Отново за зодиите-вярно/невярно

• 14 153
  • 224
  •   1
Отговори
# 105
пък и щом съм гей, начи ще пиша хубави неща за мъжете Crazy

Добре.
Но защо във форум, наречен "бг-мамма"?

Че къде другаде по-изчерпателна информация за фотоепилирането  Mr. Green
Може да дебне в засада момчето.
Като си напишете 5-те неща,които харесвате и не харесвате в половинките си току виж му разпърхате пеперудите в корема Flutter
Пък и снимки на красивите си мъже изтипосвате.... Wink
HamaelleonTM Hug,нищо лично...

# 106
Жената, Овен, най-добра в:

: Боя на мъже смотльовци.

И таз добра, сега и побойнички ще ни изкараш, горките кротки овчици. Crossing Arms
За мъжете хубаво, а за нас женорята, не го очаквах от теб.

# 107
Жената, Овен, най-добра в:

: Боя на мъже смотльовци.

И таз добра, сега и побойнички ще ни изкараш, горките кротки овчици. Crossing Arms
За мъжете хубаво, а за нас женорята, не го очаквах от теб.

Да бе, странна работа, овните минаваме за много агресивни...  Shocked Че и груби и недодялани... Аз сигурно съм се изтънчила покрай асцендента си риби - тия верно не са от тоя свят...  Crazy Не обичам да се бия... ама никак...

# 108
Хамелеоне, благодаря ти, че разкара
разтроения си подпис, определено не
ти бяха най-сполучливите снимки. Тук,
гледам, си се постарал на тоналитет.

# 109
  • Кори Селести
А не знам, това е по темата какво правят мъже в бг мама, ако помниш анкетата тя беше показателна, сори. Не знам.

Добре, че мъжете в бг мамма не са като теб.
Защото то тогава, все едно няма мъже.

Всяка тема превръщаш в лична драма.
И тази е на път да иде в кръглата папка, благодарение на усилията ти.

# 110
  По принцип не обичам да слагам никого под знаменател-зодия.Но въпреки всичко, горе -долу знам какво да очаквам от един Овен,Водолей,Лъв или Риби .................Хайде,и Скорпион няма да ме изненада. Grinning

# 111
Не вярвам , имам основания да смятам това за глупости , особено популярните книжлета и всекидневните вестникарски писаници , особено тея с "добро" , "много добро" и т.н.  Grinning
Моят опит е различен , познавам и близнаци с различни характери . Те учените не са сигурни за една от планетите , че е планета ,а някои  ми говорят за тяхното влияние върху вкусовете ми и характера . Аз съм телец , смятам че над 70% от това което пишат за зодията ми не отговаря на моята същност , нито асцедента ми отговаря , нито нищо . .. или съм прекалено сложна за тези рамки  Thinking ?  Риторичен въпрос , много ясно , че съм си такава  Grinning
Така не се прави карта на човешката психика , така се запълва времето и се вдига самочуствието , защото виждате ли лъвовете са горди , а овните огнени ...и всеки си намира нещо да се хване колкото да си каже : " ох , много обичам лукса , защото съм телец "  Rolling Eyes .
Зодиите са добро забавление , аз съм се забавлявала .  Не може да се опишат толкова чвешки качества и да не улучиш нещо , което да разпознаеш в себе си . Много ясно .

# 112
  • Кори Селести
Те учените не са сигурни за една от планетите , че е планета ...

От миналата година са сигурни, че не е.
Щото пък хич не са сигурни как ще стане хватката да вкарат всички "планети" с тези размери в класацията.
Ужасно объркване ще стане.

Искам да попитам също така, боклука, който кръжи в земната орбита дали оказва влияние върху характера на новородените. Би трябвало да внася някакви особени черти, според мен.
Доста е.

# 113
На зодии как да вярвам?Аз съм скорпион.Възможно ли е на мен и на всички скорпиони на планетата да ни се случи едно и също нещо?Ако се вземе под внимание и асцендента,това вече е друга работа.И все пак си ги чета за забавление.Апропо,не съм срещнала мъж близнаци,който да вдъхва доверие.Идеални за забавление са,обаче.

# 114
  • Кори Селести
Хамелеоне, в този свят живеят и други хора освен теб .
И не всички говорят и мислят за  теб.
Проблем ли ти е да го разбереш?

# 115
За мен зодиите са едно голямо ДРЪН-ДРЪН-ТА -ПЛЯС! Глупост над глупостите! За мен нещата стоят така - колкото хора, толкова и зодии. А да си мислим, че една дванадесета част от населението имат еднакъв (или сходен) характер и съдба, е меко казано повърхностно.

# 116
На зодии как да вярвам?Аз съм скорпион.Възможно ли е на мен и на всички скорпиони на планетата да ни се случи едно и също нещо?Ако се вземе под внимание и асцендента,това вече е друга работа.И все пак си ги чета за забавление.Апропо,не съм срещнала мъж близнаци,който да вдъхва доверие.Идеални за забавление са,обаче.
Сега като се замислих, не може да си друго освен скорпион наистина. Laughing

# 117
Az пък съм Близнаци и единственото вярно нещо,което съм чела е раздвоеността.Много трудно взимам решение и се чуудя ли чудя,докато реша.А за двуличността изоообщо не съм съгласна(говоря за себе си).Има си лицемери,незавизимо от зодията.

# 118
Ето ви казус- аз съм Лъв, благоверният е Стрелец. Казват, че било идеална комбинация. По китайския- аз съм мишка, скъпото котка. Това пък било най- ужасната комбинация, която може да си представите.
Съм ли аз случила с брака си, а? newsm78

# 119
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз съм близнаци ... въздух под налягане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт