Ямбол се стяга за празници ...и за весела коледна среща (16)

• 19 415
  • 280
  •   1
Отговори
# 60
Моята е в къщи с гнойна ангина.Аз за друго бях решила да я оставя днес в къщи,но снощи като се прозяваше и видях налепите.Иначе е съвсем здрава,без темп.,щурее,играе,яде. newsm78Квая е тая ангина бе?! Shocked

# 61
Красе,щом няма няма температура едва ли има гной.Аз цял живот страдам от това и го казвам от личен опит а и с гной на сливиците 100% не ти се яде.

# 62
Красе,щом няма няма температура едва ли има гной.Аз цял живот страдам от това и го казвам от личен опит а и с гной на сливиците 100% не ти се яде.
Не,аз виждам бели налепи.Ангина ще да е.Рядко се срещала такава. newsm78

# 63
Не,аз виждам бели налепи.Ангина ще да е.Рядко се срещала такава. newsm78
И аз много боледувам от ангина. Дъха става много лош ако е гной и се вдига Т. Да не би да е полепнала храна, ако са и големи сливиците се случва да се задържа храна по тях.
Хич не искам да се разболяват тези деца.
Дебора сега като ходи на ясла и така хубаво си играе вечер, рисува, строи с конструктора. Преди и бяха омръзнали нейните играчки и цял ден с мен вървеше, не можех да изпера, да сготвя и т.н. Дано не се разболява и така да си е весела всеки ден.

# 64
Дени,има лош дъх.Не е храна със сигурност.
Както и да е.Радвам се,че поне си е "здрава",ще пие АБ и ще се оправи.Тя не се оплаква да я боли гърло и даже не знае,че е болна. Joy
Днес е много скапано времето. Rolling Eyes

# 65
  • Ямбол
Добро утро!
Мдаа, кофти си е времето днес Close

Краси, за гърло много помага прополис. Ако имаш може да й слагаш малко топченце, колкото ориз в дъвка и да дъвче. Или продават в аптеките разтвор на прополис, дават се 15-20 капки в малко вода 3 пъти на ден. Аз така го пресичам Данчо, когато започне да го боли гърло. Обаче Магдалена още не мога да я излъжа, че е малко гадничко на вкус. Иначе може и като стимулант да се дава. Безвредно е, няма химия, това е натурален продукт - пчелен клей.

# 66
Нямам в къщи,но ще купя да пробвам .

# 67
Ходихме 10 дена на ясла и днес ми се обадиха, че е с Т. Оказа се, че е от ушите.
Още от вчера казваше, че я боли и не ми даде да и избърша дясното ухо като я изкъпах и вдигнала Т.
Сега сме на силен антибиотик и антибиотични капки за ушите, отделно пие сироп за кашлица.
Много храчки има, но как да я накарам да ги изплюе като е толкова малка? Някой ако има идея да пише

# 68
Дени,така е ,почват боледуванията ,за съжаление.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЕЛИНКА!да не се крие,ами да почерпи! Mr. Green

# 69
Здравейте,ние утре ще имаме родителска среща и се чудя как се провежда - с децата ли?Ако някой знае да казва.Красе и за теб се отнася.
Иве ,честит рожден ден.Да си жива и здрава,другото е спам. Hug

# 70
Здравейте,ние утре ще имаме родителска среща и се чудя как се провежда - с децата ли?Ако някой знае да казва.Красе и за теб се отнася.
Иве ,честит рожден ден.Да си жива и здрава,другото е спам. Hug
Без. Wink

# 71
Брей newsm78че на кой ще я оставя?

# 72
Брей newsm78че на кой ще я оставя?
Моята я гледа майка,но в някой градини лелките гледат децата докато трае срещата.Попитай госпожите.

# 73
Ивка, честит рожден ден и от нас. Много здраве и късмет

# 74
Дени,така е ,почват боледуванията ,за съжаление.
Красе, аз не мисля, че проблема е заради това, че ходи на ясла, защото миналата година пак си боледува от уши. Аз съм била така като малка и още си го имам проблема, може би и тя ще е така. Яд ме е, защото винаги и слагам шапка като има вятър и пак я заболяха Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт