Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Какви са разходите за раждане в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за възпалените зърна след раждането?
-
Каква е процедурата за получаване на канадско гражданство за новородено бебе?
Новородените автоматично получават канадско гражданство, но процесът на издаване на документи може да отнеме около 5 месеца. За да получите граждански документи, трябва да се консултирате с местните власти и да следвате необходимите стъпки за регистриране на раждането и получаване на граждански документи.
-
Какви са разходите за раждане в Канада?
-
Как мога да намеря подходящо училище за моите деца в Канада?
-
Как мога да се подготвя за раждането в Канада, ако не съм получил PR като член на семейството?
Дала съм ти новия ми адрес, проверих. Ако не го пазиш, ще ти го пратя пак.

Поне тенденцията във форума, която наблюдавах, когато мен ме вълнуваше този въпрос, е, че се маха около 2-рата годинка. Аз започнах с опитите след като навърши 20 месеца и много бързо се простихме с дневния памперс. Важното е детето да осъзнае действието. Може и да не съм за пример аз, не съм го махала на Канадска земя.
Много често го приспивам в люлката и така не се научи да иска на ръце. Между другото в последната брошура на Зелърс е в промоция за 100 долара. 
Като стане веднага се обръща да види какво е свършил. Сега го слагам по 3 пъти на ден - сутрин като стане и на обед и вечер след ядене. Далеч съм от мисълта, че скоро ще махнем памперса, но поне наакани памперси не сменям. Голямата работа си я върши само в гърнето и даже започна отскоро да издава един звук Ъъъъъ като иска да ходи.
Ами моята работа стана като чела-недочела. Прочетох пак указанията за попълването на формуляра и сега вече ми се изясниха питанките.