Историята с отвлечената Маделин

• 84 228
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Франзела, именно поради тази причина законът защитава точно тези болни. Наистина са опасни и наистина не знаят какво вършат и наистина по време на криза не осъзнават разликата между добро и зло. Което е и основно де юре.
В този смисъл тя е невинна, независимо от деянието, което де факто е извършила. Разликата между де юре и де факто, оставям на юристите да я изяснят, не обичам да се изказвам недостатъчно подготвена, особено в наказателното.

Следя случая с особен интерес отново.
Дали ще е изненада, ако и този път майката се окаже виновна?
За съжаление се случват такива неща, но не много често добиват медийна популярност.
Много е трудно да се възприеме, че майка е способна на това. Но е факт, че има такива случаи.

# 106
За Маделин да попитам-тя в една стая ли е била с другите деца,когато изчезва?
Всичките деца са били самички и са спели заедно в една стая, да.
Децата нищо ли не си спомнят?Все пак ако е бил непознат,няма начин да не се е вдигал шум.Ако е убита там-също.

# 107

по-нагоре пуснах линк с другата тема, която върви от месеци в Родители в чужбина
там майките разказват много подробности и коментари, чути по телевизията и прочетени в пресата

последно има данни, че родителите са давали на децата си Калпол за да заспиват. Калпола е много популярен в Англия, нещо като панадол. Болкоуспокояващо.

ако ви се чете, тук е доста по-интересно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=189509.0

# 108
Всичките деца са били самички и са спели заедно в една стая, да.
Децата нищо ли не си спомнят?Все пак ако е бил непознат,няма начин да не се е вдигал шум.Ако е убита там-също.
Не знам, Шанелче, наистина. Това помня, че беше изнесено в медиите и всички много се възмущаваха как може да се оставят самички 3 деца, а родителите -да отидат на вечеря.

# 109
Благодаря,Малена.Боже,и аз съм давала Калпол!Обаче на моят звяр не му действаше приспивателно.

# 110
Ако е майката направо Sick

# 111
абе прочетете темата и много въпроси ще ви отпаднат

Благодаря,Малена.Боже,и аз съм давала Калпол!Обаче на моят звяр не му действаше приспивателно.

казвам какво пише, може да са прекалили с дозата

тогава възниква въросът - ако са прекалили с лекарството, откъде са следите от крув, в апартамента, по дрехите на майката, в колата, наета 25 дни след изчезването?????

# 112
докато попитам и в  другата тема са отговорили
цитирам:
Bec
При предозиране с парацетамол е възможно да се получи увреждане на черния дроб, което пък може да довете до проблеми с коагулацията. Т.е. възможно е да тече кръв от носа и/или ушичките
На такова отравяне има противоотрова, но ако са пристигнали късно....

# 113
Даниела, майката на Пепи работи на Централна гара. Има си ново семейство и май и "амнезия" има.

Shocked

# 114
  • постоянно
Момичета калпол е ПАРАЦЕТАМОЛ.Вие не давате ли такъв на децата си? Хайде не се шашкаите толкова много.
Ако се предозира  е опасно, но вие бихте ли предозирали при положение че пише че не се дава повече от 4 пъти на ден  и не повече от 5мл доза. newsm78
Вили

# 115
  • София
Когато казах аз преди 2 месеца, че в тази история има нещо гнило, ССФ ме нарече безчувствен звяр, който не страда за горките родители Thinking

Ох, същото казах на мъжа ми. Заявих му, че майката има пръст в тази работа, а той каза, че гледам много "От местопрестъплението".

Ми то "От местопрестъплението" е провокирано от случки в реалния живот  Laughing Laughing Laughing

# 116
  • София
Момичета калпол е ПАРАЦЕТАМОЛ.Вие не давате ли такъв на децата си? Хайде не се шашкаите толкова много.
Ако се предозира  е опасно, но вие бихте ли предозирали при положение че пише че не се дава повече от 4 пъти на ден  и не повече от 5мл доза. newsm78
Вили

Дозата  е според възрастта и килограмите.Аз давам по 8мл.При сериозни положения може и да се увеличи.

Явно децата са били редовно "дрогирани" с този медикамент, за да заспиват.
Моят син също се унася от Панадол, забелязала съм.

А родителите са лекари Twisted Evil #Crazy

# 117
затова вадам само Хомеопатия
кризата на 2-годишните и тръшкането с крясъци по 4-5 часа набързо се потуши само от 1 кранула,  Mr. Green

ама това е друга тема

# 118
Вили

Имах една шантава позната която даваше всяка вечер на детето си по една лъжичка Панадол "за да спял по спокоймо" нейния син.  ShockedСтава въпрос за 2-3 годишно дете  #Crazy

# 119
  • София
затова вадам само Хомеопатия
кризата на 2-годишните и тръшкането с крясъци по 4-5 часа набързо се потуши само от 1 кранула,  Mr. Green

ама това е друга тема

Аз, само да уточня, давам Панадол при температура и болки.
Не като някакво "розово" хапче Mr. Green
Кризите с тръшкането.....не открих навремето спасение.
Добре, че свършиха Crazy

И все пак...ако се е случило такова нещо - да почне да кърви, то ще е някаква паника, другите деца вероятно са щели да разберат....
Абе, знам ли, много са вариантите.А и в самата стая не помня имало ли е кръв.

Общи условия

Активация на акаунт