още една  Simple Smile Сега спи от 2 часа, явно е много уморена.
Купих си списанието с Хари на лулова, страхотни сте, а и разказа беше супер. Много са сладки снимките, които разгледах за рожденните дни. Браво!
До скоро!

# 241
  • Пловдив
Честит 1-ви рожден ден на Светослав на ive1ina, Симеон на veenii и Ники на marys!
Бъдете все така весели и щастливи деца и радост на гордите ви родители!

А това е за ive1ina,veenii и marys!

Ние днес вече си имаме християнче с ангел-пазител, който да бди над него!
Кръщенето мина много добре! Стенли се държа мъжки и помрънка само, когато попа му намокри главичката! Времето беше страхотно и ни позволи след това да се почерпим в ресторант с една хубава градина! Аз предвидливо бях ангажирала гледачката да дойде, за да дам възможност на бабите да си починат и да се почерпят и те!
Бебо получи много подаръци - златна гривна с името си от кръстниците, златен синджир с кръст, много дрешки и  играчки.
След това с мишчето и мъжа ми си направихме една разходка в парка, люляхме го на люлките и накрая се прибрахме доволни и уморени! Hug

ЧЕСТИТИ ХРИСТИЯНЧЕТА на ВЕСЕЛКА И ЦВЕТИ!

# 242
Здравейте, мили момичета!
Много благодарим за пожеланията за нашия първи рожден ден. Имахме ангажименти с каката и нямах възможност да ви благодаря.

Честита годинка на наборчетата, които сме пропуснали. Да растат весели и безгрижни и много обичани!

Ема вече ходи и то доста бързо - почти тича. Проходи на морето - в края на август. Още първия ден се отпусна в стаята - може би, защото беше с мокет и й се е сторило по-сигурно. От тогава не спира и е много доволна, защото е самостоятелна и обикаля целия апартамент.
Изпуснали сме доста срещи, но ще наваксаме.
Имаме 8 зъба и се будим по 2-3 пъти през нощта - плаче много жално насън, но се кърмим и се успокоява.
Нещо съм пропуснала за тържеството на 29-ти - колко пари и как да ги дам?
Отивам да се къпем.
Лека нощ и приятни сънища!

# 243
Честит първи рожден ден на Ники на
Marys, Никол на Тонита, Светослав на Ивелина и Симеон на  veenii!
Християнчето Стенли да е много одухотворен, закрилян и щастлив!

bazel-   bouquet

След двумесечно обикаляне прав на мебели и стени, Хари най-накрая днес проходи в Южния парк. Беше толкова въодушевен, че не спря близо час да кръстосва напред-назад. Е, успях да гоуредя и с цицина-залитна и докато го хвана падна по лице  Embarassed След това плака дълго и отказа да продължи. Заснех го още час по-късно, но вече му се спеше. Извинете за лошото качество, но е от телефон.
Хари ходи
Хари продължава да ходи

# 244
Честити празници на всички,които съм пропуснала тези дни!
Днес мина и нашето кръщене GrinningВсичко мина нормално,Румчо се държа добре,беше му интересно,мрънкаше на обличането и събличането,но не е нещо ново за него Wink
Времето беше страхотно,хапнахме в ресторант,разходихме се,с една дума изключително приятен ден!

Румчо беше настинал преди 3-4 дена и тръпнех дали ще му мине да не се провали кръщаването,но всичко му мина за 2 дена-хрема и малко температура.За пръв път беше така да се каже болен-все пак удържа фронта цяла година(ако не броя малко суполи още като съвсем малък,но не беше точно хрема)

Честити християнчета на Стели и Цвети!!  bouquet  bouquet
Ето малко снимки bowuu
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143801&photo=25

# 245
  • Sofia
Честит Рожден Ден на малките вече пораснали дечица!
Честити християнчета!
Честити ходещи крачета на новопроходилите сладури!

Днес беше страхотен ден за разходка, обикаляхме в Южния парк с Али, сестра ми и още две семейства с малки бебоци, на които тя е кака Simple Smile  Лулова, подминахте  ме, аз кимнах, но май не ме позна newsm78
Но не иска да ходи това дете Sad Проблемът й е, че продължава да стъпва само на пръсти. Само ако я някой я води за двете ръце естествено.... Но в парка ли е или на улицата, така хуква, че се налага да подтичвам Heart Eyes Иначе вкъщи си обикаля по мебели и стени, но уви... 
Лека и спокойна нощ!

# 246
Здравейте приятелчета,

Честит рожден ден на Светли на Ивелина, Мони на Veenii, Ники на marys!
Честити християнчета Стели и Румчо!
Честити ходещи крачета на Хари!

Пожелавам на всички мъничета много здраве, да са все усмихнати и палави, да имат много късмет и хубаво детство!

От днес и Алекс е християнче!

Имам толкова много да ви разправям, ще слагам децата да спят и ще се включа пак по-късно!
Snezhka-smeshka, аз събирам парите за партито- по 10 лв на дете! Ако живееш близо към Южния парк , можем да се видим , ако си по-далече- ще ти дам адреса на лични да ги пратиш със запис!

Момичета, хайде да се активираме със събирането на парите, към 35 мами са заявили участие , а пари са дали само 6 ! Naughty

# 247
Здравейте и от мен,много празнуващи днес.
Честит рожден ден на Светли,Мони и Ники!
Честито и на християнчетата Стели,Румчо и Алекс!
Честито ходещи крачета на Хари!
На всички,да са много здрави,весели и засмяни,палави и игриви за радост на всички околко тях!!!
Ние сме добре,на Ради му избиха и горните кътници и вече е с 14 зъба Shocked,мисля,че е абсолютен рекордьор Mr. GreenДари е още с 8,но много са  и надути венците,доста кисела  и ревлива и очаквам всеки  момент да се появят нови зъбчета и при нея.Много ме притеснява,защото при най-малкото нещо което не и се угоди или ако я сложа в кошарата да играе,а тя иска да ходи,започва едно пищене,тръшкане,чак се дере почервенява цялата,изпада направо в истерия Rolling EyesВ колата не иска да седи на столчето от скоро и започва пак същото дране,станала съм вече CrazyТака пищи,че аз вече няколко пъти се разревах,не мога да я успокоя ooooh!Има ли други деца,които се държат по подобен начин?
Оплаках ви се,сега ви желая спокойна нощ! Hug
П.П.Ето я бъдещата клиентка на маркови парфюми как позира на коженото столче Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 23:36 от yoana77

# 248
  • София
Честито кръщене на най-новите християнчета Стенли, Румчо и Алекс!

Честито прохождане на Хари! Лулова, вече си нямаш бебе, а малко дете.

Днес и ние заедно с половин София се ражхождахме в Южния парк и Мария за първи път искаше да ходи (с мен, де). Плачеше щом я вдигах на ръце. Йоана, не сте сами. Мария по същия начин си устоява правата... с рев и тръшкане. Поне си знае интереса - като истинска Дева.

Базел, и ние бяхме в Созопол, и ние живеем в Младост. До тук ли свършват съвпаденията?

Сложих малко снимки от последните ни събития: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=150037&photo=19
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167238&photo=13

# 249
Обещах, че ще се включа по-късно да разправям и ето ме по малките часове. Това е почти единственото време, когато мога на спокойствие на прочета и понапиша нещо, през целия ден надничам на пресекулки!
Първо да ви разкажа накратко:
За Морето :- много съм доволна и много ми беше хубаво, бяхме на Св. Влас , в един четиризвезден на All Inclusive и всичко, освен времето, беше хубаво- хотела, храната-много вкусна и в огромни количества, стаите, басейните. Това, което не ми хареса, беше, че има много стълби около басейните и самия хотел, той се намира на брега на морето и никак не е удобно за бебешка количка, а имаше много малки деца! Единственият ден, който ходихме на плажа и се къпахме в морето , беше достатъчен да се разболее Ивето, която не искаше да излиза от водата, а в петък- като се прибирахме, се поразболя и Алекс. Сега и двамата продължават да подкашлят и да им е запушено нослето, но се надявам бързо да отшуми, че ни чакат рождени дни! Laughing Аз намазах и два дни плаж, покрай басейна, докато мъжа ми спеше с децата, останалите дни някой от нас трябваше да забавлява единия, докато другия спи. Сега мъжа ми ми каза, че се чуди как успявам да се справям сама и с двамата, след почти 10 дневната почивка, която си беше дал, в момента се чувства още по-изтощен . Ха така, да види мен дали ми е лесно! И сега сигурно с нетърпение ще отиде утре на работа, макар ,че работатата му също е доста уморителна и по  цял ден няма минута спокойствие!
За кръщенето днес:
Денят беше много вълнуващ, но и уморителен! Трябваше всичко да си подготвим сами, след кръщавката в "семейната" ни църква, се събрахме за почерпка около 30 най-близки роднини и приятели. Беше много весело, но утре ще гледам да кача снимки! Алекс почти не заплака , само за кратко докато го потапяше свещеника и му мокреше косичката/като Стенли/ и малко докато го обличахме/като Румчо/ Laughing! През другото време беше много весел, още отначало се опитваше да хване свещите и дърпаше на свещеника четивото и кръста, като това забавляваше всички! А после, след кратка дрямка на обяд, издържа стоически до 18.30 вечерта, то не бе ходене, подхвърляне, гушкане от всички гости, носене на ръце и угаждане, как издържа направо се чудя!Разбира се , събра много подаръци и пари!
Та сега ще се подготвяме за рождения ден, след 3 дни, още не съм измислила как точно да го празнуваме, пък и ако не е съвсем здрав дотогава , не можем да каним дечица! Другото, което е , че скоро е и на Ивето рождения ден и съвсем се събраха поводи /и разходи/!
Това е засега от мен, направо съм ултра уморена, а навсякъде в къщата е хаос-дрехи, подаръци, цветя, играчки, направо #Crazyнезнам откъде да започна...явно е , че ще си обръщам внимание главно на дечица, пък другото може да почака Hug!

# 250
Търся една изгубена фиби4ка, ако някои я намери да ми пише, напоследък се занимава с маичинство.

# 251
Добро утроооо! Ставайте красиви поспаланки! Grinning
Заповядайте на кафе.

bazel и snezhka-smeshka, радвам се да ви видя отново в нашите редици. Hug Идва есента и започнахме да се събираме малко по малко. Grinning
Lulova, честито ходещи крачета! Grinning
Vessselka, steli-ssd и tzvety, честито ви християнчета! Да са ви живи и здрави! Така както разказвате колко кротко са се държали дечицата по време на церемонията, направо благородно ви завидях. Grinning Веселушка огласи с рев цялата църква и кръщенето беше цяло изпитание за нас. Simple Smile Браво на вашите смели дечица.
yoana, голяма сладурана е тази Дари! Heart Eyes От сега знае към какво да се ориентира.
highstage на правилното място си. Тук има една fibi4ka, която никак не се е изгубила. Joy
Момичета, след малко ще разгледам снимките ви, че Веси се разплака. Има хрема и кашлица и нощта отново бе изпитание за нас.
До после! Hug

# 252
Честит рожден ден на всички сладки септемврийчета, които пропуснах последните няколко дни. Да бъдат здрави, усмихнати и палави! А мамите да се гордеят много с тях!   bouquet  bouquet  bouquet
На Цвети, Стели и Веселка - честити християнчета. Нека ангелчетата им винаги ги насочват в правилния избор

Честит празник на всички софиянци и на именяците - Вяра, Надежда, Любов и София!

п.с. снимките са чудесни

# 253
Честити нови малки християнчета - Стенли, Румчо и Алекс! Само здраве и щастие да ги следват в живота!

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
 JoyГошееееееееее, за теб аз нивгаш не ще се изгубя! Само ред не ми остава за skype-a......

# 254
Търся една изгубена фиби4ка, ако някои я намери да ми пише, напоследък се занимава с маичинство.

Хи,хи ако знаете тая сутрин как се смях Joy Викам каква фибичка загубил ,що тук я търси.А то наща фибичка търсил човека Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт