Отново за зодиите-вярно/невярно

• 14 207
  • 224
  •   1
Отговори
# 120
Сикрет, винаги съм те харесвал. Сега знам и защо.

# 121
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ами да и аз ... пасвам си с везни и водолей .....

# 122
Така че изказвания тип "всички Близнаци са булшит, защото моя личен опит с тях го показва" са ограничени, стереотипни и неточни. Те ви лишават от възможността да сте непредубедени, съответно отворени за нов опит .............................

Всички крайни и обобщаващи изказвания са ограничени, хората не сме нито черни, нито бели, нито само добри, нито само лоши. Влияят ни много фактори, зодиите помагат да се ориентираме само в общ план за човека, с който общуваме. Никога не трябва да се забравя, че всеки човек има своята индивидуалност. Дори двама човека да са родени на една и съща дата, в един и същи час, те никога няма да са еднакви, напротив. Вземете например близнаците, разликата им е само няколко минути, но обикновено се различават много като характери, толкова много, че започваш да се чудиш как е възможно.

Това е и моето мнение, въпреки че между хората от една зодия има много сходни неща.

Защо всички казват,че Водолеите са кротки и спокойни?
Синът ми е Водолей и в чудо се виждам с него.
Няма по-неизпълнително,разсеяно,саможиво,самодостатъчно си дете от него.
Не ме слуша,не се подчинява,всичко става когато и както той каже,сърди се,налага се,инат е,занимава се с неща,които не са типично детски,все с техники и токове играе.
Какво им е кроткото?
Това типично ли е за тях?

Мъжът ми е Водолей, наистина обикновено е спокоен, гледа на света и на случващото се около него някак отгоре, философски, не взема много на сериозно живота, не се подчинява, техничар е. Но най-характерното за него и сестра ми /която също е Водолей/ е отнесения и същевременно пронизителен поглед. Странни са общо взето, трудно е да ги разбереш, но пък са невероятни приятели.

Освен това и тримата близнака,които познавам по-отблизо са добри до глупост, безкрайно лесни за манипулиране,неинициативни,трябва винаги някой да ги води и да им показва пътя,оставят се да бъдат убедени почти без бой Mr. Green

Склонна съм да се съглася - мъжете близнаци, които познавам са такива...

Май и аз трябва да се съглася, но с известни уговорки:
1. добри до глупост - и мъжете, и жените са такива.
2.безкрайно лесни за манипулиране - с това не съм съгласна, дори напротив, смятам, че играейки ролята на вечно наранените, добрите, неразбраните, те всъщност така омагьосват човека от среща, че той започва да им играе по свирката.
3. Всички близнаци, които познавам са много общителни и приказливи.
4. Мъжете близнаци никога не знаят какво искат.
5. Ужасно са разсеяни, винаги закъсняват, на тях много рядко може да се разчита, да не кажа никога.
6. Невероятни са за компания, винаги готови за забавление.
Това са моите наблюдения от обкръжаващите ме близнаци /синът ми, майка, баба, вуйчо, 2 приятелки, 3-ма приятеля и 1 продължителна връзка с близнак/.

Аз съм Лъв с Асцендент Везни, и много изгряващи планети в Близнаци, сигурно затова обкръжението ми е предимно от Близнаци.
Разбирам се и с Овен, Водолей и Скорпион.
Колкото и да не съм предирчива и да съм се опитвала да разбера някой Козирог, Дева и Риби не съм успявала. Твърде са далечни от мен.

# 123
Е как си Асц Везни, пък с изгряващи планети в Близнаци? Ако си Лъв с Асц Везни, планетите в Близнаци са ти в 8 или 9 дом..

# 124
Така не се прави карта на човешката психика , така се запълва времето и се вдига самочуствието , защото виждате ли лъвовете са горди , а овните огнени ...и всеки си намира нещо да се хване колкото да си каже : " ох , много обичам лукса , защото съм телец "  Rolling Eyes .
Зодиите са добро забавление , аз съм се забавлявала .  Не може да се опишат толкова чвешки качества и да не улучиш нещо , което да разпознаеш в себе си . Много ясно .

Правилно, наскоро се убедих, че да се опитваш да убедиш представител на земните знаци в истинността на каквото и да било астрологично познание е кауза пердута Wink, което май потвърждава правилото. Барабалекс, да не се засегнеш сега, това е просто мое скорошно наблюдение Heart Eyes

# 125
Сещам се поне за трима астролози земни знаци, Шехина.. няма общо. Аз имам четири планети в Телец и също нямам проблеми с астрологията. Виж със зодиите и "астрологията" имам проблем: алабала е това.

# 126
Ето ви казус- аз съм Лъв, благоверният е Стрелец. Казват, че било идеална комбинация. По китайския- аз съм мишка, скъпото котка. Това пък било най- ужасната комбинация, която може да си представите.
Съм ли аз случила с брака си, а? newsm78

А, де, а?  Joy

Наистина ме разсмя!   bouquet

# 127
Така не се прави карта на човешката психика , така се запълва времето и се вдига самочуствието , защото виждате ли лъвовете са горди , а овните огнени ...и всеки си намира нещо да се хване колкото да си каже : " ох , много обичам лукса , защото съм телец "  Rolling Eyes .
Зодиите са добро забавление , аз съм се забавлявала .  Не може да се опишат толкова чвешки качества и да не улучиш нещо , което да разпознаеш в себе си . Много ясно .

Правилно, наскоро се убедих, че да се опитваш да убедиш представител на земните знаци в истинността на каквото и да било астрологично познание е кауза пердута Wink, което май потвърждава правилото. Барабалекс, да не се засегнеш сега, това е просто мое скорошно наблюдение Heart Eyes

За планетата , която броите , но не е планета защо избягвате да кажете нещо ? Знаете ли въобще коя е ? Астролозите не трябва ли да почетат малко астрономия преди да пишат или поне да следят уроците в училище? Нали на планетите и тяхната подредба се гради науката им ?  Grinning
Не се засягам , просто си мисля , че трябва да имаш елементарни знания по астрономия преди да обявяваш планетите , както прави Хамелеон .
Всъщност може би се паля ... Grinning

# 128
Нямам какво да ти кажа, Барабалекс. С астрономията съм ок. Но ти не си по същия начин на "ти" с астрологията. Дискусия няма как да има. Изхождаш a priori от нечия теза, че астрологичното влияние е астрономично влияние и зависи от планетата/ти - такова нещо аз не съм твърдял; ако дсруг го твърди, питай него Wink

# 129
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Всичко е въпрос на дефиниция - днес едно тяло се определя като планета, утре вече го наричат по друг начин ... каква е дефиницията за планета и защо говорят за влиянието на звездите, щом те са планети  newsm78

# 130
Нямам какво да ти кажа, Барабалекс. С астрономията съм ок. Но ти не си по същия начин на "ти" с астрологията. Дискусия няма как да има. Изхождаш a priori от нечия теза, че астрологичното влияние е астрономично влияние и зависи от планетата/ти - такова нещо аз не съм твърдял; ако дсруг го твърди, питай него Wink
Звезда , планета, спътник са различни тела  . Нали всеки астрологичен знак си има планета ? Какво става с тея които вече си нямат , защото се доказа , че това не е планета ?  Grinning

# 131
Е как си Асц Везни, пък с изгряващи планети в Близнаци? Ако си Лъв с Асц Везни, планетите в Близнаци са ти в 8 или 9 дом..
Много не разбирам, изчислявах си хороскопа за забавление в един сайт и излезе, че Венера, Плутон и нещо от рода на Рахут/Рахит/  newsm78 са ми в Близнаци.

# 132
Пише, че Плутон била планетата на
моята зодия. Да, ама не. Инсинуации,
долни лъжи и алабалистика. Чудя се
какво правя в тази тема. Заболя ме и
главата, което дори чалгата не успява.

# 133
Пише, че Плутон била планетата на
моята зодия. Да, ама не. Инсинуации,
долни лъжи и алабалистика. Чудя се
какво правя в тази тема. Заболя ме и
главата, което дори чалгата не успява.
Имаме победител  Grinning
Сори Лиска... Tired

# 134
Аз съм Лъв с Асцендент Везни, и много изгряващи планети в Близнаци, сигурно затова обкръжението ми е предимно от Близнаци.

Колкото и да не съм предирчива и да съм се опитвала да разбера някой Козирог, Дева и Риби не съм успявала. Твърде са далечни от мен.

Ето колко много е важен асцендента. Везни съм и Козирог, Дева и Риби и аз не ги разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт