Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 188
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Благодаря на всички момичета,които ми отговориха толкова бързо на въпросите.
Що се отнася до главоболието,аз няколко пъти се оплаквах вече от тези болки,то си е чиста мигрена,от болка не можеш да си мръднеш погледа.Отвратително е,доста често ги имам.Дано не се повтарят често.
А като заговорихте за секса,мен ми се прави,но все ме е страх да не получа бъбречна криза след това /имам си проблемни бъбреци/.Правили сме,но не и често.Ей,да не си помислите,че говоря за някакъв груб секс...,говоря за "внимателен" такъв. Blush Simple Smile

# 91
  • София
2-3 лв. се взимат за самите консумативи-игли,спринцовки и т.н.Резултатите винаги са ми излизали същият ден.Даже ми се наложи да си правя кръвен тест за бременност точно в Бургас и пак излезе същият ден.
 За училището-мисля да дойда,освен ако не се падна на работа сутринта,ама ще пиша допълнително.
 За йогата- и на мен много ми се ходи,та кажете къде и кога ще ходите.Аз ще работя до другият петък и после излизам болничен до края.
 За главоболието - аз го имам почти  постоянно,важно е да си мерите кръвно,защото може да е от това.Ники,ти предишният път мери ли си редовно кръвното,питам заради инфарктите,които си имала по плацентата?

За секса - ние сме правили само 1-2 пъти,защото ни е страх.Желание иначе изобщо не липсва,но както казва Диди - добре че са еротичните сънища. Laughing

# 92
Няма нищо лошо в секса, стига да няма проблеми и да се действа внимателно

# 93
  • Пловдив
Ама татковците са си "плюли в устите", нали  Laughing И при нас е рядко срещано явление, заради страха да не стане нещо... Rolling Eyes

# 94
СЕКС Simple Smile Боомеранг, и моето мъжле все с притеснение и плахост подхожда, но след 2-та минута вече е по-навит и от мен (така му действам ;0 - ама да видим докога Joy). и така - внимателноооо, бавничко, смешна работа Simple Smile Simple Smile ама хубава.
КикиНики, главоболието не ме е пускало ooooh! А в началото на втория месец беше толкова силно, че в Инфекциозна искаха да лягам с диагноза менингит.........(думи нямам - за какво ми трябваше да им казвам, че съм го карала преди 8 години - не че останах, де Wink) Но наистина е доста неприятно и сковаващо на моменти.
Някой пита за йога - аз искам!111 И на водна гимнастика искам - само трябва да ми остане време Simple Smile има ли вече организирали се спортни мами?
Момичета, днес сум на ФМ -  стискайте ми палци - цяла нощ не спах, дано , дано да е ок:) черчейчето ми Heart Eyes После ще се отчета!!
Моля ви, кажете ми какво ядете, вече бях споделяла - страхувам се, че не ям достатъчно и разнообразно, майка ми само ме критикува - не си падам по месото, мноого рядко хапвам рибка Embarassed дай ми плодове, бисквити, кисело мляко, зеленчуци и картооофи  Sunglasses Грам фантазия нямам Wink
Усмивки на всички и много хубав ден!

# 95
За моя мъж съм почти сигурна, че бременее заедно с мен. Онзи ден тръгна в 11 вечерта да търси да си купи руска салата. Секс не му се прави, спи му се.
Само ми е чудно, аз по някое време моя корем ще го родя, ами неговия какво ще го правим?  newsm78
Послепис: На моя мъж доктора само веднъж му чу гласа, въпреки че винаги идва с мен. Последния път Док пита: "Секс правите ли?" и моя мъж пропищява от вратата: "Ама как ще правим, нали забранихте?". Но и аз го отразях, викам му: "Докторът мен пита, аз може и да правя!" Смях в залата ...

# 96
И аз имам ужасно главоболие, но при мен е от ниско кръвно - поддържам го 90 на 60. А най - лошото е, че с напредването на бременността ще пада още. Накрая ще остана без кръвно налягане  Laughing

# 97
[Но и аз го отразях, викам му: "Докторът мен пита, аз може и да правя!"

Joy Joy Joy

# 98
Благодаря ането Малко по-добре се чувствам като знам, че не само на мен ми се случват тия неприятни неща!
А за секса - допреди 2 седмици - преди началото на тези проблеми, правехме секс, но внимателно... Сега вече - пълна забрана! Не можем и да си помисли дори  Sad

# 99
правим си секс както преди, без притеснения и страх, всеки ден (когато сме заедно) и даже мога да кажа, че при мен оргазмите станаха по-продължителни и по-наситени/силни. приятелят ми също се кефи повече от преди, най-вече на големите ми гърди  Blush. и без това почвам да се притеснявам как Ще изглеждам като напълнея, така че усещането, че съм все още много привлекателна за него ми действа много положително.
а за яденето- внимавам само да не е много мазно и избягвам- не винаги успешно- сладкории, иначе ям всичко. напоследък не ми се яде много месо, така че си набавям протеините от млечни продукти.
аз смятам да ходя на плуване или водна гимнастика, на йога ако ми остане време. момичета, само малко ми е тъжно, че не мога да се присъединя към вашите (бъдещи) спортни групи, сигурна съм, че Ще е много весело.

# 100
Много ме забавлявате с тоз секс:)) Моят мъж ме намира за особено привлекателна,когато съм бременна:))) Миналият път се пазихме много, да не вземе да стане нещо... И какво като се пазехме. Според мен,когато има желание и няма противопоказания, секса може и да е полезен. За добро настроение;))
 Аз утре съм на ФМ и цяла нощ сънувам глупости. Егати шантавите сънища- предпочитам да бяха еротични:))
 Зори,по принцип съм с ниско кръвно и през миналата бременност не ми е било високо. Миналата седмица го мерих и беше 100/60.
 Часът ми при Власова е за 28.09 от 9,20 сутринта. Тогава ме е записала зълвата/ тя там работи/. Ще трябва да обявя деня за неработен, понеже по принцип петък работя сутрин,ама... Доколкото знам, тази д-рка е доста възрастна. Какво мислите по въпроса, в час ли е с нещата?
 На йога мисля да ходя октомври-ноември. Може да се съберем желаещите и да ходим дружно. В онзи център за бъдещи родители в Лозенец, някой беше пуснал линка преди време. Някой знае ли друго място?
  Hug Hug Hug

# 101
по въпроса за кръвното - моето е 80/50

секс - не правим  Embarassed

# 102
искам само да ви споделя, че в тази тема се чувствам много приятно!!!  Hug Hug Hug
някой спомена руска салата тук- отивам да си купя  Embarassed Embarassed

# 103
Моето е 70/50; 60/40 - по-ниско от тревата Wink Но винаги съм била с нисичко и по-лесно понасям страничните ефекти
Междудругото!!! - Виждам, (а малко завиждам), че февруарските мами са си правили срещички извън виртуалното пространство Simple Smile
Какво мислите по въпроса? Някой хубав септемврийски, октомврийски ден да си мерим коремите в някое заведение  Joy?
Отивам да се къпя и от там на ФМ   Praynig
Искам да изкажа специални благодарности на angels_zg за постоянните отговори и разяснения, които ми дава тук, и в други под-форуми! Да ти имам търпението Simple Smile Много мерси, наистина!

# 104
  • Пловдив
Polina13, KikiNiki - само хубави новини от ФМ!  Peace
Моето кръвно е странна птица - обикновено е ниско /меря с елестронно апаратче за китка/, но сега разбрах какво значи така да се ядосаш, че да ти се вдигне кръвното  #2gunfire Честичко ми се случва напоследък...Дано да отмине скоро!   Crazy
Славундер, моя мъж и той така си задава въпроса какво ще прави с неговото коремче  Joy
Мен още много ме тормози гаденето и връщането на храна обратно...Споделете до кога продължи при вас. Знам, че е много индивидуално но... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт