It`s Raining Mеn! --> Немска тема № 44

• 19 250
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Оле, Вечке, говори ми! И нас това ни чака.
От обяд се чудя какво се прави в такива случаи. А тя какво ти казва? Намира ли го за ОК?
Блее по тавана и не ми дава смислен отговор. За момента реших да и сваля обиците и да я обличам в тъмни и "некрасиви" (според нея) дрехи.
Предупредих я, че ако до ваканцията няма промяна в поведението и, за Коледа няма да има подарък.
Поздравявам те! Имаш будно дете, а не овца!
Ама то бива, бива будно, ама чак пък толкова.
Понеже вече може да умножава, ми препоръчаха да и направя тест за интелигентност и ако стане тая работа, май ще прескачаме един клас Crazy

# 91
Татяна, кажи какво стана с Лилибон?

# 92

[/quote]
Ама то бива, бива будно, ама чак пък толкова.
Понеже вече може да умножава, ми препоръчаха да и направя тест за интелигентност и ако стане тая работа, май ще прескачаме един клас Crazy
[/quote]
Ей това БГ-гените са голяма работа Laughing
Айде на здраве! Пия Мавруд 2005 на вила любимец, препоръчвам го горещо Naughty. Лиске ако ти го пуснат по пощата го задръж Wink

# 93
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
наздраве, само аз карам на немско вино.

ноември ще заредим избата с българско...germanwings ще ни повозят hahaha

# 94
ееее в Darmstadt не са ли открили някои БГ-magazin, скоро четох колко бг студенти имало, но забравих цифрата 3000  newsm78
Като летях за БГ пък се запознах в самолета с бг проф от там,ама може и вече да го няма, беше Гастпрофесур

# 95
има само руски магазин с хубави сирена, Наполен..., а бг вино има във всички по-големи магазини, ама изборът не е голям... Whistling

аз съм отворена към кулинарни приключения Flutter виното е хубаво.

да, доста са студентите, но познавам малцина...

# 96
Предупредих я, че ако до ваканцията няма промяна в поведението и, за Коледа няма да има подарък.

Малки шантажчета. Ще се научи.
След време яко ще те муфти. Да не
кажеш, че не съм те предупредила!

Ние пием унгарско вино, хохохохо.
Разбира се, че се шегувам.

# 97

Малки шантажчета. Ще се научи.
След време яко ще те муфти. Да не
кажеш, че не съм те предупредила!

Ми дай акъл де! Моя за толкоз стига ooooh!

# 98
Кате, ниЩо не zнам и аz, притеснено ми е  Confused 

Хайде и аz да ви светна zа едно страхотно БГ вино, ТЕRRA TANGRA. Има Мерло, Каберне и Кюве, според нас Мерлото е най хубаво. Струва към 18лв, но си струва  Peace

А да ви питам, как носите алкохол от БГ насам? В ръ4ния нали не може ве4е.  newsm78  Искахме да си носим ракия, но мъжът ми не искаШе да ги прелива в пластмасови ШиШета, променял се вкуса. А аz не исках да сложа стъклени в куфара и си викам, 4е на летиЩето в Дюти Фрий Шопа не може да няма. Да, ама не, никаква ракия нямаШе  Shocked  Добре, 4е имаха от въпросното вино, та купихме 4 бутилки от него, ниЩо 4е струваШе 12 ?  Whistling

Милена май е в детски пубертет, такава сцена ми иzигра таzи ве4ер  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 99
Татяна, май точно преди няколко месеца, когато Малик е бил малко по голям от Милена, се оплаквах тук от настъпващия бебешки пубертет. При нас мина много бърzо, но съм в очакване всеки момент да се появи пак Crazy А виното ще го пробваме.
Ние пак пробвахме един мн приятен ресторант, но вече ставам малко като райzефюрер, та няма да описвам.
Г-н Сопранов, много по български я давате тук. Луканка няма ли, да zапие и zапее някой няма ли...Ами ние сме свикнали вече на друг стандарт, да ни се нареже луканката, да ни се налее вино, да се даде тон zа песен, не може така наготово. Постарайте се малко, пък да видите ние като се напъхаме в дирнделите, как ще ви светнат очите Wink

Което ме подсети zа zаглавие, както и снимкова тема zа следващата ни:

Oktoberfest, wie toll - Krüge, Dirndl und Mütter sind voll!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 00:38 от Сердика

# 100

А да ви питам, как носите алкохол от БГ насам? В ръ4ния нали не може ве4е.  newsm78  Искахме да си носим ракия, но мъжът ми не искаШе да ги прелива в пластмасови ШиШета, променял се вкуса. А аz не исках да сложа стъклени в куфара и си викам, 4е на летиЩето в Дюти Фрий Шопа не може да няма. Да, ама не, никаква ракия нямаШе  Shocked  Добре, 4е имаха от въпросното вино, та купихме 4 бутилки от него, ниЩо 4е струваШе 12 ?  Whistling

Татяна, аз го увивам шишето в онзи опаковъчен найлон с мехурчетата и го слагам  между дрехите.
до сега не съм имала проблем Peace

вино рядко нося, свеки е фен на мастиката, за мой ужас  ooooh!

# 101
  • Primum non nocere !
Здравейте!
Правил ли е някой баклава? Впечатляват ли се немците от баклавата или им се вижда много сладка? Яла съм баклава ,вътре с плънка от яйца...и още нещо, ама какво е то? Има ли някой рецептата?

# 102
Здравейте!
Правил ли е някой баклава? Впечатляват ли се немците от баклавата или им се вижда много сладка? Яла съм баклава ,вътре с плънка от яйца...и още нещо, ама какво е то? Има ли някой рецептата?

аз правих, сама си я ядах...

май не си падат по сиропирани десерти.

в готварската книга има рецепта за гръцка баклава, тя е май с тестото. отделно сега в готварския форум Пина разбуни духовете с една рецепта...

и на мен ми се яде, ама как да правя само за мен?

П.П. някой да знае дали има гликоза в ДЕ? оново дето е гъсто като мед...?

яде ми се бяло сладко...

# 103
  • Primum non nocere !
Ази, намерих много рецепти, но се притеснявам от разликата в корите. Тук има само бутер. Една приятелка ми каза , че предварително ги  разточва още с малко брашно, но дали ще станат за баклава? Хм, не съм виждала глюкоза.

# 104
от турците си купи тънки кори, те имат за баклава.
при тях има и кадаиф в кутия, само сиропираш...и хапваш Crazy

или търси кори за щрудел в някой голям магазин.

бутер тестото не ми е вкусно, незнам с каква мазнина го правят...

Общи условия

Активация на акаунт