Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 400
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Стискайте палци,оперират майка ми днес/може и сега да е/.

# 91
Красе ,стискам палци Praynigда е минала успешно операцията на майка ти Hug.
Моля ви момичета кажете ми един свестен алерголог в Ямбол,че вече ще окача с таз мойта дъщеря.
Афти има от юли месец е мажа,мажа не минават от един месец има и някаква кожна инфекция ли какво ли аз мажа с какво ли не то не минава ,нейния лекар иска да ни дава да пием антибиотик,а на мен ми се ще да я заведа на специалист.Пък да не ви казвам какво конско ми чете за това ходене на детска градина,ами аз пък какво да го правя самичко в къщи да полудява?Пък и в крайна сметка смятам ,че е въпрос на лично мое желани неговата работа е само да я лекува. #2gunfire

# 92
Минааааа,току-що разбрах че е минала успешно. cheers
Алерголог и аз търся,но в Ямбол нямало,в Сливен имало един не много добър. JoyКакъв късмет,а!Мажа,мажа и все излизат пъпките.Няма спасение. #2gunfire

# 93
Браво за майка ти. Hug
А за алерголога-ай стига бе #2gunfireне ми се ходи точно сега в Стара загора ooooh!направо милото е с рани по лицето ,аз мажа минават и на другия ден пак  ееееее какво да правя вече незнам.Пък тез афти как са ми писнали,било се пипало с мръсни ръце е да ама в детската градина на всички деца са им еднакво чисти ръцете,не е от това дори пием от едно шише вода и на мен нищо ми няма ,а то даже и температури ми вдига ,цялата и уста афти #Cussing out

# 94
Браво за майка ти. Hug
А за алерголога-ай стига бе #2gunfireне ми се ходи точно сега в Стара загора ooooh!
Няма кво да стигам,така е. Mr. Green
Цяло лято обикалям по кожни доктори в Ямбол ,разочарована съм,меко казано. NaughtyАлерголог  нямаааа.

# 95
  • Ямбол
Няма алерголог в Ямбол. Бях пуснала питане в сливенската тема и от там ми казаха за един, но и той не бил много добър. За този ставаше дума.
Най-добре в Стара Загора и тест за алергии.

Краси, бързо възстановяване на майка ти!

# 96
Хора сега се връщаме от градската градина,и си нямате представа колко много нови люлки и пързалки има само дето ме е яд ,че не взех фотото да ви предоставя снимки.Дори още правят в момента.Брей доживях да видя нещо ново и за нашите деца.

# 97
Хора сега се връщаме от градската градина,и си нямате представа колко много нови люлки и пързалки има само дето ме е яд ,че не взех фотото да ви предоставя снимки.Дори още правят в момента.Брей доживях да видя нещо ново и за нашите деца.
Дааа,още мин.седмица правеха ремонт там.Тая вечер ще ходим и ще видя. Grinning
Лилянче,мерси! Hug

# 98
Да ве ! верно, преди час нейде разбрах и аз за детското кът, ама не се учудвайте все пак идат кметски избори и трябва да се печелят гласове, ама поне добре, че веднъж на 4 години се случва нещо в тоз' ... хм ... град Simple Smile
Лиляна, вчера те видях до старата автогара ама докат' спра да се обадя, докато асимилирам и то свърши Simple Smile мдааа

хаха ако става дума за д-р Илиян Симеонов, един образ той верно е мн. добър - едно време той ми беше детски лекар кат бях млад и прост Simple Smile ся съм само прост ... и за туй съм при друг доктор  hahaha

Мноу сте несериозни, скоро трябва да пускат Stolichno Bock Beer в Ностоса, от 6 месеца една среща не сме направили като хората, много ва разпуснах аз Simple Smile ше трябва ви стягам редиците   bouquet  bouquet  bouquet

ай, честито на новопостъпилите у тоз' форум, са живи здрави и да ма почерпят бира  Hug

хаха

унуй и то ScreamingMamaa и то са не вясва, не сам го виждал от ехеее домъчня ми Sad

ай продължавам да работя, пък ако се смилите над бедния Вожд, мое пратите бири, аз пъ ще ви подаря цветя ( от градинката пред областната управа  Joy Joy Joy )

хау!

# 99
  • Ямбол
Мдам, вчера водих Маги на митинг.
Вожде, имаш бира от мен, ако в скоро време успееш да организираш среща. Каквато си избереш.

# 100
хахах ше организирам аз, ама ей ся ше кажа ай в петък и никой няма да дойде, ще трябва сам със себе си да си пия Simple Smile

ай в Петъъък ?! ъ ?

# 101
Детския кът в парка е наистина много хубав.Едва отлепихме снощи Анелията от там. Laughing
За срещата-скоро не ме чакайте. Rolling EyesНяма да мога да дойда.Мъжът ми от днес е само нощни смени,майка още цял месец ще е в болница и после 5-6 месеца ще се възстановява още ...Не ми се мъкне Анелия,а тя не иска да стои дълго при кака си ,така че...

# 102
  • Ямбол
В петък или събота ще е хубаво времето(поне така го дават по прогнозите) и щом казвате, че в парка е добре, можем да се видим с децата. Тъкмо и Дима ще може да се включи с бебето.
К'во ще кажете? А?

П.П. Довечера откриват Технополис. Ще гостуват Комиците и Десислава. Ще има безплатна бира. Ние сме там.

# 103
  • Монреал
Ако е в парка през деня ме пишете. Семейно, де...с тримата мъже. И вожда ще има компания...на неговата възраст...и за бирата.  Mr. Green

# 104
Аз пак няма да мога.Единият ден сме на село,другият-на Карандила.
Но ви пожелавам приятно прекарване! Hug

Общи условия

Активация на акаунт