38 - Арабски дни и нощи с български привкус !

• 25 538
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, мамита.  newsm51
Не съм ви писала отдавна, може и да сте ме забравили. Виждам, че имаме нови попълнения.  smile3525 - добре дошли на новите майчета.
На всички малки красиви дечица на най-хубавите и весели мамита - целувки.   love001
На постещите мамита - лек Рамадан.  newsm10

# 226
  • по пътеката
привет,арабски и приятели! мене си ме мързи, хапвам като за последно, какво ти постене, аз така не съм бухала и при мама! а новият ми матрак,дето ми го купи свекито, докато бях в бг, не знам ,ама все ме вика да си полегна, страхотно спя и не отлепям!излизаме, тука захлядня, дъжд ни пръска, ветъро ни духа,ама ние си ходим до сука всеки ден, да свиква линда!другата седмица, живот  и здраве на градинка с песен или рев! взехме си снимките за досието, актовете за раждане и имунизационния паспорт и остана да попълнем формулярите! дано да свикне,4е и аз да по4на спорт без да мисля на кого да я оставя!дай, боже денят х да е от 1 окт.
пепи, да те похваля, мног си ми изтупана на сватбата, кефиш! мъжо да го поздравиш от моя, 4е са си другар4ета!
болните, оправихте ли се? миленке даваш ли подсилителят?
деске, как са каките? моите големи по4наха, но май даскалите нали ста4куват и децата кеф свободни!
дано да им е успешна година, на баткото ми е последна от редовното обу4ение и го 4ака абитуриенска! бог да ми ги пази!
дани ,а как е гърбът ти? ти нещо правиш с тези болежки, възпаление ли е или си се порязала и замърсила? моят мъж по рамадан изобщо не го виждам, така, 4е това ми е и повод да не долюбвам този месец! в4ера дойде да хапне  и замина , върна се в 2.00 как ба4кат не знам баш  по кафенетата свършват работата на цял тунис!

# 227
Добре заварила Амал , не сме те забравили как мислиш ти ! Hug
Чакаме по честичко да се разписваш при нас . Flutter
Мърси , гърба ми е почти 100 % оправен е болежките от бременността си ги имам , но нищо сериозно вече . А пръста ми май бере почти до нокътя , нямам никаква рана просто така си се възпали , надул се е и ме боли .
На Линда , успех и дано и хареса в детската градина !
Аз от утре я пускам моята калпазанка , но за всеки случай ще и сложа и един кат дрехи и едни обувки за смяна при необходимост .
Пепи , нищо не каза за погачата ! Стана ли ?
Аз също като теб когато искам да стане нещо по така за да се представя добре се провалям .
Явно при повечето от нас така се получава .
Има и друго , че когато съм ядосана също не мога да направя нищо каквото и да тръгна да правя не става .

# 228
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте!
малката от 2 дни все иска на ръце Mr. Green иначе се засинява от рев. лиглето на мама Heart Eyes добре, че сме повече хора.
Дани, и аз бях същата. малко се порежа -възпаление- трудно ми минава. хрема влачих месец и половина ooooh! така сме. деца едно след друго, все неотпочинали , все недоспали...женска му работа.
Милена, браво на малкия мъж   bouquet
Весе,  Praynig да се оправя мъжа ти. почна ли училище?
Пепи, какви са тия "системи" - половината да стачкуват, другата- не newsm78
Амал, пиши по-често Peace
отивам да храня малката  Laughing

# 229
ПЕПИ 4естит нов имидж много е готин
АМАЛ къде ми е писмото Thinking Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
МАРСИ те по4наха ,ама още не сериозно,днес дадоха на голямата постоянната програма,сами още са с хвър4ащта ,ина4е новата по ахглийски на муфи е супер на няколко пъти правиха контролни

# 230
  • In a surreal moment!
Здравейте момичета ! Нов имидж за стария вълк - за повечето не е тайна , че стария си беше измишльотинка - омръзна ми ! Слагам "ново " начало - опа....
Изкарах два часа в детската градинка . Ритахме топка , викахме - опа , шут и гол . Дращихме с цветни моливчета , мачкахме пластелин - толкова си могат дечицата . И това е нещо като за начало . Важното е , че не реваха от мен .
Дани - аз не смея да казвам , че да не стане беля - погачи си меся през ден - като хляб , но домашен - купешкия е скъп и отвратен . Като нямам време да пусна машинката си купуваме , но моя си е най-вкусен !  Laughing
Мария - така сме - едни стачкуват и ще си загубят дневния надник , а други схванахме , че всичко е интриги на синдикалните лидери и си караме работата , доколкото можем . Този филм съм го гледала вече няколко пъти , стрелян заек съм - подобни номера не ми минават
Лек ден на всички ! Отивам да шетам , но ще се навъртам .... Wink

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 12:35 от Другарче

# 231
Добро утро !
Момичета никакви не пишете !
Защо така  newsm78 ?
Надявам се не сте болни всички !

Другарче , при нас хляба е още по зле , или е твърд като камък или е като кифла . Единствено франзела като си купя ям с удоволствие .
Но ние хляб консумираме малко само по време на Рамадан , го ядем по често но това защото и мъж ми се храни в къщи .

# 232
Марси ще приготвям ядките с медта Това колко гъсто трябва да е?Купих орехи и бадеми на прах,орехите ще меля.А лимон малко дали да не сложа?Къде се съхранява после newsm78
Ина4е давам и ескимото и едни витамини+минерали,дано имат ефект Praynig
Дима сега е с разтройство и ще пропусне градината ConfusedНяма да ви споменавам,4е ве4е ми писна с тези болести.Аз ли някъде греша или тук е пълно с вируси Tired

Пепи от кога съм се навила и аз за машинка,но колкото пъти отида да си я купя,няма модела които искам.Ина4е и аз съм любителка на вси4ко тестено Laughing Пък после г..а ми 2 декара Embarassed
Радвам се,4е в работата вси4ко е наред.И в крайна сметка ще увели4ат ли у4ителските заплати newsm78
ДАни как си?Знам,4е ако нещо "бере" се слага домат със захар Simple Smile разсипа се и ти тези дни,еи Hug
Амал не сме те забравили,помним като слоновете Wink
Ани посети ли изложбата?Аз така да си ме4тая за едно кино,но в близката година,едва ли ще ме огрее,поне докато не порасне Хая
Веси взели гледа4ка?Малкият как ли ще я възприеме? Grinning
Мария,малката оперна певица от сега проявява характер. LaughingДобре пла4е,не можеш да се опла4еш Mr. Green Wink да е жива и здрава майка ти  bouquet

# 233
Ох Миленче още не съм ходила...цял ден на работа, после вечер ходя на антицелулитни процедури, че не мога да се гледам вече  Embarassed и то се стъмнило...ще гледам да мина през уикенда  Peace Вие се оплаквате от излишни килца, ама целулитеца е същата напаст, особено като идва от задържане на течности.

Какво става с тези дечица само болести  Sad, явно климата си казва думата, а и в градините и детските кътове ако имат контакт с болни деца прихващат вируси...

Пепи, какво става с Цветито, ще и разбиват ли камъка?

# 234
  • по пътеката
миленке, да не забравиш масло краве! даваш или мажешна филийка! деске какво е станало? как сте вие, захладня ли при вас, по4нахме да слагаме ве4ер дълги ръкави и панталони!как е диана? миме, защо пла4е така, характер или разглезване, аз от леглото много не съм я дигала, 4е моите не търпят да реве, ама тя си е характер сега им мъсти с глезотене и мрънкане, да не ти разправям как й се козирува! хахаха
на кърма са ви де4ковците нали?
амал , верно не си писала, но ние сме си слонове отвсякъде ,хахаха!в добрия смисъл!добре ,4е не ни искат номера на дънките!

# 235
МАРСИ и при нас ве4ер захладя,но денем пак си е жега,Даяна побърква каките-постоянно я гонят да си вземат тетрадките или у4ебниците или химикалите #2gunfire

# 236
  • O.A.E./ Пазарджик
Марси, малката, да ми я пази Бог, плаче само като е гладна Laughing докато покаже, че иска дА яде и докато си сваля сутиена и вече се дере  Laughing на кърма е, папка си и е добре. пу-пу
малка е да я оставям да реве. Peace

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 19:35 от Дивиана

# 237
Момичета, сменят генералния Консул на Дубай, май Миленка казваше че бил готин:
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-09-26&article=205045

Дано да имате късмет с новия и да се задвижи най-накрая въпроса с визите и шофьорските книжки   Peace

Попадна ми интересен материал за наргилето/ шишата, не знаех че е изобретено в Индия ...:
http://www.tialoto.bg/article.php?cat=53&id=5000

Последна редакция: ср, 26 сеп 2007, 20:33 от AniSim

# 238
Здравейте !
Ани , прочетох я статията стана ми наистина интересно и на мен този факт за наргилето .
Много ми се искаше да пробвам докато бяхме в БГ , при посещението ни на мароканския ресторант .
Тогава не пробвах и още ме е яд .
Другарче не се е включила още , но има да ни предаде хубави новини за Цвети !
Мими , нека плаче бебка така и укрепват белите дробове .
Е всичко в рамките на допустимото разбира се !
Деси , браво на Даяна !
Каките не я ли шамарът ?
Моята Самира , редовно налага сестра си за щяло и не щяло .
Милена , дано скоро и мине на Деема !
Мърси , как се справи с Линда сутринта ?
Тони , не помня дали ти отговорих !
Ако не съм ще ти пиша утре .
Целувки и поздрави на всички !
Лека нощ и сладки сънища ! Flutter

# 239
Здравейте, арабски мами

Извинявам се че нахлувам във вашате темичка така, но ме интересува къде около България има посолство на Саутидска арабия, което обслужва българи.

Предварително благодаря!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт