) и какво да видя - праха ми е маркиран с около 10 лв повече отколкото му беше цената на рафта
Не се побирам в кожата си откакто видях. Сигурно ще изгоря тези 10 лв да отида до там, но не мога така да оставя нещата, побърквам се. И още едно разочарование имам от този комплекс. Искахме да видим така прехваления Тралалеж и питаме как да се качим там с количката, з/то се вижда само ескалатор и те ни казаха, че само това е пътя и че се качвали трудно хората, но успявали
Това не мога да го разбера, уж детски център, пък . . . Оплаках се, стискайте палци утре да има happy end и ще черпя после, а повече там няма да ми стъпи крака, както и в Кауфланда не съм стъпвала след първото ми посещение на откриването, когато се опитаха да ми продадат едни млекца за 10 лв (струват 2.50) , но тогава по някаква абсолютна случайност (стоката ми беше за над 150 лв. и количката беше препълнена с връх, така, че да си направиш сметка е невъзможно) видях още в магазина и оправих нещата. Е, пак имаше елемент с изненада като се прибрах, но беше за по-малко от 2 лв и по-лесно го преглътнах - бяха ми маркирали една консерва за 2 бр.
Така че оглеждайте се, момичета, и смятайте повече от мен, защото наистина всеки гледа да те прецака!