Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 389
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
Готово,Дени,сложих линк в началната страница и към твоя албум. Wink

# 121
Добро утро!
Ех от кога не сме пили форумско кафе  Rolling Eyes

Ихии замириса ми чак на мен,а на вас?  Mr. Green

# 122
ми ти си заета и няма кой да ни го прави. Wink

# 123
  • Ямбол
На мен ми мирише на още.
След малко ще пия още едно.
Сега трябва да събудя Маги, че да може да легне следобед по-рано, да я вдигне баща й към 15,30 и да ходим на автошествие заедно.

# 124
Кафето е супер, Иве. Ммммммммм, че вкусно!!! newsm10. По-често ни прави Wink.
Благодаря, Красе.
Лиляна днес се подписахме с майка в една тетрадка в подкрепа на стачката. Пожелавам Ви успех newsm10

# 125
 wavey wavey
ехо здрасти и от мен. Двамата ми сладури са със сополи и вече с кашлица и направо се побърквам. ooooh!
За алерголог направо отивайте в Пловдив или София. Няма да коментирам лекарите в Ямбол.  #2gunfire  Понеже са много добри втория си син го родих в Сливен и когато беше на 7м. ни уплашиха със страшна диагноза заради която за 3часа бяхме в София в неделен ден и там ми се скараха, но не ми се връща назад. За това мили майчета отивайте направо в София ,защото там има СПЕЦИАЛИСТИ.
лек ден за сега  bouquet

# 126
Да побутна темата, че пак сме на 2 страница. Хайде, който си е в къщи и се е оправил да пише... newsm12

# 127
  • Ямбол
Нищо не съм си оправила Tired. Два дни мързел, мързел и спане. Днес бях планувала да излезем с децата към парка, но времето ми провали плановете и легнах да спя. Сега само ще изгладя и се търкулвам пред телевизора.

# 128
Здравейте мами от Ямбол (и един татко има, доколкото видях),

Приемате ли една мама, родена в Ямбол, прекарала най-хубавите си години там, ама оженена в София и в момента няма близки роднини в Ямбол, при които да идва на гости (но си остава ямболийка)?
За протокола, родена съм на 18.06.1980, имам един син Тото, роден на 30.05.2006 г.

# 129
Здравейте мами от Ямбол (и един татко има, доколкото видях),

Приемате ли една мама, родена в Ямбол, прекарала най-хубавите си години там, ама оженена в София и в момента няма близки роднини в Ямбол, при които да идва на гости (но си остава ямболийка)?
За протокола, родена съм на 18.06.1980, имам един син Тото, роден на 30.05.2006 г.
Приемаме,разбира се. Hug

# 130
Здрасти, много слаба активност, нищо ли не става в Ямбол да споделите нещо?
Видях, че някой питаше за алерголог. Ако позволите да ви дам един съвет, първо от гледна точка на човек, който малко разбира от тия работи и второ като майка, която е минала по този път и за съжаление все още имаме проблеми.
За себе си трябва да изясните има ли наистина основателни подозрения за алергия, защото отидете ли при алерголог той ще ви лекува задължително за алергия, ако отидете при дерматолог, той вероятно ще каже, че е бактериална инфекция (на мен честно повече на това ми мяза). Опитайте се да спрете някои храни от менюто на детето и ако се повлияе идвайте в София или Пловдив на алерголог. Ама лошото е, че задължително ще предпишат много строга диета докато се разбере от какво е, а за дете над 2 год. е много трудно да му обясниш, че не трябва да яде шоколад, почти всички плодове, червени зеленчуци, телешко месо, всякакви готови колбаси, млечни продукти, бобови храни. Тези афти не се ли повлияват от нищо (с какво мажете)? Ако е инфекция, може да пробвате на първо време с някакви имуностимулатори, детето само да се пребори.
Извинявам се ще стана дълго и, че си позволявам да давам съвети, но тия работи ви ги казвам от личен опит, а той определено във вземането-даването с алергиите и известните алерголози е доста голям. Лека вечер на всички.

# 131
Ами ние ходихме на няколко кожни и те всички казаха,не е бактериална инфекция,алергия е.Но до тук,с друго не могат да помогнат.Трябва ни алерголог.Аз пък се чудя,как дете на три години,което е яло всичко ,чак сега ще получи алергия.По принцип алергия към храни се получава  в по-ранна възраст. Thinking

# 132
  • Ямбол
Краси, алергия може да се получи във всяка възраст. Моят съпруг получи алергия на 30г. и диагнозата му е - до живот. Добре че е само в определен сезон.
Да припомням ли, че на Магдалена няколко ямболски лекари твърдяха, че има алергия към храна и тъкмо вече бях решила да тръгвам за Стара Загора и ...хванах бълхата. Mr. Green

Новото при мен е, че стачкувам активно. Утре съм на Национален протестен митинг в София. Стискайте палци по пътя да няма аварии и произшествия, че от това много се страхувам и притеснявам.

# 133
Стискам ,Лилянче. Peace

На мен ми се струва,че прясното мляко засилва обрива.Сега съм го изолирала от менюто поне в къщи,защото в градината няма как да не го пие.
Знам че и при възрастни се получава алергия,майка ми я получи скоро,но по принцип при най-малките деца,ако ще е от храна,обрива се получава още при въвеждането и. Rolling Eyes

# 134
Точно това е - кожните проблеми се получават в по-малка възраст, на тоя етап би трябвало да реагира храносмилателната система, дихателната и обща алергична реакция или да не дава господ алергичен шок. а пробвала ли си да мажеш с балсама на др. тайс? иначе за да има ефект диетата трябва да изолираш абсолютно всичко от менюто на детето съдържащо млечен белтък.

Общи условия

Активация на акаунт