Историята с отвлечената Маделин

• 84 337
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 630
Аз четох това

http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=5788

не съм гледала филма и май никой досега не е твърдял, че го е гледал.

# 631
Филма е готов  премиерата  му  в Франция   е трябвала  да бьде на  5 сепрември     Deauville Film Festival).... но    са  отложили   филма    заради  случая с Маделине и     приликата с филма..На  20  септември  филма    е записан да се представи   в следващия  фестивал   в Холандия   Sea Film Festival.На    19    в   Америка.

пс  Това май не е толкова  важно  колкото  повече  бавят  толкова по добре..за тях   рекламата е   голяма.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 11:20 от bluevelvet

# 632
  • у дома
Някой взима ли под внимание факта, че тъй като няма намерен труп на детето, ДНК анализа се прави със сравнителни проби от родителите, в случая майката, като се търсят съвпадения с нейната ДНК. Затова не може да се каже със сигурност, дали намерените косми и кръв са на Маделин. Биха могли да са на нейните сестри...
Не вярвам, майката или бащата да са убили детето си... Това, че са се отнасяли безотговорно към децата си, не ги прави автоматично убийци! Но ми е мъчно за милата душичка, защото както и да го мисля, съмнявам се че е жива... Sad

# 633
Някой взима ли под внимание факта, че тъй като няма намерен труп на детето, ДНК анализа се прави със сравнителни проби от родителите, в случая майката, като се търсят съвпадения с нейната ДНК. Затова не може да се каже със сигурност, дали намерените косми и кръв са на Маделин. Биха могли да са на нейните сестри...
Не вярвам, майката или бащата да са убили детето си... Това, че са се отнасяли безотговорно към децата си, не ги прави автоматично убийци! Но ми е мъчно за милата душичка, защото както и да го мисля, съмнявам се че е жива... Sad

за сравнителен анализ са взели проба за ДНК от четката за зъби на Маделин

# 634
за сравнителен анализ са взели проба за ДНК от четката за зъби на Маделин

Кой казва, че е нейна?
Това го коментирах с мъжа ми преди седмици...

# 635
хайде сега, коментира ли сте........добре

ами сигурно има 3 чети за зъби, на трите деца, сравнили са и са разбрали
да не са толкова малоумни все  пак

# 636

Не казвам, че са малоумни, казвам само, че ако родителите са убийците и са го направили с такъв разсъдък, че да крият тялото и да играят театър, да дадат друга четка за зъби, гребен и т.н. е най-малкото нещо. Доктори са все пак, знаят какво е ДНК...

# 637
Незнам   какво сте   чели... филма е напълно завьршен   готов е  .. Филма е правен по   новелата на 
Dennis Lehane.Книгата  ще стане сьщо много  популярна.Предполагам сте  гледали   филма  с Шон Пен  Mystic River   на сьщия  автор е ...
Ясно няма как да са се вдъхновили от филма,но преди филма е излязла книгата... Thinking

# 638
Странно - книгата и правенето на филма стават по едно и също време. Не се опитвам да свържа двете неща, просто какво съвпадение Thinking

# 639
Странно - книгата и правенето на филма стават по едно и също време. Не се опитвам да свържа двете неща, просто какво съвпадение Thinking
Нещо започнаха да стават много съвпаденията не мислите ли? Thinking newsm78

# 640
И книгата ли не е излязла още? Как е възможно да се пише сценарий на филм по същата книга тогава? А в книгата детето пак Маделин ли се казва и също ли си приличат? Може цялата история да е една медийна измислица, и детето да е здраво и читаво...

# 641

Не казвам, че са малоумни, казвам само, че ако родителите са убийците и са го направили с такъв разсъдък, че да крият тялото и да играят театър, да дадат друга четка за зъби, гребен и т.н. е най-малкото нещо. Доктори са все пак, знаят какво е ДНК...

нали не мислиш, че полицията дава списък с нещата, които им трябва и родителите им ги носят. доказателства не се събират така.

няма значение,  разменяме си безсмислени реплики

# 642
 #Crazy След години може и това да се случи, тия в холивуд все повече откачат

# 643
  ............разменяме си безсмислени реплики
Май накрая така се оказва нещо се объркахме от толкова информация и започваме да гадаем.

# 644
На мен не ми стана ясно защо приемат, че детето е мъртво, щом в колата са намерени следи от урина и повръщано. Т.е. ако наистина са намерили подобни следи, то е било живо 25 дни след изчезването - нали тогава родителите са наели колата  newsm78. Та, къде тогава са крили детето толкова дни и защо сега полицията не търси живо дете, което е пренесено с колата.
Имам чувство, че това с колата са някакви кьорфишеци.
Дори и следите да са от друго от децата им - то какво е правило в багажника.

Но пък и в нашата кола след морето можеха да се намерят какви ли не следи - бях прибрала няколко мръсни дрехи на децата в найлонов плик, който се скъса и дрехите бяха из целия багажник /вкл. и напикани панталонки и оповръщана блузка/; носихме си кофичка с пясък, миди и шишарки; една тенджера с недоядени спагети /развалиха се по пътя/; а накрая доста време ни отне да търсим моя гребен, една лепенка от ръката на мъжа ми и 2 щипки от огромен рак /отделно беше подредения багаж - чистите дрехи и чантите/... Какво ли биха могли и на нас да ни лепнат с тези "улики". #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт