Отговори
# 60
  • Кърджали, България
Аз поне като не раждам, да взема да свърша някоя полезна работа.... ДА ВЛЯЗА ОТНОВО В РОЛЯТА НА ЩЪРКЕЛЧЕ:

Днес в 11:20 се роди дъщеричката на mika2006! Тя е с перфектните мерки 3 550 гр. и 52 см и ще носи прекрасното име Дария! Раждането е минало бързо, а Мика изпраща поздрави на всички ви!

# 61
  • София,
Хекси, сега ти прочетох постинга!

Бъди сигурна, че Алекс ще се оправи и след време ще си спомняш за тези дни с умиление, не  с мъката, която изпитваш сега! Помни че първите три месеца от рождението на бебето са най-трудни, но те минават и всичко се оправя! Умората, не знанието и уплахата са много силни, но ти не им се поддавай! Мисли за дните в които ще играеш с него, бъди силна и всичко ще се нареди!

Успех...........

Честито и от мен на новите мами! Само усмивки и здраве!

P.S. Инче, ти още ли си тук?

# 62
  • Бургас
Привет,
Честито на новите мами, да са им живи и здрави бебчовците!
Честита годишнина Люси! Да сте все така влюбени и да се подкрепяте както в началото!
Голям майтап, защото и аз днес правя 4 години семеен живот, но и аз като теб ще съм самичка без мъжо, но поне ще почерпя нашите. До сега ходихм на пазар!
А да почерпя и всички тук  beer smile3510 cheers cook

# 63
  • Кърджали, България

P.S. Инче, ти още ли си тук?

аха..., сега ще ида да направя една по-длъжка разходка, да видим какво ще последва....

Честита годишнина и на теб, Лекси   bouquet !

# 64
  • Стара Загора
Роди се и моята дългочакана кръщенлица  Heart Eyes
samorasliche днес роди Емануела 3 700кг. 51см

Мамето още не съм я чула но бабчето докладва, че момата е най-хубавото бебе на света Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 14:01 от Хера

# 65
  • гр.Варна
ДА Е ЧЕСТИТА РОЖБИЧКАТА НА МИКА2006! bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА! bouquet  bouquet  bouquet

Лекси, честита годишнина и на Вас!  bouquet  bouquet  bouquet
Да сте винаги влюбени, щастливи и един до друг във всяко начинание!   Peace Peace Peace
Пожелавам ти по вече никога да не си сама на този празник! Praynig Praynig Praynig

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДЪЩЕРИЧКАТА НА САМОРАСЛИЧЕ! bouquet  bouquet  bouquet
МНОГО ЩАСТИЕ, ДАМИ![/b][/i][/size][/color]  bouquet  bouquet  bouquet

# 66
   bouquet   bouquet   bouquet Честито на всички нови мами. Да са живи и здрави бебоците и много радост да им носят.   bouquet   bouquet   bouquet
 Аз още си разкарвам корема и съм се отдала на разходки яката, като че ли има полза защото ми се поувеличиха болчиците и в кръста и в коремчето, ама за сега нещем да излизаме и това си е. Но ще продължавам, че хич не ми се ще да преживея предизвикано раждане. Дано не се наложи.  Praynig
 Целувки и чао.

# 67
  • София
Еххх, много бебета, много нещо.

Да са ви честити на всички малките съкровища, много да ви радват и слушат  bouquet

Хекси, силно се надявам да се подобрят нещата при вас. Имай предвид, че честата смяна на АМ също не е добра практика, да не се получават от това стомашните проблеми. Ако избереш Аптамил, карай само на него или неговите разновидности, както си пробвала с АР.

Ани, кой ти каза, че от Аптамила не се повръща. Няма такова нещо, дори да сте на Аптамил АР, което е доста по-гъсто, децата с подобен проблем пак повръщат, но по-малко. Не се плаши, ако детето наддава, всичко е наред. Само дето пералнята трябва повечко да работи.

Имам аз едно въпросче за акта за раждане. Струва ми се, че нашия трябва да е готов и ми казаха да го търся в общината, към която принадлежи болницата, в която родих. Чудя се дали няма някаква вероятност да се бъркам и да трябва да си го търся в общината по местоживеене?

# 68
Аз родих в Тина Киркова  и акта за раждане ми казаха да го взема от община Красна Поляна, а иначе съм от Перник.

# 69
Кали,и аз се чудех,но като я записвах малката,жената ме пита мъж ми към коя община се води (той се води в Сф,а пък аз съм си в Костинброд) и понеже той се води в Лозенец,казаха от там да го вземем...  newsm78 Ще ходим другия понеделник пък ще видим.

И аз да честитя на всички нови мами.Много усмивки да ви носят малките съкровища.   bouquet

# 70
  • София
Още бебета, супер, честито на Галя, Саморасличе, Мика (дано не пропускам някой).

Хексина, чела съм, че при много тежка жълтеница, ако се дава кърма, да е преварена. Thinking Наистина, защо не питаш hedra.

Аз съм си харесала днешната дата за раждане и тайничко се надявам до довечера да стана мама. Като се наспи Емко ще взема и аз като Инна да предприема с него една хууубава разходка.

Честита годишнина на Лекси и Людмила! Two Hearts

# 71
Честито на новите мами  bouquet Да са им живи и здрави рожбичките!
Хекси, с теб сме, миличка!
За Петя - аз за такава температура нищо не бих пила. Дори както веднъж бях казала, доцент по педиатрия (това в София) беше обяснил защо и на деца не е хубаво да се сваля температура от 38 градуса. Ама ако е от запушване на канал трябва да се отпуши.

# 72
  • София
Честито и от мен на мамите и техните сладкишчета!
Честита годишнина на Людмила и Лекси!

Аз ходих на училището, лекцията нещо ми се видя скучна, ама все пак се разходих, после пък си взех джапанки за болницата и така. Иначе днес подаръкът беше каучуков биберон-залъгалка на NUK. Минах и през Т-маркета близо до Плиска, ама нямаше там превръзки за родилки, та се чудя сега откъде да си взема.  newsm78

Аз съм си харесала днешната дата за раждане и тайничко се надявам до довечера да стана мама. Като се наспи Емко ще взема и аз като Инна да предприема с него една хууубава разходка.

На мен пък сестра ми беше сънувала, че раждам на 13.09., но си мисля, че ще я прескоча тази дата. Аз съм си харесала 17.09., ама да видим бебчо на какво мнение ще е накрая.  Whistling

# 73
Имам аз едно въпросче за акта за раждане. Струва ми се, че нашия трябва да е готов и ми казаха да го търся в общината, към която принадлежи болницата, в която родих. Чудя се дали няма някаква вероятност да се бъркам и да трябва да си го търся в общината по местоживеене?
По принцип се търси в общината по местоживеене на майката. Но аз от 2 дни ходя по мъките и звъня телефони и нашият акт го няма! Жените провериха по моето и по на таткото местоживеене и твърдят, че го няма в никоя софийска община и предполагат, че от Токуда не са подали документите. От Токуда пък твърдят, че са ги подали, но нещо се бавели по пътя заради струпаните почивни дни. И така 23 дни след раждането ние още нямаме акт за раждане и ЕГН. За пореден път български абсурди...  Thinking

# 74
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОМИ МАМЧЕТА.ДА СЕ ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА.  bouquet  bouquet  bouquet

ЛЮСИ И ЛЕКСИ И НА ВАС ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ.ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГООООООО ГОДИНИ СЕМ.ЩАСТИЕ. Hug Hug Hug
А сега при нас, нищо ново.Няма никакви симптоми за сега.Днес направихме една разходка със сина ми, че е малко настинал и го водих на лекар.Та след това се поразходихме,ама тука голям студ бе. Sick
Базилиск гледам се надяваш да се засечете със Саморасличе,току виж и аз съм се присъединила към вас. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт