реШих да Ви напиШа една моя любима рецепта.
Ролади с пълнеж от Camembert (сиренето) и гъби
100 гр. гъби
1 лук
4 с.л. масло
150 гр. Camembert
1/2 магданоз
сол, черен пипер
8 тънки Шницели от свинско, пуеШко месо
150 мл. бульон
Гъбите, Camembert и магданозът се нарязват на дребно. Лукът съЩо се нарязва на дребно и се запържва в 2 с.л. масло. Към тях се прибавят и гъбите. След това Camembert и магданозът. Сместа се подправя със сол и пипер.
Шницелите се посоляват и подправят с пипер от двете страни. Върху тях се разпределя пълнежът и се навиват на ролади. В 2 с.л. масло се запържват роладите от всички страни на средна температура. Добавя се бульонът и се вари около 10 мин. затворено с капак.
Поднася се с останалия сос или сосът се сгъстява по желание. Към яденето много пасва огретен от картофи и тиквички.
Приятен апетит!!!