С коси от златни есенни листа към Пазарджик пристъпва есента

• 16 185
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на скоро и отдавна празнувалите!   bouquet

Малко се позагубихме, но сме добре, не сме имали проблеми. Липсваме, по много причини  Mr. Green
Сега съм на друга вълна, опитвам се да правя един онлайн магазин (и едновременно да не бъда изядена от малкия звар Mr. Green ) Rolling Eyes и заминавам за Русе. Трябва и дипломната работа да завършвам тези дни..
А и тук по едно време нямаше какво да се чете, освен лични нападки и караници. Не смятам ,че малкото време, което имам за компютъра трябва да го прекарвам, четейки злобни постинги  Peace
А и тези,на които им трябвам ми имат телефона и могат да ми се обадят  Wink Нали така, Ками   bouquet

Цунки на всичките ми форумски приятелки и техните дечица (а а някои и по коремчетата  Mr. Green Heart Eyes)!  Hug

# 181
А и тук по едно време нямаше какво да се чете, освен лични нападки и караници. Не смятам ,че малкото време, което имам за компютъра трябва да го прекарвам, четейки злобни постинги  Peace

Rolling Eyes

# 182
Добро утро майчето  kaffeetrmker_2
днес времето е екстра, хайде на разходка

# 183
Хайде, ще въртим централно Joy Joy Joy family 1swing baby sling 1stroller

# 184
    Подписаха ли ви пътния лист?  Wink

Аз ще "въртя" градско - от 16.30 ще започне протестното шествие на учителите. Който подкрепя стачката - да заповяда!  Hug

# 185
Нели, миналия път много силно си свиркала, и сега да свиркаш! Hug Joy Joy Joy

# 186
    Не съм свиркала... Rolling Eyes
    А ти няма ли да дойдеш?

# 187
    Не съм свиркала... Rolling Eyes
    А ти няма ли да дойдеш?
Ама ще сме много атрактивни Яна бягаща след Божидар, а аз бутайки количката Joy Joy Joy

# 188
    Защо не? Ще бъде шествие, а не - бдение.  Wink

# 189
Много мило, че сте се сетили за мен, да ми честитите рожденния ден, имайки предвид колко рядко пиша тук  Embarassed

Сега имам един въпрос - дайте ми препоръки за педиатър, че времето наближава...  Hug

# 190
Много мило, че сте се сетили за мен, да ми честитите рожденния ден, имайки предвид колко рядко пиша тук  Embarassed

Сега имам един въпрос - дайте ми препоръки за педиатър, че времето наближава...  Hug
Аз водя  моят синковец при д-р Агов /Хигия/. Но най-добре питай в темата Лекари в Пазарджик-2 в началото на темата ще намериш линк-а.

# 191
Нели, за съжаление нашия звяр става в 17.30ч. иначе няма никога да пропусна да се присъединя, даже щях да лепна на количката един плакат Hug

# 192
Вече втора седмица децата не са в час!
Учителите не са в час!
Политиците не са в час!

Подкрепете стачката!
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=91611&photo=366

# 193
Нели виж тук
http://php.stachka.com/index.php?option=com_content&task=blo … id=0&Itemid=9
но има само едно пазарджишко училище и то е"Д. Гачев"

# 194
Нели  smile3501 гледам пуснала си и снимков материал от шествието в сайта стачка
 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт