Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 187
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Да се включа и аз накрая, само ви чета и не успявам да пиша. Моят термин е на 23ти март.
Още ми е притеснено заради последната неуспешна бременност и само изчаквам да мина 21 седмица и малко да мирна, че доста песимистични настроения ми идват понякога  Thinking
Иначе направо ви завиждам за предстоящите не виртуални срещи  Hug Де да можех и аз да се включа...

# 106
Интересно ,

като чета на всички Ви се прави секс - а аз нямам никакво желание Sad
Работя до късно и после толкова ми се спи, че не мога да мисля за нищо.
А на мъжа му се иска както преди newsm78 - той казва, че ще имаме момче, затова не ми се прави секс? Аз не съм чувала за такова поверие  hahaha но ще видим.

# 107
  • Пловдив
Това и аз не го бях чувала Wink

# 108
  • София
Поли  Hug,пожелавам на теб и Ники много хубави новини на ФМ! Grinning
 За яденето - аз месо не обичам и не ям,риба  един път в годината я  ям, я не.Но пък плодове много ям.
 Аз пък с кръвното съм средна хубост.Сега ми е 120/80 и пия по малко лекарства за него,защото миналият път дигах до 135/90 . А по принцип винаги съм била с 60/90.Веднъж ходих да дарявам кръв и не ми разрешиха,заради ниското кръвно.

# 109
  • София, Борово

Часът ми при Власова е за 28.09 от 9,20 сутринта. Тогава ме е записала зълвата/ тя там работи/. Ще трябва да обявя деня за неработен, понеже по принцип петък работя сутрин,ама... Доколкото знам, тази д-рка е доста възрастна. Какво мислите по въпроса, в час ли е с нещата?

Aз съм посещавала д-р. Власова преди 2-3 години и като цяло е много мила лекарка.
Относно кръвното предни да забременея бях с 80/40 или 90/50. Пулс 65.
С бременността ми се нормализира и пулса ми е 80-90.
Относно йогата, аз също с удоволствие бих искала да ходя.

# 110
Какъв ти секс, нищо не може да се сравни с едно хубаво наспиване и четири препечени филийки на закуска.  Twisted Evil Laughing И аз съм май момчешката по тоя линия.

# 111
angels_zg, 120/80 е ПЕРФЕКТНОТО кръвно, направо по учебник.
Ставаш за космонавт  Wink
Но ако по принцип ти е ниско, това не е на добре

# 112
Да ви се оплача-съседа ни отгоре прави някакъв ремонт и от сътринта не е спрял да чука,да блъска и да пуска някакви машини #2gunfireКъм 13.00ч. спря и аз реших да легна,точно се унасях и пак започна да бръмчи точно над главата ми.На нищо не прилича това,много съм ядосана #Cussing out
  Късмет на Поли и само хубави новинки да ни донесе!

# 113
Meghan, welcome!

KikiNiki и Poli13 успех с ФМ, спешно се нуждаем от поне 1 пишка, за да махна въпросителната  Laughing

# 114
iliqna22, таксата от 2 лв. е за консумативи. но не във всички лаборатории искат. а за резултатите моите изследвания станаха за 5 дни, така че пак си зависи от лабораторията.

за кръвното миналия път много ми падаше, на няколко пъти даже стигаше до 60/2Crazy и разни такива, веднъж пък долната граница изобщо не можеше да се засече, ама този път нямам такива случки.  Grinning иначе за ниско кръвно помагало да се пият повече течности и за предпочитане солени, например айрян със сол.

за сеха правим си нормално, с тази разлика, че мъжа ми периодично се осведомява добре ли съм, дали не ме боли нещо, дали не си притискам корема и т.н. Simple Smile

на лекциите за бременни много ми се ходи, но няма на кого да оставя Мила, а ако я взема с мен като нищо ще им проведе тя лекцията както обича да обсебва вниманието на всички и ще стане страшно... Confused Crazy

KikiNiki и Polina13, късмет и само хубави новини от ФМ! Peace

# 115
  • София, Борово
Polina13, KikiNiki, успех с ФМ  bouquet

# 116
момичета,помощ!От снощи съм дежурна в тоалетната и на разходка не отивам,че пак на пребежки до вкъщи.Имам разтройство от 2-3 часа посред нощ и не ме оставя кажете кое е безвредно ,че да взема да пия Praynig

# 117
момичета,помощ!От снощи съм дежурна в тоалетната и на разходка не отивам,че пак на пребежки до вкъщи.Имам разтройство от 2-3 часа посред нощ и не ме оставя кажете кое е безвредно ,че да взема да пия Praynig
По- безвредно от препечени филиики не знам Wink

# 118
  • Бургас
Polina13 и KikiNiki,аз също пожелавам успех на ФМ.
Janett,аз също цяло лято търпя ремонти-отляво,отдясно,не знам си от къде още.И аз като теб се мъча да си почина на обед,да поспя,но... ,уви,без резултат.В такива изнервящи ме моменти понякога ми иде да си събера багажчето и да отида да живея в гората за известно време.Не ме мислете за нено /ненормална/,но и аз имам нужда от спокойствие. Simple Smile

# 119
[По- безвредно от препечени филиики не знам Wink
подкрепям! без нищо на тях!!!!!
може и детски сухарчета. варени картофи, но без нищо- нито сол, нито масло.

Общи условия

Активация на акаунт