Историята с отвлечената Маделин

• 84 257
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 750
  • София
E, говори се за приспивателно, някакво упойващо вещество, което би могло да е инжектирано от похитител, за да упои детето и да го отвлече.Те действат моментално.....

От друга страна, няма какво да дирият телесни течности на Мади със следи от опиати в колата на родителите, де....

sleeping pill,  - говори се за хапчета, ясно е след това, че във флуидите вече са се разтворили

Никой не може да твърди, че става въпрос за хапчета.
Всяко вещество може да съществува в различни форми.Те откриват отделните съставки.
Не разбирам как може да се прецени дали веществото е инжектирано или поето орално, при положение, че няма труп.

Всъщност, би могло, при изследване на стомашно съдържимо.ДА.Сега се сетих за това.

А, да добавя тук, извън цитата и не към Малена, че има разлика между активно дете и дете с поставена диагноза хиперактивност.

# 751
А защо, като ги подозират, не ги подложат на детектор на лъжата?

Защото в съда не се приема като доказателство!

# 752
Стана още по-замотано!
Изобщо не ми се връзва как родителите убиват детето, после отиват и изпиват 4 бутилки вино, след което разгирават полицията и правят циркове. После пък отиват и най-хладнокръвно закопават тялото (докато никой не ги вижда!??!?!).
Ок, тялото е в строежа. Как се озовават телесните течности в кола, наета 25 дни по-късно?

Всички тези "улики" дори не могат да съставят версия. Дори някакво единно предположение за хронологическа история не могат да съставят, а някаква безсмислица от накъсани елементи.
Като ще обвиняват родителите, поне някаква версия да има, не такива весникарски щуротии.

# 753
Аз го преведах  като  свръхактивно..незнам колко е вярно.Може  да има и   други  значения.

# 754
Стана още по-замотано!
Изобщо не ми се връзва как родителите убиват детето, после отиват и изпиват 4 бутилки вино, след което разгирават полицията и правят циркове. После пък отиват и най-хладнокръвно закопават тялото (докато никой не ги вижда!??!?!).
Ок, тялото е в строежа. Как се озовават телесните течности в кола, наета 25 дни по-късно?

Всички тези "улики" дори не могат да съставят версия. Дори някакво единно предположение за хронологическа история не могат да съставят, а някаква безсмислица от накъсани елементи.
Като ще обвиняват родителите, поне някаква версия да има, не такива весникарски щуротии.
Напълно съм съгласна.

# 755
Стана още по-замотано!

Никой не твърди на 100%, че родителите са убили детето преди да излязат, това беше само предположение.
Вярно е, че хронологически не се връзват нещата, защото все още има нещо, което убягва на всички.. Когато бъде открито това нещо, ще се разбере дали са били те или не.
И все пак остава въпросът как и защо в кола, наета от родителите 25 дена след изчезването на детето, има нейни кичури и телесни течности.

# 756
  • София
В карайна сметка, в нощта на изчезването, сума народ, включително полицията са търсили детето.Не помня да е имало и кучета,но къде, да му се не знае, са скрили това дете?

Не помня кога за последен път има свидетели, потвърждаващи, че са видели Маделин жива?

Имаше нещо за снимки край басейна по обяд, ако не се лъжа.
След това са само думите на родителите.

Имали са достатъчно време да я изнесат някъде.Ама как пък никой не ги е видял?

И защо, да му се не види, след 25 дена ще я местят, щом до този момент никой не я е открил.И да я бяха открили, щеше да мине за сметка на похитителя.

Изобщо...само идеята, че са много религиозни/което би ме втрещило, ако наистина са я убили/ ме кара да си мисля, че са искали поне да я погребат.

Тая история е направо някаква патология, ако е истина.

# 757
А дали когато са наели колата, 25 дни след изчезването на Маделин, тя е била все още жива?  newsm78

# 758
А дали когато са наели колата, 25 дни след изчезването на Маделин, тя не е била все още жива?  newsm78
и  постоянно упоявана? от какъв зор? newsm78

# 759
И все пак остава въпросът как и защо в кола, наета от родителите 25 дена след изчезването на детето, има нейни кичури и телесни течности.
Ами защото са скрили някъде тялото на детето и като са почнали да я търсят полицаите, са решили, че там ще я открият лесно, наели са колата, отишли са до мястото, взели са трупа и са го пренесли на друго място. Най-вероятно в строежа.
Не знам само че..., как е повърнало детето в багажника. Или нещо друго. Освен, ако е нямало по дрехите му. Ами, да, имало е по дрехите му.

Голям филм на ужасите стана. Не мога да си представя само, как майка пренася мъртвото телце на детето си, след 25 дни смърт... Чак такива психопати ли да са? newsm78

# 760
  • София
А дали когато са наели колата, 25 дни след изчезването на Маделин, тя е била все още жива?  newsm78

Ми, може.
Аз още в началото така си мислех, но вероятно, щом казват, че са открили някаква свръхдоза упойващо вещество, да са преценили, че с такава концентрация със сигурност е довело до смърт.

Знам ли и аз?!

Пък и къде ли са я държали през това време, трябва периодично някой да я е дрогирал, за да бъде в безсъзнание и да мълчи.

# 761
  Може да е била упоена, за да я закарат до някъде, но да са й дали твърде голяма доза. Може да са я крили някъде 25 дена и в един момент полицията да е започнала да се мотае близо до това място и да са решили да я преместят на друго.

# 762
  • София
Ами защото са скрили някъде тялото на детето и като са почнали да я търсят полицаите, са решили, че там ще я открият лесно, наели са колата, отишли са до мястото, взели са трупа и са го пренесли на друго място. Най-вероятно в строежа.

Голям филм на ужасите стана. Не мога да си представя само, как майка пренася мъртвото телце на детето си, след 25 дни смърт... Чак такива психопати ли да са? newsm78

Да, бе, че нали ако го открият, щеше да мине за сметка на похитителите.
Дрогирали са я, за да мълчи.Всякакви анализи не биха доказали, че детето е било упоено и убито от родителите.

Освен ако не са я пребили и тя да се е съпротивлявала, та да има някакви доказателства - кожа под никтите и т.н.

Ужасна е тая работа.

# 763
Не знам, как стоят нещата след смъртта, но след 25 дни смърт в един организъм, косата не пада ли сама на кичури, ако я дръпнеш?

# 764
  • София
 Може да е била упоена, за да я закарат до някъде, но да са й дали твърде голяма доза. Може да са я крили някъде 25 дена и в един момент полицията да е започнала да се мотае близо до това място и да са решили да я преместят на друго.

И що са я крили?
Защото са си изпуснали нервите, пребили са я и за да не се види този резил, са я смотали някъде дрогирана, докато измислят какво да правят ли?

Кой я е гледал през това време, че не ми се връзва те да са я спохождали или да може да оцелее сама.

Общи условия

Активация на акаунт