38 - Арабски дни и нощи с български привкус !

• 25 542
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
лек и успешен ден на вси4ки

# 211
  • O.A.E./ Пазарджик

Милена, добре, че е кърменето и безсънието, че колкото ям ще съм 150 кила. и все са на най-гадните и трудни за сваляне места Mr. Green знам, че ако спра тестените и сладките ще ги сваля за 0 време, ама пусто.... да захраня малката и да почне да яде по-рядко и ще тръгна на фитнес поне 2 пъти в седмицата, че съм като желе Sick  мечти Joy

за благотворителната кампания най ме кефи рекламата по телевизията. как им действат на психиката на богатите. обувки на дизайнер- 2000дхс или чанта 5000дхс . с толкова могат да се купи еди какво си за децата в някоя бедна държава  Laughing

Свеар, дано се включиш скоро с добри новини Praynig

Пепи, щях да те забравя. зло да те забрави  Simple Smile
явно добре сте си изкарали на сватбата. как е Цвети?

лек и положителен ден от мен   bouquet

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 17:46 от mariabutti

# 212
  • по пътеката
миме, верно си прили4ат, ама о4ите на малката са по издължени, малко промяна, какво, да са здрави!

# 213
  • In a surreal moment!
Здравейте - нещо съм простинала и ме цепи канчето , иначе апетит не губя - мерси  , не се тревожете !  Laughing Цвети уж е добре , чакаме срядата пък как , кое и защо - тогава ще се разбере . Тарикмам- попитаме , но нямах време да отговоря - не не ми е дъщеря , дете е на моя починала приятелка .  Голяма обърквация при нас с тия стачки - кой стачкува кой не , тъкмо събрахме децата със зор и сега пак ще се пръснат ей.....някой работи се правят без мозък - ама и това ще мине и замине както много други работи ... Лек ден , останете си със здраве !

# 214
  • Монреал
Здравейте момичета!
Много ме мързи напоследък да пиша.
Дани, извинявай че не съм ти писала - нямам извинение  Embarassed Rolling Eyes пусти мързел и това си е!
Пепи, исках само да ти кажа, че се радвам че все още има хора като теб -  Hug
Мария, Милена - стига сте се оплаквали с вашите мизерни килограмчета - я елате тука да видите що се вика килограмища!  Tired Хем гледам да се ограничавам, ама нали уж заради кърменето не може хептен на диета - няма оправия!
Айде, в чест на не-диетуващите и не-постуващите:

# 215
Пепи видях ви снимките  Hug Как си прекарахте?Стана ли питката Wink
Мария дори безсънието и убииственото цедене, не мож ми отне удоволствието от стабилната ве4еря и няколко опаковки Галакси,които съм си скрила на наи-горния рафт LaughingАз още си пазя онази диета и на нея раз4итам Grinning
И аз се радвам на рекламите.Ако някоя високопоставена особа,се наеме с такава кампания в Бг,хората може и да се бръкнат и да се пооправи  малко положението за де4ицата поне Cry Турся добър шива4,да ушия на Дима джалабия.Мубарак поръ4ал в Абу Даби, но ве4е месец,не са готови.И плат освен сук,от къде да купя newsm78

Тарик мам ,как да не се оплаквам,22 кг съм плщс,колената взеха да ме болят Embarassed
И аз днес не станах от леглото.Вси4ко ме боли,тресе ме и ми се спи.Лошото е,4е освен панадол друго не знам какво да пия newsm78
Днес ни изпратиха папката в която слагат рисунките и упражненията на Дима от градината.Големи творби творило детенцето и утре ще ги лепим на хладилника.Има и програмата за цялата седмица,запо4ват изу4аването на буквите,4астите от тялото ,хигиена,ли4на и в къщи и др.Интересно е,молят за съдеиствоето на родителите,та от утре ве4ер и аз с нея да зубрим алиф,ба ,та Laughing сериозно се замислям да по4на арабски курс,ако трябва и ве4ерен или през по4ивните дни,няма да стане така,при всяка бележка от градината ,да търся превода4и Tired Tired

Днес Халед ме изненада.Сами4ък направи пи пи в тоалетната Grinning похвалих го и сега ве4е няколко пъти сам се обслужва. Heart Eyes

Лека и спокоина   bouquet

Лека и спокоина от мен Hug

# 216
ПЕПИ мерси супер стана
МАРИЯ моите и 3те си прили4аха като малки,колкото пове4е растът толкова пове4е ще се вижда разликата м/у тях,да са ти живи и здрави
МИЛЕНКА браво на вас,ние ве4е отдавна и се мием сами след това

# 217
Привет момичета !
Днес цял ден не мога да вляза при вас . Не мога да се разправям с тази безжична линия .
Както и да е де оправи ми го мъж ми , при него всичко проработва .
Аз вече съм по добре , но вчера ядох люто и щях да умра от коремни болки .
Дтти , не ти отговорих , защото това беше причината за което се извинявам .
Пепинка , много сте ми лъчезарни !
Дано и вие скоро ни зарадвате с новина , като на приятелката ти ! Praynig
Миме , Миленка и Тони , не ми се оплаквайте за килограми , че не е за обясняване , колко съм трагедия аз !
Тони , по-късно ще ти драсна някой ред на лични !
Мърси , къде се спотайваш ?
Аз вече съм значително по-добре , но за това пък Самира ми се разболя и е с температура от вчера .
Днес даже и на детска градина не я пуснах , а ако и нощес продължава с температурата и утре ще си я държа в къщи .
Миленка , браво на децата ти много са ни умнички всичките дечица тук !
Оставям ви за момент , след малко съм на линия отново .

# 218
Миле, честита 2 месечинка!
Миме, и двамата са големи сладурковци!
Пепи, много хубави снимки! И вие ли стачкувате? Аз съм за учителската стачка.
И тук всички деца са със сополи и кашлица. Заради времето е - имаше резки смени в температурата.
Моя мъж, горкичкия ,много зле  Sad. Няколко дена бяхме само на смс -и и аз се чудех защо не ни звъни ,а той милия получил ужасно възпаление на синусите от болен зъб Shocked, не можел да говори, целия подут, направо кошмар! И чак днес като се пооправил ми каза какво е станало  Cry - не искал да се притеснявам! Направо се побърках! Слава Богу, че сега е по-добре, но пак ми е мъчно и притеснено..
Лека нощ на всички!

# 219
Весси , радвам се че половинката ти е по-добре .
Дано скоро се оправи напълно !
Аз утре съм на зъболекар и ме е страх не е истина .
Но за този час чакам вече 2 месеца , нали не е на частно нямало по скорошен час .
Пък и нали съм бременна та и заради това се заядоха , защото има нужда от упойка за да ме работят .

# 220
ДАНИ дано ти го оправят на мен ми отказаха когато бях бременна,само го отори колкото можа по4исти и го затвори и така докато родих
и за интернета,ние сме с жица/през телефона/и пак имаме проблеми #2gunfire,така 4е не се ядосвай
ПЕПИ къде си newsm78

# 221
Дтти , мен ме връщаха вече веднъж преди 2 месеца , каза , че докато не минат три месеца не можели да ме пипат .
Така , че и утре ако ми откажат може и да подам жалба срещу тях .
Още повече , че и гинеколога ми ми каза , че няма нищо опасно да ми работят по устата след третия месец .
Само ме предупреди да не се облъчвам , ако се наложи снимка .
А за телефона като съм със жицата направо нямам никакви грижи , но с тия устройства без жици направо се побърквам .
А на мъж ми само такива екстри му дай да купува .
Отивам да лягам , виждам няма никой  с който до си пиша .
Лека на всички ви и сладки сънища !  bouquet

# 222
  • In a surreal moment!
Добър ви ден ! Къде сте ? Аз покръстосвах улиците на ранина - едни стачкуват , други не - един час карах в детската градинка , един в училище и се прибрах . Продължавам в къщи с бумагите - толкова много има да се пише ... уф...няма как мене чака . Болестите май не знаят какво е континент -да си изберат един и там да си стоят - кихам , покашлям и се сополивя , като ви чета май всинца сме така! Лек ден на всички - хващам се в работа - чао-бао!

# 223
Пепи, така си се законспирирала  Wink не може да те познае човек. Времето е болнаво с тези температурни разлики, няма как да е.

На момичетата от София, които четат да препоръчам една интересна изложба със снимки на френския фотограф Ян Артюс Бертран
http://www.yannarthusbertrand.com/
на моста на влюбените зад НДК, аз още не съм ходила, поради липса на време, но ще гледам да не я пропусна.

Миме, видях снимките като близнаци са Нур И Зайед  Grinning

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 16:49 от AniSim

# 224
Привет и от мен на бързо .
Сутринта ми сложиха в ред зъба , но има още бая работа по устата ми да се върши .
Аз пак съм проблемна , сега пък пръста на ръката ми се е надул и от снощи си правя бани със смрадлика , и локум съм му сложила .
А след малко мъж ми и лекарство ще ходи да ми вземе , дано ми мине скоро , че аман от болежки .
Аз днес си имам мъж в къщи , че нали е все на работа .
За съжаление заради Рамадана , не можем да се наслаждаваме много на почивния ден , но здраве да е .
Лек ден на всички  и бързо до се оправят всички който са болни .

Общи условия

Активация на акаунт