Историята с отвлечената Маделин

• 83 714
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 90

Говорила съм и с Рени Цанова, Бог да я прости, постфактум, беше колежка на майка ми и беше убедена, че Даниела е болна.

Да, жената наистина е била болна. От години е била на лечение, друг е въпросът колко редовно си е пиела хапчетата...
Точно заболяването й я направи главната заподозряна. Въпросът е дали наистина го е извършила, или не. Познавам жени с психични отклонения, слава богу, нито една от тях не си е убила децата. Но пък го правят майки, които нямат никакви заболявания...

# 91
  • София
Това е била и причината тя да поеме случая.
Според нея, Даниела е просто една много болна жена, която няма никакво понятие какво се случва точно, но все пак закона изрично защитава подобни случаи.
Тя намаше съмнения относно вината и, а фактът, че една наистина болна жена, бива разпъвана накръст, без да е наясно какво наистина става и с нея се спекулира, заради общественото внимание.
Отделен е въпросът, че въпросните медикаменти са внос и са много скъпи, а ако пратката закъснее, по-добре да не се разхождаш по улиците, защото доста болни стават неадекватни и казано в прав текст- опасни.
Но навлизаме в друга плоскост и ще оспамиме темата.
Написах всичко това, заради тези, които още се съмняват във вината на Даниела, самата аз, както казах много се вълнувах от случая и имах сериозни съмнения. Струваше ми се невъзможно. Но за съжаление е вярно.

# 92
винаги посред нощ се отварят такива теми  ooooh! ooooh! Sick

Единственото, за което се моля е
момиченцето да е живо и здраво !
Другото остава на заден план.

какъв заден план
полицията отдавна знае, че детето е мъртво

Това пише ли го някъде или ти мислиш така ?

как ще мисля, естествено, че съм го прочела

"Маделин МакКан е била убита, според португалската полиция"
Португалската полиция е знаела отпреди повече от месец, че 4-годишното британско момиченце Маделин МакКан, почиващо със семейството си в курорта Прая да Луж, е било убито по време на отвличането й, съобщи в. "Диарио де Нотисиаш", цитиран от агенция Ройтерс.

Това е станало ясно от следи от кръв, открити по стените на хотелския апартамент, в който е пребивавало семейство МакКан по време на отвличането на 3 май т. г.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=365954&regime=1

http://news.ibox.bg/news/id_639645261

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 09:49 от Malenna

# 93
  • София
.....

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 00:27 от Лекси

# 94
Написах всичко това, заради тези, които още се съмняват във вината на Даниела, самата аз, както казах много се вълнувах от случая и имах сериозни съмнения. Струваше ми се невъзможно. Но за съжаление е вярно.

Добре, възможно е. Но как точно е станало?
Никой не сглоби цялата история от началото до края в логична последователност, камо ли пък да е подкрепена със съответните доказателства.
Мога да приема, че е Даниела, ако се обясни - направила е това и това, така и така, видели са я тези и тези... Но логично и истинно, а не намерен чувал едно денонощие след изпразването на коша и други подобни щуротии...
Иначе съм съгласна, че един родител може да бъде вбесен до такава степен, че да удари толкова силно детето си и да предизвика смъртта му, без да иска.   Tired

# 95
Не мога нищо да кажа по случая, по-скоро използвам този си постинг да се "абонирам"за темата. Само ще допълня Ази, че наистина цикло/шизофрениците стават невероятно опасни, ако не са си вземали редовно лекарствата продължително време, стават страшни....променят си личността. Говоря го от личен опит-имали сме преди години квартирантка с такова отклонение. ooooh! ooooh! Плашила съм се невероятно....но това е друга тема.

# 96
"Когато разбере кой го е извършил, ще се срамувате, че сте дошли тук!" - тва го помня много добре. В ранен следобед беше. Много преди "самопризнанията" на майката.

Да, точно това и аз го помня кристално добре
Знам, че настръхнах и се чудех какво ли става
И после пак не ми се вярваше...
Но жената по репортажите после нямаше вид на "нормална"...

# 97
  • 1st floor
Прочетох внимателно написаното от Недялко Йорданов за Даниела.
Знам ли... Кой казва, че убиецът не може да бъде интелигентен, да пише без грешки прекрасни стихове, да се грижи за детето си. Особено ако този убиец е майка.
Непременно ли трябва тя да е социопат?
Дълбоко се съмнявам.
Жегна ме това, че година след смъртта на единственото й дете тя забременява и то от полицай. От представител на тези, които твърдеше, че са изтръгнали самопризнанието й със сила.
Каква ли ненормална сила е объркала мозъка на тази нещастна жена, за да посегне на сина си? Защото може да се убие и от любов. Сбъркана, ненормална любов, ... но се случват и такива неща.

на мен пък ми стана чудно, какъв човек се е събрал с тази жена, и как е решил да имат дете newsm78
Пък е и полицай Thinking

# 98
  • София
Како Сийке, ясно се обясни още тогава.
Удушила е сина си. С някакъв шнур.
Намериха и шнура със съответните следи и найлоновия чувал, всичко.
Няма загадка, няма съмнения, няма въпросителни.
Няма свидетели, майка сама със детето си в къщи- не е кой знае колко необичайно това.
Имаше само леко информационно затъмнение, заради времето, необходимо за окончателните доказателства и самопризнания, но ако помниш през това време се беше събрала огромна тълпа протестиращи таксиметрови шофьори, които концентрираха медийното внимание.
Скоро след това, ако помниш имаше и случка с протестиращи ватмани, които твърдяха, че псохопати са се заели да ги избиват, Знаем как свърши всичко това.
Знаели са, че е тя почти отначало.
Драмата идва от заболяването и.
Закона защитава болни в такова състояние, тя е освидетелствана преди това. Опасявам се, че не съм много компетентна в наказателното право, за да бъде по-конкретна, но това го помня.

# 99
  • Му Кинд Оф Плаце
Непокорна, може да не е знаел, а после детето да е било на път. Виждала съм подобна трагична история.

А по случая с Пепи...Незнам, за себе си оставам с впечатлението, че е майката, но не мога да приема фактът, че е болна за основателна причина за освобождаването й. А и, може би не съм права, но си спомням, че като питаха Рени Цанова защо я защитава,тя каза-Всеки има право на защита, а не За мен е невинна

# 100
Ето инфо и от Дарик, то не се различава от другото, но е съвсем прясно.

http://www.darik.net/view_article.php?article_id=177536

# 101
Също прочетох внимателно текста на Н. Йорданов. Като оставим настрана стиховете, които не са никакво доказателство за вменяемост или невинност, все пак се повдигат някои въпроси. Трудно мога да кажа доколко са значими, но както беше обяснено, имаше несъответствия.

Делото - секретно?!? Несъответствия във времето, предположено от версията на полицията и реалното движение на Даниела. 13 минути за отърваване от тялото? Само един косъм на Пепи в намерения плик, откъснат. Няма отпечатъци на Даниела по плика. Нещата по принцип не би трябвало да са в коша, тъй като са търсени в друг ден, а кошовете се събират всеки ден. Ако Пепи е удушен в дома си, при удушаването човек спонтанно се изпуска по малка нужда. Търсена ли е такава следа ... И още, и още ...

Уф, не знам. Мътна история. По принцип вярвам, че една майка може да направи такова нещо, но в този конкретен случай, като си спомня шумотевицата и натиска да се намери виновен бързо ... като нищо мога да допусна как политическите келемета са си измили ръцете с една болна жена.

Но жената по репортажите после нямаше вид на "нормална"...

Мисля си, че ако е вярно, че Даниела дълго е държана в неизвестност за това, че Пепи е намерен, като всяка майка, която не знае къде е детето й и дали е живо би имала ненормален вид.

# 102
тази история с пепи е много странна, и аз се чудя каква ли е истината и дали някога ще я разберем
ако е майката- жалко, жената има заболяване и вероятно то е причината за постъпката й
а ако не е тя, тогава кой и защо и защо не се е работило, ок да изкарат виновен набързо за пред журналистите, ама да продължат да работят, а не така...милото детенце

# 103
За Маделин да попитам-тя в една стая ли е била с другите деца,когато изчезва?

# 104
За Маделин да попитам-тя в една стая ли е била с другите деца,когато изчезва?
Всичките деца са били самички и са спели заедно в една стая, да.

Общи условия

Активация на акаунт