Историята с отвлечената Маделин

• 83 666
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 080
Kate and Gerry McCann's friends refute ‘missing hours’ claim as smears continue
Counting the hours
2.29pm The last photograph of Madeleine is taken, at the Ocean Club pool. The camera’s clock reads 1.29pm, but the family says it was out by one hour. Mr and ...................

"Броене на часовете
2.29 следобед. Последната снимка на Маделин е направена, край басейна на Оушън клъб. Часовникът на фотоапарата показва 1.29 но семейството твърди, че е бил с един час назад. Г-н и г-жа МакКан прекарват следобеда играейки тенис. Семейството настоява, че има данни за това, че Маделин е посетила детския клуб в курорта.
5.30 следобед. Маделин пие следобеден чай в детския клуб. Персоналът в ресторанта Перайзо твърди, че семейство МакКан са вечеряли там с децата си, но семейството твърди, че това не е вярно.
6 следобед. Родителите на Маделин я вземат от детския клуб.
8.20 вечерта. Семейство МакКан се присъединяват към седем приятели за вечеря в близкия ресторант след като Маделин е сложена да спи.
9.05 вечерта. Г-н МакКан проверява децата и вижда, че Маделин спи в леглото си. Той казва, че си спомня че е видял вратата отворена.
9.15 вечерта. Джейн Танер, приятел на семейството, си спомня, че е видяла мъж, носещ дете, облечено с розова пижама, подобна на пижамата на Маделин.
9.30 вечерта. Матю Олдфийлд, с когото са вечеряли, проверява децата, но само слуша до вратата, физически не ги вижда.
10 вечерта. Кейт МакКан открива, че Маделин е изчезнала."

# 1 081
Добре де,последно гледах по тв,че някой е пратил снимка на Маделин.Снимана е в Мароко доколкото си спомням и е правена скоро.Експерти все още уточняват дали наистина е тя,но аз като видях снимката ми заприлича доста на нея.

# 1 082
Добре де,последно гледах по тв,че някой е пратил снимка на Маделин.Снимана е в Мароко доколкото си спомням и е правена скоро.Експерти все още уточняват дали наистина е тя,но аз като видях снимката ми заприлича доста на нея.

Не е тя. Ако прочетеш 2-3 страници назад, ще видиш и снимката - категорично не е тя.

# 1 083
Старо ти е инфото Peace
"Експертите" уточниха оЩе онzи ден.....

# 1 084
  • София
благодарско отново за превода
продължавам да следя темата
Монда, с тва НЛО ме уби просто  Sunglasses

# 1 085
bluevelvet, имам голяма молба

винаги пускаш дълги постове, копирани от английски източници или поне на английски, не си правиш труда да ги преведеш дори с 2 думи. Винаги някой след теб го прави, особено след като има горещи молби на момичета за превод.

оценявам бързата ти реакция и непрекъснатия интерес, не ме разбирай по грешно. Аз също го правя. Но дори като пуснеш цитатите и аз отварям BBC ili CNN или другите източници, от които черпя инфо и така се информирам, а не конкретно то твоите постове. Виж, ако са придружени от кратки разяснения на Бг, няма да си правя труда да се ровя и аз.

просто мисля, че ще е по-полезно и по-интересно, ако след като си попаднала на инфо, го предложиш на читателите тук по подходяш начин. А източника - пак си го цитирай за достоверност. Peace

# 1 086
Може би не може да го преведе и затова  newsm78

# 1 087
  • София
Malenna, по-назад в темата си пише, че са се уговорили двете дами едната да пуска инфото, а другата да превежда  Wink
  сори за офф-а

# 1 088
Malenna, по-назад в темата си пише, че са се уговорили двете дами едната да пуска инфото, а другата да превежда  Wink
  сори за офф-а

оооооооооо, извинявам се, това съм го пропуснала, въпреки че чета всичко

съжалявам, щом има такава уговорка. Наистина ми се струваше странно bowuu

# 1 089
да, имаме си уговорка с bluevelvet аз да превеждам (стига да мога) нейното инфо, старая се, когато съм онлайн винаги да преглеждам темичката. а и така се информирам какво става със случая  Peace
иначе е права малена, но просто не е знаела  Hug.

# 1 090
Да  знам че не е приятно ..да поствам  само на английски мога да    го превеждам  но не   толкова  добре колкото     skygirl  и поради тази причина преценихме  че е  по добре  да се поднася информацията  добре преведена а не преразказана ...с две три думи. Hug  bouquet

# 1 091
да, ясно ,ясно
пропуснала съм уговорката просто
съжалявам

# 1 092
# 1 093
  • София
айде, ново двайсет!  Rolling Eyes

# 1 094
Аз ви казах- накраяи до извънземните ще стигнат. Безобразие е това  направо!
Шефът на португалската полиция  е работил 4,5 часа миналата седмица. Всеки ден обядва  по 2-3 часа навън с каничка вино... и дреме  му на патирицата .Да  търсят англичаните!

Общи условия

Активация на акаунт