Моника пие сутрин и вечер АМ по 250 мл., значи общо 500 мл за деня. Вода много рядко пие, за разлика от лятото по време на жегите. С плодовете и плодовите пюрета сме много скарани и аз не я насилвам - пробвам я - ако иска давам, ако не - не. Чорапогащник все още не сме слагали, ама аз и тия дни в силния вятър не съм я извеждала
Шапка също не търпим - дърпа я и хоп в устата 
За попарата - и Моника я яде с 2 сухара

Пък за самообвиняването, гледам да го отбягвам, но се случва - когато съм можела да предотвратя това, което се е случило. И вече се чудя кого по-напред да гледам - малката ли, баткото ли
Уж е голям, ама голям бяс го тресе беее - ужасТ. Ето преди час и половина в опитите си да играе с малката и да се крие от нея, така си прасна главата във вратата, че просто не е истина
Излеззе му голяма цицина просто за стотни от секундата
Чудех се дали да не го заведа на лекар, ама засега всичко изглежда нормално
Иначе, ударът е отдясно на челото, та мисля, че там не е толкова опасно
Пфууу, направо ми побеля косата с тез удари и чудесии
Ивайло пие сутрин и вечер по 240мл.А НЕ ОБИчА МНОГО ПЛОДОВЕ-ОНЗИ ДЕН ЯДЕ ГРОЗДЕ И ТО С шЛюПКИТЕ пие много малко вода и вече сме с чорапогащник-мами аз му взех едни пантофки ,че му студеят крачката у дома ама като ви слушам май не трябва да ги обувам ами трябва с обувки да пулзи и ходи у дома а не му е много удобно?!?
!!!
аааа, да - и никога не сме ходили на Арапя, та объркахме пътя.....абе....
...направо се принесох и аз там: на лодката "Ива", на мостчето при малкия рибар, на седянката при дядовците, в градинката с "тревата", при мама Жирафка с двете малки жиравчета и т.н.