Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате реномиран производител на кухни във Варна? Как избрахте материалите и ценовия диапазон за вашата кухня?
Можете ли да предоставите координатите на тези майстори и информация за производството на Wodego? Къде се намират мебелите Nikoli, има ли снимки и какви цветове са избрани?
Когато майсторите дойдат да монтират, ще ги попитам дали искат още поръчки, защото работят върху обзавеждането на хотел и спа център. Wodego са немски плоскости с най-доброто покритие Durapal.
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате реномиран производител на кухни във Варна? Как избрахте материалите и ценовия диапазон за вашата кухня?
Има няколко препоръчани фирми за изработка на кухни във Варна, като Burlex, Incomsis и Boldеcor. Цената на кухнята зависи от използваните материали, механизми и дръжки. Например един клиент избра PVC Wodegо за долните шкафове, стъклен бар плот и скъпи механизми с приблизителна цена от 1000 лв., включително монтажа.
-
Можете ли да предоставите координатите на тези майстори и информация за производството на Wodego? Къде се намират мебелите Nikoli, има ли снимки и какви цветове са избрани?
-
Когато майсторите дойдат да монтират, ще ги попитам дали искат още поръчки, защото работят върху обзавеждането на хотел и спа център. Wodego са немски плоскости с най-доброто покритие Durapal.
-
Бурлекс правят хубави неща, но са много заети и цените им са малко надценени. За една кухня да дам 12 000 без уреди ми се струва твърде скъпо, дори за кухните на Паприков. Здравей! Вчера монтираха кухнята ми и съм изключително доволен. Взехме я от мебели Инкомсис. Намира се на ул. Васил Друмев 3, зад ВИНСА е. Ако искате, отидете да го проверите там.
-
Как се почувствахте относно обслужването и монтажа в Burlex?