Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 194
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Това с мерцедеса Joy
Във Фемина вчера прегледа ми струваше 60лв.-фетална ,доплер,триизмерни изображения без изрично да съм казвала,че искам и 8 снимки на бебето(които от снощи се опитвам да кача в албумчето,все неуспешно)Иначе в Пловдив има подходящи апарати в Селена и в Св.Георги,обаче като питах док,той каза-Ако си решила да го правиш по-добре отиди в София,ние тук не гледаме добре,иначе и на мен ми беше по-удобно в Пловдив.

# 61
  • София
а Жанет , ти си била в 15-та седмица на прегледа,значи и мен могат да ме видят тогава.Ще го измисля има време. Grinning

# 62
Angels-zg,казаха,че е малко рано,но предвид на спонтанния аборт,казаха,че е добре да ме видят.Обаче после като отидох в Майчин дом,пред кабинета имаше едни жълти листовки,разясняващи амниоцентезата,ФМ и БХС.И аз си взех по една от всички.Сега ще препиша част от тази за ФМ
  Всяка бременност трябва да бъде проследена със специалното ултразвуково изследване фетална анатомия за откриване на вродени малформации поне 3 пъти:в 11-13,16-22 и 22-24 седмица от бременността.

# 63
Така че защо да е рано в 15 седмица?Освен това в листовката пише,чеособено ефективен за откриване на големи аномалии,напоследък се приема т.нар."ранен ултразвуков скрининг"през 10-16седмицаА ти си точно в този срок.

# 64
Ехоооооо, ето ни и нас!
Върнахме се от моренцето! Много беше хубаво! Времето беше с мен, не беше много горещо и два дни си позволих да стоя по цял ден на плажа! Къпахме се във водата - беше много топличка! А бебчо беше много, много послушен /пупупу/!  Grinning
В петък вечерта се прибрахме, а в събота бяхме на сватба и там цяла вечер иху-аху, танци-манци! Мале, миличкото ми бебче - не му е лесно с такава луда майка!  Joy Ама да свиква от сега нали!  Wink
Колко много сте изписали....Браво на вас! Само така!
Утре съм на преглед при докторката, при която ще се запиша по здравна каса. Стискайте палци всичко да мине нормално! Като се върна веднага ще докладвам!
За протокола: Аз съм на 28 години, женени сме от 5 години, а сме заедно вече почти 9 Simple Smile
Хайде стига толко за сега! Пак ще ви пиша!
Целувки на всички!   love001

# 65
  • София
3. Купих си бременен панталон (42лв) и бременни дънки (49лв), ама много готини- така им се радвам!

От къде?  Laughing

Днсе съм с бременното панталонче и се чувствам невероятно удобно  Stuck Out Tongue
Магазинчето се намира на Княз Борис I, но незнам как се казва ( от Витошка като трагнеш по Солунска, втората в дясно е княз Борис- няколко метра след това от ляво е магазинчето)

# 66
Здравейте мили мами!
Записах се във предната ви темичка за мамчета през март, днес бяхме на преглед и термина ми е на 09 март, ако може да ме включите във списъка  Simple Smile
Относно за ФМ днес питах моята лекарка и тя ми каза, че се правела в 18 седмица, а сега чета във форума, че е добре да се прави 3 пъти.....хммммм

# 67
Момичета тръгнах да търся курсове за бременни и ето какво видях на един от сайтовете:
''Извънредно!

Скъпи татковци,

Очаквайте на 22 септември за първи път - СЕМИНАР ЗА ТАТКОВЦИ - уникално събитие, в което едни от най-запалените бащи в България ще споделят опита, надеждите, страховете и истинската си любов. Ще получите изобилие от практична информация за успешно отглеждане на деца през всеки етап от тяхното развитие. Независимо дали сте настоящ или бъдещ родител, мъж или жена, ако искате да разберете по-добре ефективното бащинство, този семинар е за вас! Специален подарък за всеки участник в семинара - "Книга за татковци". Семинарът се организира от Semeistvo.bg и Marti-online.com. За повече информация и записвания: 0899902846 support@semeisvo.bg и 0888 467 767 info@marti-online.com

Много ще се радваме, ако успеете да дойдете и се видим!''
от сайта - www.roditeli.info
Има ли желаещи да отидем? Трябва само да се обадим да проверим къде ще се провежда. Сега ще им пиша на майла, че е още рано за телефона.  Sunglasses

# 68
Jeni защо ни е да ходим на семинар за татковци?
На 20 септември ще има в училището на 9 месеца лекция “Нормално физиологично раждане.” На Плиска в пицария "Мис Каприз".
Засега сме се разбрали аз и още една мацка от мартенките, айде присъединявайте се Simple Smile

# 69
  • София
ей супер и аз ще дойда ако не съм на работа по това време.От колко часа е?

# 70
да разкажете после за нас, провинциалистките, ей!  Laughing

# 71
Jeni защо ни е да ходим на семинар за татковци?
На 20 септември ще има в училището на 9 месеца лекция “Нормално физиологично раждане.” На Плиска в пицария "Мис Каприз".
Засега сме се разбрали аз и още една мацка от мартенките, айде присъединявайте се Simple Smile

Пише , че е и за жени  Laughing А тия 9 месеца как са могли да ги направят тези лекции в 9-9.30  Laughing И то чак на Плиска, поне някъде в центъра да беше  Grinning

# 72
  • София
уф , часът наистина е ранен,но пък мястото ми е идеално,а съм в Дружба и ми е близо.

# 73
  • Бургас
Добро утро,майчета!Как сте в това мрачно време?Поне в Бургас е такова.Днес нашия тати се освободи за 2 часа сутринта от работа и ходих на първите изследвания-кръв и урина и си мислех,че поне утре ще са готови,но ми казаха,че в петък в 2 часа ще бъдат готови.Забавянето е заради кръвните изследвания.А доктора ще ме чака тази седмица да му ги занеса,но няма да стане явно.Та исках да попитам при вас близо 3 дни ли чакахте за резултати.А,и сега ми дойде на акъла още едно въпросче:като давах направлението от гинеколога,за изследванията ми искаха 2 лева,а като питах него дали ще се плаща нещо,той ми каза,че е безплатно.Та вие плащахте ли нещо дори и с направление?Искам да подчертая,че не издребнявам за 2-та лева,любопитно ми е за какво ги плащам. Simple Smile

# 74
Наистина часа е безобразно ранен Crazy Обаче аз съм на 5-10 мин. от Плиска и затова мисля да ида. Айде всеки който е свободен да дойде, после ще пием кафенце след лекцията Simple Smile
Jeni ми то Плиска си е близо до центъра бре, айде идвай Simple Smile
angels ти ще дойдеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт