Канадки мили и красиви посрещат есента щастливи - 18

• 24 278
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Мила, честито   ylinfant! Да ви е жива и здрава бебка и да ви радва много  newsm03
Шемет, може да се обадиш във вашия комюнити център и да питаш дали някъде не гледат почасово деца - бях чела, че тук в Отава някои комюнитета имат такава услуга за родителите, цената май беше около 3 долара на час.

# 136
Благодаря Ви за отговорите. В момента стягаме багажа и аз се притеснявам. Още повече се вълнувам, защото дъщеря ми ще е там за първи път на училище. Тук в България тя не е ходила на детска градина, а само на Алианс и танци. Надявам се да се адаптира бързо и лесно в Канада.

# 137
Кроко, тук ли си вече? Кога ще вършеем на square one?

тук съм,  Hug Ще ти се обадя да се разберем, Ако има и други желаещи да кажат.
Шеметке, бих ти предложила да оставиш съкровището у нас, ако бяхме по-близо. Може да провериш по дей керовете дали ще гледат детенце за малко.

# 138
привет на всички и... помощ!
първо да кажа, че става дума за сестра ми, зет ми и детенцето им, които трябва да летят за канада този месец. понеже малката се роди в 6-ия месец, е с доста крехко здраве (сега е на годинка и 5 месеца)... даже сега са в болница:(((, молбата ми е ако някой знае къде може да си направят частна здравна осигуровка за периода, докато държавата им осигури такава, и каква е процедурата, да ми пише, моля ви! и благодаря предварително!

# 139
Здравейте момичета!
Ние най-после се варнахме на канадска земя, но не ми остава време да пиша. Имам една голяма молба към тези които са канили родител тук. Моля изпратете ми образец за покана на английски (френския не го вдявам) Embarassed. Аз имам някакъв, но искам да видя и такава която вече е успяла, че моята се провали преди време Simple Smile. благодаря ви предварително.

# 140
Кроко, аз ще взема да се възползвам някой ден от предложението ти към Шеметката, че моето диване съвсем е пощуряло след Бг а и не си ми чак толкова далеч Laughing

# 141
nicolle, Преди 4 години в БГ агенциите трябваше да предлагат туристически застраховки. Едва ли се е променило нещо от тогава в тази насока. Следователно те като си взимат билетите ще искат и застраховка. Дори и да са си взели вече билетите може да отидат във всяка туристическа агенция и да питат.  Аз идвах насам с 3 месечна застраховка, тъйкато след това ми влизаше в сила тукашното медицинско обслужване. Винаги препоръчвам застраховка, защото най-малкото в самолета може да настине човек ( поне на мен все ми е хладно в самолета Simple Smile )
Успех и лек път на тях!

# 142
  • Vaudreuil Canada
Шеметке, бих ти предложила да оставиш съкровището у нас, ако бяхме по-близо. Може да провериш по дей керовете дали ще гледат детенце за малко.

Жалко че не съм на близо - дано има някоя мама в Монреал, която да ми препоръча подходящ човек защото вариантите са ми изключително малко.

nevenska ако до другата седмица не си получила текста на поканата, аз като се прибера ще ти пратя този който имам - за сега нямаме отказ - канили сме 4 пъти.

# 143
nevenska, аз покана имам на английски, само дето е сканирана, т.е. ще трябва да си я набереш, но тъй като е кратка, няма да ти отнеме много време Simple Smile Прати ми и-мейла си на ЛС, за да ти я пратя.

# 144
Кроко, аз ще взема да се възползвам някой ден от предложението ти към Шеметката, че моето диване съвсем е пощуряло след Бг а и не си ми чак толкова далеч Laughing
хайде де.    Hug  Така Мая ще си има компания, а аз ще видя как е с две деца   Grinning

# 145
Искам да ви подсладя с тортичка по случай 6-тата месечинка на Флоранс (това си е нейната торта, която вече пробвахме с татко й):

nevenska, получи ли и-мейла, който ти пратих?

# 146
P4eli4ka,а ще може ли да ми изпратиш поканата и на мен,че съвсем непланувано спешно ще трябва да каня родител?Ако можеш ще ти изпратя e-mail-a си на "лични".Благодаря!

# 147
mama n, разбира се че мога Simple Smile Прати ми и-мейла си на ЛС и кажи дали да ти я пратя на френски или на английски Peace

# 148
Благодаря ви, момичета!  Grinning Чудесни сте! Много много мили пожелания!!!

Ние бавно влизаме в рeжим или поне опитваме да си създадем такъв. Като ми остане поне малко време ще ви разкажа повече.

Поздрави!

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 20:14 от milla_

# 149
p4eli4ka, чудесна торта! Да ви е жива и здрава малката сладурата и да ви радва винаги!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт