slancice за нищо,
аз знам и че по принцип не е хубаво да се пие често аспирин,защото изтъняват стените на кръвоносните съдове. 
аз знам и че по принцип не е хубаво да се пие често аспирин,защото изтъняват стените на кръвоносните съдове.
чак сега прочетох, нооо имам оферта: айде утре да се съберем на летния - аз съм там към 13ч, че нали сме на кухня и трябва време, за да се домъкна
Ама Булчето и Ива, хич да не ми се скатават този път
, ще дърпаме уши този път
Та предлагам
чак сега прочетох, нооо имам оферта: айде утре да се съберем на летния - аз съм там към 13ч, че нали сме на кухня и трябва време, за да се домъкна
Ама Булчето и Ива, хич да не ми се скатават този път
, ще дърпаме уши този път
Та предлагам
ама и вчера имахме други грижи на главата,но ..както и да е . Аз съм за срещата утре
Не че някой ме пита...
Тя иначе вървяла бързо
Та се почудих какво ще е ако вървеше бавно 

и ако някой е надолу да звъннка
Тя иначе вървяла бързо
Та се почудих какво ще е ако вървеше бавно 
на време.

или поне някакви тапи? Малкия за капак е пак с гнойна ангина. Утре сутрин сме на контролен преглед. Уж вече почти се е оправил. Да не решите, че е само това?! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Има страхотни колики! Слагаш ръка на коремчето му и усещаш как въздуха мърда вътре, а нощем си се чува и без да се заслушваш... красота просто! За сега смятат, че е заради проклетия антибиотик дето пие. Утре ще му пуснат изследвания за да е сигурно, че няма някаква инфекция. И понеже са му малко лекарствата му изписаха още
За новия говорим до мей-то.
Егати късмета