Отговори
# 270
Здравейте мами!
Аз само да се обадя, че и аз съм си още тук и чакаща...Чета си ви редовно и съпреживявам появата на новите бебоци, проблемите и радостите на родилите и на все още чакащите...просто не ми се пише нещо.
И моят термин е днес но без никакви знаци от бебо че ще излиза, та и мен нещо почват да ме хващат лудите...
Поздрави и целувки  Heart Eyes

# 271
И аз като Биърбейби,сладка мама и емук се чувствам,до сега все си намирах какво да правя,а сега ми е скука направо,мисля си че ще пренося...даже мъжа ми се шегува,че няма как да не закъснее бебето,щото той винаги закъснява Simple Smile

Честито на КУКЛА!!!!!И на всички празнуващи днес!!! newsm51 happy bd baloni

Иначе бебока здраво ме рита и разпъва от вътре...на моменти ми се придърпва нещо в корема newsm78А от няколко дни ми тече много коластра,дори нощем се събуждам с омазана нощница Sick

# 272
  • морето и сините вълни :)
ехоооо,днеска му ударихме 6 часова разходка на Албена.напраууу супер беше...Влади  в колата си беше супер в столчето,заспинка си и щом спря колата и нададе боен вик...дай да ям Joy Joy

Искам само да ,кажа че Павлинадидко още  не е родила милата.Държат я в болницата и много бавно правела разкритие...Оххх горкичаката май ще се поизмъчи ooooh! ooooh!
Дано всичко мине по бързо Praynig Praynig

# 273
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!   bouquet  Hug ХСПОКОЙНА НОщТ ОТ МЕН!
дано павлинадидко роди бързо и не се мъчи много  Praynig

A..МОМИЧЕТА ТЕЗИ ДНИ ТРЯБВА ДА СИ ВЗИМАМ АКТА ЗА РАЖДАНЕ..САМО МОЯТА ЛИЧНА КАРТА ЛИ ТРЯБВА ДА НОСЯ???  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 21:29 от peteto_86

# 274
  • Sofia
Пете на мен служителката в болницата ми каза с двете ЛК за акта.

# 275
  • Бургас
Привет пак от мен,
ходих на доктор и пак ме бърка за разкритие и нищо. Направо толкова се отчаях. Явно бебо ще закъснее, а на мен вече мног ми тежи. Освен това от сряда до неделя моя доктор ще е на конгрес в чужбина и съм супер нещастна. Но ако не родя до другия понеделник вече ще ме вземат в болницата.
Хубава и спокойна нощ на всички желая!

# 276
Пете на мен служителката в болницата ми каза с двете ЛК за акта.
Я, че мойто мъж кат е в чужбина, как ще стане тая работа?
За кво са им двете карти, нали имаме брак? Пфу, само дано не ми искат сега пълномощно от мъжа ми. Предчувствам, че може някоя супер досадна бумажна история да стане.

# 277
  • Sofia
Знам ли ги newsm78 ..... нали за записването на бебето искаха двете карти и свидетелството за брак, що и за получаването на акта се искат двете карти newsm78 Rolling Eyes ?!

# 278
  • гр.Варна
Това с личните карти наистина е много гадна и формализирана история! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Басилиск, смятам , че акта за брак и твоята ЛК трябва да са достатъчни. Все пак по закон "Съпругът на майката е баща на детето."
А що се отнася до получаването на акта за раждане, нямам спомен, а и в Закона за гражданската регистрация не се казва нищо. Ние бяхме двамата. Не виждам пречка да го получи само единият родител.  Thinking Thinking ThinkingСмешно е да се искат пълномощни за тия неща. Ако някой има опит, нека сподели.
Ще ми е интересно и аз да разбера как стои въпроса.

# 279
За записването на бебето не ми искаха никакви лични карти, щото сме имали брак, но за акта за раждане ми казаха с двете ЛК, че трябва да го получим Peace

# 280
Здравейте,
Виждам че днес това дето съм писала около 11 сутринта изобщо го няма, та там поздравявам всички нови мами! да са им живи и здрави бебоците и чакам с нетърпение Кукла да разкаже за водното раждане.
И други работи бях писала - бая дълго беше ама явно нещо форума се е строшил.
И вчера не помня, ама пак мисля че писах и го няма Sad
Целувам ви отново и лека нощ  Hug

# 281
Само на бързо се включвам за личните карти да кажа и то от личен опит. Наистина искат и двете лични карти, но това е абсолютна формалност и когато майката отида и каже, че няма никакъв начин да донесе личната карта на съпруга си (независимо от причините) нямат основание да задържат акта. Така че споко. А за Петето, то при нея нали детенцето си е на нейно има, та само с нейната л.к. става.

# 282
Добро утро!!!

Аз се разсополивих нещо и трябва спешно да се излекувам,че да не заразя после бебо.Ще купувам Стеримар,дано има ефект newsm78 newsm78

Дано днес има бебевалеж...аз снощи имах някакви малки болки,но по-скоро бяха от настиска на бебо върху мехура ми Sick

Нещо е много буен напоследък.

# 283
Здравейте, мами!

Ей ме на, пия тук кафенце, бебо ме е подпрял с пета в диафрагмата и си чакам екстрите като тапи и т.н. И аз като Камелия чат-пат усещам някакво придърпване, но уви то изчезва и не е болезнено. Представяте ли си вече за какво копнея? За болезнени контракции, сигурен предвестник на раждането. Но стига хленч  Wink

Моят док е сигурен, че ще продължим да си се виждаме всяка седмица, както сме се уговорили, до края на месеца. А аз все викам - ама дотогава може да съм пръкнала бебчо. Пък той, съвсем търпеливо, като на някоя луда: хайде, до другата седмица...

# 284
Добро утро момичета,благодаря ви за отговорите,поне съм спокойна,че само л.карта,защото се чудех..дали няма да измислят и още нещо,нали винаги гледат да "улеснят" хората!!!А иначе Snejana Gе права детенце си е на мое име и предполагам,че...щом се води"баща не известен" няма да им трябва неговата лична карта!А...си е толкооова известен милия,но...така е много по-лесно..няма значение!!!   Crazy ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!!

ние тази нощт пак не спахме...яко напъване и надуване,вече незнам кое какво е,но..не се издържа,а днес сигурно като вчера ще сме цял ден навън...вкъщи не спи Sad абе...страшна работа! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт