МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 315
  • 335
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,момичета!Тук съм вече...сменихме оператора както ви бях писала.Дано вече няма проблеми с връзката.Да знаете колко ми липсвахте.Виждам ,че има нови мами...Добре сте дошли,милички! Hug Hug Hug На всички празнували,които съм пропусмала,да са здрави,обичани и много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquetНе знам кога ще смогна да ви прочета,но ще се опитам ...и децата искат да си видят пощи,форуми...знаете как е когато си бил няколко дена без НЕТ...А като залегнат и над Скайпа довечера... ooooh!
Обичам ви много! Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesДо утре сутринта ,когато е моето време на компютъра...оставям Давид в Училище и сядам да пия кафе с вас! Hug Hug Hug

# 226
Честит Рожден Ден на Михаела!
Ивче,много да те радва и да те слушка порасналата принцеса!

Честит Рожден Ден,Наслуки!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 15:12 от gaby_s

# 227
Честит Рожден ден на Михаела!!! Весел празник Ива!
Честит Рожден ден Наслуки!!!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Здравей Габи!!!
Цитат
знаете как е когато си бил няколко дена без НЕТ.
Абсолютно си права.Аз направо се чудя какво съм правила миналата година ,преди да си пуснем НЕТ newsm78
Албена,това за което пишеш е просто възмутително.(меко казано) Започвам да се чудя newsm78,има ли нещо което да наред в тази държава? Има ли закон ,който да е написан в полза на обикновенния гражданин, в НЕГОВА полза?????А сега вижте ги- започнали да печелят и от децата ни. spam2
Цоци, хайде от мен да мине ,почерпката ще я упростя ,но колата -трябва да я видим!!!!!
Цитат
се моля Бог да ни благослови още дълги години поне 15х15 да сме давмата с Лъчо и все така да се обичаме!

Дай Боже!
Цитат
Цитат
Та...момичета...днес си записах час и за прическа за неделя.
newsm10Полага ти се.

Мовичета, после ще продължа Отиваме да махаме на Венко конците.У-х ужасна гледка.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 20:06 от mama3

# 228
Момичета, научих нещо, което много ме ядоса и възмути. Детските градини (в София, за другите градове не знам) били задължени да купуват хранителните продукти от точно определени снабдители, избрани не знам точно как. За да има контрол на качеството (а дали?). Обаче никой не контролира цените и въпросните фирми си слагат надценки каквито си искат  #Cussing out  За сметка на количеството храна за децата ни. Кой ли има изгода от това? Поредния пример, че в тая държава някои хора си правят каквото си искат за сметка на други.

Още преди няколко месеца, когато се разправях с детската кухня, за това че имам право на намаление, си говорихме с жените, които записваха за кухня. Та те ми казаха, че цените на доставчика на продуктите не само, че не са с намаление, но са и по-високи от тези в магазина. И ми даде пример цената на филето от акула - в магазина с лев два по-евтино. А кой осъществява контрол - никой. На конкурса за обществена поръчка цените едни, а после - други. Някой си взема поредната комисионна и не му пука. И никой не се и обажда да се оплаче, да не би да изгуби 200 лв заплата.  ooooh!

# 229
  • Пловдив
Здравейте мамички,

Партито мина супер - много весело беше http://picasaweb.google.com/rkaynarova/RojdenDenELI2007/photo#5113704842220545378
имахме мноооооооооооого гости.
Ето снимка на рожденничката http://picasaweb.google.com/rkaynarova/RojdenDenELI2007/photo#5113704910940022146
а тук с мама и тати http://picasaweb.google.com/rkaynarova/RojdenDenELI2007/photo#5113704876580283762
А тук сме с каишката http://picasaweb.google.com/rkaynarova/RojdenDenELI2007/photo#5113703489305846946
Синът ми по повод на тази снимка изкоментира, че две звезди една до друга се засенчвали, но ние решихме, че заедно ще светим по-силно!

Да са живи здрави рожденниците днес!   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

От днес уж сме на диета с мъжа ми. Да ви кажа още след 1-вото ядене реших, че за 5 кг в повече не си струва диетата. Но реших, че е предизвикателство. Да видим докога ще мисля така!
А това наистина е пълна къща http://dalliya.narod.ru/3.html
Прегръдки и целувки за всички!

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 14:56 от радеток

# 230
# 231
Здравейте, аз нещо пак взех да липсвам, ама пусти ученически неволи Rolling Eyes
Мати тъкмо взе да свиква с детското училище и ни сполетяха ... сополи Close. Вече се оправя, обаче ги прихвана Криси. Даже кара по-тежко от Мати. Днес ще ги водя при педиатърката.
Наталия, Мамо Цоцоланке, много съжалявам обаче няма да има ходене до Благоевград, не и с мен Embarassed Понеже свекърите не са идвали отдавна да видят децата и мъжът ми ги покани за след 2-3 седмици, а пък свекървата като скокна: сега да бъдело, щото имала много почивни дни на куп (тя е мед. сестра и дава дежурства по график), та през уикенда ще имаме гости Twisted Evil
Перката, добре си се завърнала. Обаче нещо не си много словоохотлива Laughing, липсваше ми.
Радеток, рожденничката ти е супер, а двете звезди наистина светят заедно страхотно Heart Eyes
Цоци, чакам те с новото возило в София, а пък почерпката ще е от мен bowuu.

Честит Рожден Ден, Наслуки!  bouquet Трийсетте години са прекрасна възраст. Тепърва ще усетиш прелестта й spoko
Честит Рожден Ден на Михаела! Да е здрава и много весела малката принцеса на Ива! newsm67

албена, за съжаление тези неща са част от реалността. Моя братовчедка беше започнала работа като домакинка в една детска градина. Като разбра какви мошеничества стават там при изписването на продуктите и напусна след един месец, защото не можа да понесе, че ще участва в крадене на продукти, които са за децата, а пък всъщност ги прибира главната готвачка Sick Естествено и тя трябваше да взема своята част, но не искаше.
Стела Мария, къде си? Чакам с нетърпение от теб отзиви за Американския колеж, че нали и на нас ни предстоят изпити тази година Crazy Искрено се надявам, че всичко при теб е добре, расте ли коремчето?

Диетуващите, вече съм решила да намеря време да изчета темата ви, щото и аз я имам тази книга с диетата на Пиер Дюкан, ама така и нищо не предприех Embarassed
До скоро

# 232
  • София
Здравейте !
И аз намирам рядко време за писане.

Мама 3 рибено масло  давах 2 по 1 перличка. Нямаше промяна в апетита и теглото, но по-малко боледуваха.

Албена, за съжаление по този начин стоят нещата навсякъде където има столове: болници, училища, предприятия, учреждения. Сделките се сключват на много високо ниво, понякога дори на министерско. Така че трудно може да се оплачеш. Оплакването отива при тези които са направили далаверата и не може да очакваш да променят нещата.

Наде, какво ти казаха в детската кухня за намалението на таксите? Директорката на нашата градина каза че трябва да се консултира с кмета по този въпрос, защото до сега нямало такова намаление. Аз им занесох препечатка на наредбата и те останаха крайно изненадани!

Раде, много хубав празник! Да ти е живо и здраво порасналото момиче!

# 233
ТОВА СМЕ НИТОВА СМЕ НИЕ

100_0665.JPG
100_0667.JPG
100_0729.JPG

100_0730.JPG
100_0750.JPG
100_0753.JPG

Е

# 234
Ха това трябваше да са снимките ни LaughingПърви опит неуспешен. Пак ще пробвам този път като се прибере Киро

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 12:59 от jein77

# 235
 ЧЕСТИТО на празнуващите каквато и да ви е радостта  baloni  bigdance2 newsm51

# 236
Аз пък съм разочарована като цяло от всичко което касае детска кухня в София. До колкото разбрах има разделение на възрастите на детските кухни в някои градове което е чудесно. След цялата главоблъсканица на която се бях подложила над въпраса да ли да пусна фъстъците на ясла или да си ги гледам реших да ги пусна. Не се разочаровах от бумащината която се искаше не и от това че директорката точно на приемните срокове все беше в отпуск.. разочаровах се от това че никой не е предвидил че едногодишните не могат да ядът това което примерно 5 годишните. И така след като им бяха дали зелен фасул с наденица падна такова дрискане че вече седмица. Кой знае каква е тая наденица и дали това е най-полезната за едно дете храна #2gunfire Най-гадното е че ги оставям и дори като говоря с лелките да им дават филия ако трябва но не и това те казват добре и си правят каквото си знаят

# 237
И от мен честит празник на рожденниците! Да сте живи и здрави!  bouquet

# 238
 smile3534Пак съм тук!
Махнахме конците,но ходенето по- мъките продължава....рехабилитация,раздрижване,и после пак операция....
Но тази вечер черпи-измайсторил три страхотни пици(и свеки е у нас за вечеря).

Раде, страхотен купон!!!!Ама и тричките ти са страхотни...По- красива Коледа, не бях виждала.
Вълшебна, благодаря  bouquet
Джейн, не се отказвай.Чакам снимчиците.
Галче ,честити ти гости smile3503
Цитат
и ни сполетяха ... сополи
Е, това бързо ще мине.Дано се разминете само с това Praynig
Перке,  Joyот този род и напред и назад са просто велики hahaha
Прегръщам ви.Отивам ,че прекалих и гостенката......

# 239
ето мееее....много ме е срам...ама чета и не пиша...време няма...то ясно че се оправдавам, ама простете ми! Embarassed
Добре дошли на новите мами!!! Hug
Честит празник на всички празнуващи тези дни!  bouquet
Честито ново Еспейс-си на Цоци!  bouquet
Мами3, добре че си ти да обръщаш вничмание на всяко по отделно - срашна си! Heart Eyes
Дидуш, ох...златоперке - радвам се че си вече тук!!! Много ми е криво още че не се видяхме... аманадявам се скоро да оправим нещата и да се реваншираме!!! Hug
Цветаааааа - още чакаме разкази и снимки...рлодължаваме да чакаме, дано се смилиш Joy
Сега да се похваля
сдобихме се с "мини печатница"
цифрова машина!!!печата плакати, флаери, брошури, банери и каквото ви дойде на ума Mr. Greenмного съм щастлива , нищо че инвистицията е УЖАСНО голяма и ще си съдерем....за да я изплатим. Важното е че продължаваме напред!!! Peace
Отделно изпробвамнова технология за печат на чаши и може и това да вкарам като акцент в предстоящата рекламна кампания!!!
Целувки, прегръдки и цялата ни любов ви изпращам Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт