Отново за зодиите-вярно/невярно

• 14 227
  • 224
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Освен това и тримата близнака,които познавам по-отблизо са добри до глупост, безкрайно лесни за манипулиране,неинициативни,трябва винаги някой да ги води и да им показва пътя,оставят се да бъдат убедени почти без бой Mr. Green

Склонна съм да се съглася - мъжете близнаци, които познавам са такива...

# 92
 Много типично-зодия стрелец,именцето тук-strelche,че и запазена марка и толкова поддръжници на тая работа със зодиите newsm78...Тва със "стрелчето",примерно, да не е щото много ти съвпадат нещата,които се пишат за зодията??? newsm78Не се заяждам...

Изобщо  Outta Joint
Ако толкова силно те интересува историята на ника ми, използвай ЛС.

Язък!Никво чувство за хумор,значи Laughing...явно не сме от една зодия. Wink
п.п.И наистина не се заяждах.Стрелците такива ли са обидчиви?Щото аз наистина не съм.(А чакай,ти май не си стрелец,нали Wink) Peace Peace Peace

Стрелец, с асцендент Стрелец. И дъщеря ми е Стрелец.
Не съм обидчива, но не разбирам онези, които правят класификации на хора, които не познават.

# 93
Какво значи на оня свят...за рибите иде реч Laughing

Познавайки доста риби, го разбирам като - живеят малко или много в свой свят. Странни птици...

# 94
Какво значи на оня свят...за рибите иде реч Laughing

Познавайки доста риби, го разбирам като - живеят малко или много в свой свят. Странни птици...

Добре, че асцедента ми е Лъв, а по китайският съм змия...че да съм интересна на моя Laughing

# 95

Стилияноу  #Cussing out и мен не понасяш, а  Crossing Arms

Андж, теб тА обичам, ша знайш Heart Eyes Нали сме леко градски, ма ти си телец психолог, не спадаш към масата Hug Hug

# 96
Скорпион - еФтина курветина

Чак пък еФитна Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

# 97
Андж, теб тА обичам, ша знайш Heart Eyes Нали сме леко градски, ма ти си телец психолог, не спадаш към масата Hug Hug

Тихо, че сега ще долети един от Пловдив и ще ме заклейми.
Пошегувах се, ама ти си знаеш  Hug

# 98
Скорпион - еФтина курветина

Чак пък еФитна Crossing Arms  Mr. Green Mr. Green

Аааа, този цитат не е мой Naughty

# 99
Имам пълна несъвместимост с козирози. Везни съм.

# 100

Точно Peace Странни птици сме и е трудно да разбере човек (особено един "земен" човек) реалностите, които сами си създаваме Wink

# 101
знам единствено,че няма по-развратни и неверни мъже от стрелците Mr. Green

и по-страстни жени от скорионките Wink

и съм забелязала,че мъжете-риби мнооого обичат да се оплакват

# 102

Не знам дали са страстни...но такова чудо като ревност няма друго като тях....ужасТ ooooh!

# 103
  • Кори Селести
Само да припомня (знам че съм безмерно досадна) че чат-темата е другаде.
Ако има зодия "плачеща върба", знам кой от форума е нейн представител.

# 104
Добре, че асцедента ми е Лъв, а по китайският съм змия...че да съм интересна на моя Laughing

Ако правилно съм разбрала, че си риба - вие сте толкова интересни, че чак неразбираеми... Mr. Green
Имам две риби в обкръжението си, с които съм всеки ден и не спират да ме изумяват... ooooh!

Точно Peace Странни птици сме и е трудно да разбере човек (особено един "земен" човек) реалностите, които сами си създаваме Wink

Иначе сте много добрички. Даже ви използват понякога...
Но има и пирани...

знам единствено,че няма по-развратни и неверни мъже от стрелците Mr. Green

Ооо, и по-страстни от мъжете скорпиони  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт